sunnuntai 10. elokuuta 2014

Riikinkukkona

Milläpä tässä nyt puolustautuisi? Kesä ja pitkästä aikaa uudelleen virinnyt meikki-innostus saivat sohimaan silmille miljoonaa väriä ja liimaamaan koristeeksi kaikkia mahdollisia härpäkkeitä. Mutta kylläpä kuulkaa vapautti. :D Meikki jäi paikoin vielä vähän suttuiseksi omaan makuuni, mutta tässä alkuillan kreiseilyssä oli nyt ilahduttavan paljon sitä samaa spontaania iloa kuin blogin alkumetreillä. Kiva huomata, että tästä harrastuksesta on edelleen myös henkireiäksi.

Kesän lisäksi väri-ilottelun vaikuttimena oli Urban Decaylta tänä vuonna ilmestynyt, hillittömän hieno Electric-paletti, jota en hölmöyksissäni tajunnut ostaa Barcelonan reissulta. Onneksi omistakin jemmoista kuitenkin löytyy samantyylisiä sävyjä millä lohduttautua. UD:n paletilla ovat meikkailleet muun muassa Martina ja Mirssiina - ihan mahtavia luomuksia molemmilla leideillä!

Itse palasin tässä meikissä jo hiukan nostalgisesti Coastal Scentsin 88 Shimmer -paletin pariin, ja jälleennäkeminen oli riemuisa! Sisänurkkaan ja liikkuvalle luomelle on poimittu paletista keltaista, omenanvihreää, turkoosia ja sinistä. Luomivaossa on mattaisempia värejä Manlyn 120 -paletista, miltei kulttisettiä jo sekin. Varjostukseen nappasin tummansinistä ja vaaleaa violettia, kulmaluun alle neonkeltaista. Tuon neonvärin kanssa ei kaikki mennyt ihan putkeen, kun lisäsin avuiksi alle voidemaista valkoista, eikä keltainen sitten häivyttynytkään niin kivasti kuin olisin toivonut. 

Costal Scentsin ja Manlyn kaveriksi päätin vielä sutia Urban Decayn mattamustaa Blackoutia (luomivako) ja pinkkiä Junkshow'ta. Ja koska tässä vaiheessa mikään ei enää riittänyt, otin mukaan myös vähän neonpinkkiä Manlyn paletista.

Koristeiksi vetäisin mustaa geeli-eyelineria, Red Cherryn ripset (# 13) ja vaaleanvihreitä strasseja (jostain askartelukaupasta). Papershelfin paperiset riikinkukkoripset (Small Peacock) olen saanut blogin kautta jo yli vuosi sitten, mutta ei ole aikaisemmin tullut kokeilluksi. Huomasin nyt näitä kuvia katsellessani, että ne olisi voinut liimata vielä lähemmäs silmää, mutta laitetaan ensi kerralla paremmin. :)

No, mitä mieltä olette? Parempi överit kuin vajarit, vai eikö?

26 kommenttia:

  1. Oi. Ihana! Aivan ihana! Överit on aina paremmat :3

    VastaaPoista
  2. Upeat överit oot kyllä loihtinut! ;) Muakin on alkanut houkuttelemaan tuo paletti, mutta sitten mietin, että tulisiko mulla kuitenkaan käytettyä sitä tarpeeksi, paitsi ehkä kesäaikaan. Nyt kun tulee syksy, mua alkaa taas houkuttelemaan erityisesti ruskean, harmaan ja sähkönsinisen sävyt, varsinkin kun on iltamenoja :)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama minullakin, syksyä kohden alkaa aina houkuttaa sumusilmät ja tummat, murretummat värit. Enkä toki kovin luontevasti osaisi tällaista lookia käyttää ihmisten ilmoilla. :D Ne Electric-paletin värit houkuttavat kyllä kovasti, ehkä niitä voisi ujuttaa pienissä määrin arkimeikkeihinkin?

      Poista
  3. On kyllä upea, tosi taidokkaasti tehty!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän olisin vielä voinut häivytellä lisää, mutta onneksi muut eivät ole yhtä kriittisiä kuin itse. ;)

      Poista
  4. Taivas, mitkä silmät! Talletan lukulistalle sellaista päivää varten, kun tunnen olevani vähän enemmän kuin tänä rähjäisenä maanantaina. Täytyypä samalla tutustua siihen "blogin alkumetreillä" -aikaan. Suukkoja viikkoosi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suukoista, samanlaisia sinullekin! Ei tämä nyt ehkä ollut kaikkein sopivinta juuri maanantaiaamun lukulistalle, mutta ehkä myöhemmin uppoaa paremmin. :) Tuolta yläreunan meikkikuvat-välilehdeltä saa muuten kätevästi selattua niihin aikaisempiin seikkailuihin.

      Poista
  5. Okei vau. Jotenkin ei omat nudepaletit tunnun enää miltään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. :D Kyllä niille nudeillekin on aikansa ja paikkansa, ja yleensä vielä huomattavasti useammin kuin näille väriövereille. :)

      Poista
  6. Vau, todella hieno! Tykkään etenkin kulmakarvan alla olevasta keltaisesta sävystä, tuo todella kivasti kontrastia ihon ja kulman välille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkään tuosta keltaisesta, se on värinä tosi pirteä, varsinkin luonnossa.

      Poista
  7. Ihana, ihana, ihana! Todellakin mielummin kesäväriöverit ^_^ Tykkään tosi paljon noista keltaisista yksityiskohdista ja Papershelfin palasesta :)

    PS. Ja kiitos linkityksestä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo Paperselfin ripsi on minusta tosi söpö, se on siis tuossa kaikessa komeudessaan, ei mitenkään leikeltynä edes. :) Eikä kestä kiitellä linkityksestä, ne Electric-meikkisi ovat tosi upeita!

      Poista
  8. No kyllähän nyt overi on parempi :D

    VastaaPoista
  9. Tää meikki on kyllä niin älyttömän upea ♥♥

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>