sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Jotain punaista

Olen saanut koko sunnuntain kulumaan ruuanlaiton, kirjan lukemisen ja äkillisen virkkausinnostuksen parissa, mutta yhdet meikkikuvat ehtii onneksi silti vielä julkaista. Olin eilen pikkujouluissa, joissa teemana oli pukea tai meikata ylleen jotain punaista. Vaatteiden osalta menin tutuksi tulleella apua-ei-mitään-päälle-pantavaa-nyt-äkkiä-vaan-joku-musta-mekko -linjalla ja lisäsin väriä meikkiin. Tällainen erikoisuuden tavoittelija kun olen, jätin punaisen huulipunan kotiin ja tempaisin laatikosta ainoan kirkkaanpunaisen luomivärini. Ja glitteriä, aina täytyy olla glitteriä.

Koko liikkuvalla luomella on Pure Luxen metallinhohtoista punaista luomiväriä (sävy OMG). Hamstrasin tuon nettikaupan luomivärisampleja ihan hullun lailla muutama vuosi sitten, mutta en oikein muista enää käyttää niitä kuin erityisissä tilanteissa. Varisinkin tämä sävy on ihan erinomaisen päheä, olin tosi iloinen kun pääsin taas meikkaamaan sillä. :) Punainen glitter on samasta kaupasta, sen nimi on Ruby Slippers. Valitsin tarkoituksella vähän utuisemman valokuvan, jotta kimallus näkyisi edes vähän.

Muu silmämeikki on tehty pääasiassa Urban Decayn luomiväreillä. Alaluomella ja silmän ulkonurkassa on käytetty kullanruskeaa Smogia ja tummanruskeaa Darkhorsea, luomivaossa ja häivyttelyyn Nakedia ja Buckia. Kaikki ensimmäisestä Naked-paletista. Sisänurkan korostussävy on Inglotilta, sama jota käytän aina. Sain meikistä kovasti kehuja illan aikana - pitää muistaa kaivaa värikimalteet piilostaan useamminkin.

Räpsyttimiä on tehostettu Ardellin Luckies-irtoripsillä, joista tykkään kovasti. Mukavan luonnollisen näköiset, mutta tuovat silti sopivasti potkua. Kulmakarvat olen viime aikoina meikannut Anastasian DipBrow Pomadella (saatu Kicksiltä), joka sekin on uusia lemppareitani. Sain tuota kulmaväriä useammassa eri sävyssä, joista olen suunnitellut tekeväni swatch-postauksen ja arvion heti kun saan priorisoitua enemmän vapaa-aikaa blogille. Kirjojen lukeminen ja virkkaaminen kun on tähän aikaan vuodesta niin mukavaa. :)

Onko sinulla luottosuosikkia juhlameikkeihin? Saako kimaltaa?

26 kommenttia:

 1. Onpas kiva meikki ! Kartan itse yleens punaista koska sillä saa helposti silmätulehdus -efektin aikaiseksi, mutta tolla sun tyylilläs se toi vaan ihanan säväyksen meikkiin. Pitääkin testata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti tulehdukselta välttyy, kun laittaa ripsirajaan tummempaa sävyä (joko luomiväriä, rajauksen tai rutosti ripsiväriä), jolloin punainen ei ole ihan "kiinni" silmässä. Punainen ja pinkki ovat tosi kivoja värejä silmämeikeissä, niitä arastellaan usein turhaan. :)

   Poista
 2. Ahoh! Ihana! On kyllä upeat silmät sulla! :)

  VastaaPoista
 3. Uih ihana! Punainen silmämeikki kyllä valloittaa mut aina puolelleen, kun se on hyvin tehty. Ruskeilla tms. iiseillä väreillä tumpelokin saa ihan ok:n meikin aikaan, mutta punainen vaatii taitoa.

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi kuinka upeä meikki! Toi punainen näyttää niin täydelliseltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo punainen on aika täydellinen. :) Tosi intensiivinen ja tosi metallinen.

   Poista
 5. Aaaaaa meikki oli niin ihana! En tiedä muistanko kehua livenä, mutta upea! :) Harmi, ettei muutenkaan ehditty hirveesti jutella. Mutta Helsingissä hengaan niin paljon, että eiköhän me jotkut kahvitreffit saada aikaiseksi ;)

  ps. Glitter <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kahvitreffit asap! :) Kiitos kehuista. <3

   Poista
 6. Upea meikki! Sulle sopii värikkäät niin hyvin. Itse en voi edes täysin punaista huulipunaa laittaa ilman, että se pomppaa naamasta ilmaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on usein huulipunan kanssa sellainen olo, että heti on liikaa, vaikka koittaisi laittaa ihan vain vähän. Mutta silmämeikeissä sitten tuntuu turvalliselta, vaikka olisi punaistakin tai muuta epäruskeaa. :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Maybe she's born with it, maybe it's Maybelline! Meikillä saa paljon aikaan. ;) Mutta kiitän joka tapauksessa.

   Poista
 8. Tää oli kyllä aivan huikea ilmestys livenäkin :)

  VastaaPoista
 9. En muista muistinko sanoa siinä illan aikana, että illan lempparimeikki oli sun päällä!! Ihana! Inspiroiduin ja joudun nyt kyllä tekemään itsekin punaisen meikin. Ajattelin, et ilman glitteriä sehän menee mulla arkimeikistä. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>