torstai 15. tammikuuta 2015

Pakkaspinkkiä

Omia loppusyksyn ja alkutalven poskipunasuosikkejani ovat aina olleet tummat viininpunaisen ja luumun sävyt, joista kirjoittelinkin viime talvena. Pakkasten muuttuessa purevimmiksi on kuitenkin mukava sutia kasvoille pirteää pinkkiä. Keväällä siirryn persikkaisempiin puniin ja kesäksi koralleihin. Meikkinörtin vuodenajat. :D Kirpeän talvisään vaaleanpunaisista sävyistä minulla on meikkilaatikossani kolme suosikkia.

Nuorten tyttöjen MIYO oli vielä pari vuotta sitten Seppälän valikoimissa, mutta nykyisin merkin tuotteet ovat vähän vaikeammin saatavilla. Joissain nettikaupoissa voi vielä ehkä olla tarjolla, mutta enpä ole enää kaupungilla nähnyt. Sääli kyllä, koska sarja on erittäin edullinen ja kokeilemieni tuotteiden hinta-laatusuhde on todellakin ollut kohdallaan. Etenkin poskipunat ovat vakuuttaneet - katsopa vaikka tätä namia! Cheeky Blush sävyssä Sorbet on koostumukseltaan ehkä pikkuisen jauhoinen, mutta mukavan pigmenttinen mattaposkipuna. Väri on miltei neonpinkki, ihanan raikas! Harmittaa kyllä edelleen aika lailla tuo mainitun vaatekauppaketjun kosmetiikkavalikoiman muuttaminen/supistaminen/uudistaminen, millä nimellä sitä nyt kutsuukaan. Sinne menivät Wet n Wildit, Sinful Colorsit ja muut opiskeluaikoijen budjettilempparit. Mööh. :/

Toinen lemppari on Yves Rocherilta saamani Couleurs Nature -sarjan poskipuna sävyssä Rose Vif. Viileämmän vaaleanpunainen väri ei ole aivan yhtä sähäkkä kuin ensimmäisenä esitellyssä punassa, mutta koostumus on aivan upea! Mattainen tämäkin, mutta samettisen pehmeä, pigmenttinen sekä helposti levittyvä. Poskipunassa on myös huomattavan miellyttävä, kukkainen tuoksu. Väri on sopivan raikas, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä. Passaa varmasti monelle ihonsävylle.

Fyrinnaen Glow Blush -punat olen jo vuosia sitten listannut tuonne ylävälilehtien suosikkeihini. Eivätkä ole sieltä minnekään liikkuneet. Pikkuruisista näytepurkeista riittää käytettävää ikuisuuksiin, tämäkin herkkupinkki Charm on ollut minulla pian jo neljä vuotta. Ei tosin läheskään päivittäisessä käytössä, kun näitä poskipunia on kertynyt muutama... Kuten nimestäkin saattaa päätellä, koostumus on kauniin hohtava, ikään kuin poskipuna ja korostustuote samassa purkissa. Ei glitteriä, vaan tasaista, kaunista hehkua. Sävy on todellinen purkkapinkki, aivan hurmaava! Viilein näistä kolmesta - näyttää erittäin, erittäin hyvältä kalpealla iholla.

Yllä swatchit punista esittelyjärjestyksessä. Vasemmalta oikealle MIYO, Yves Rocher ja Fyrinnae. Koostumusten erot huomaa tästä kuvasta aika hyvin, ainakin jos klikkaa suurempana auki uuteen välilehteen.

Luin muuten ihan vasta jostain, että vaaleanpunainen poskipuna nuorentaa! Mikäs sen kivempaa. :) Onko sinulla pinkkiä suosikkia?

11 kommenttia:

  1. Pirteät pinkit kyllä piristää pakkasella ;) Mullakin taitaa olla joitain pinkkejä poskipunia kätköissä, mutta enpä ole hetkeen niitä kaivanut esiin. Viime aikoina oon käyttänyt paljon Laveran poskipunaa (Velvet Plum), joka on sellainen vanhan roosan ja luumun yhdistelmä. On kyllä tosi pigmenttinen ja antaa kivan ulkoilunraikkaan sävyn poskille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luumunsävyt on tosi kivoja, tykkään itsekin niistä paljon. :) Sopivat tosi monenlaisiin meikkeihin.

      Poista
  2. Minun ainokainen pinkki poskipunani on Diorin Rosy Glow, joka kyllä raikastaa ilmettä kummasti;-) Muuten suosin enemmän lämpimään vivahtavia, persikkaisia sävyjä ja nyt talvella varsinkin voidemaisia poskipunia. Estee Lauderin Peach Nuance myös suosikkejani. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Rosy Glow näyttää kyllä ihanalta, olen monesti etäältä ihastellut. :)

      Poista
    2. Etäihastelua se minullakin oli kunnes löysin Rosy Glown puoleen hintaan erään liikkeen lopetuksen johdosta;-)

      Poista
  3. Oi, ihanan kirkkaita pinkkejä!

    VastaaPoista
  4. Oho, onpas kivan näköinen tuo YR! Mun lempparipinkki on tällä hetkellä MACin I'm A Lover :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva! Kannattaa swatchata, jos sattuu kohdalle. :)

      Poista
  5. On! MUSin Cosmopolitan. Se on kyllä oikeasti luomiväri mutta aivan täydellinen myös poskilla hienoisen hehkunsa tai mikä lie shimmer onkaan kanssa. Käytän kyllä luomillakin. Ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää kyllä valokuvissa tosi kauniilta, pitää ehkä kokeilla. :) Vaikuttaa sävynsä puolesta vielä vähän keväisemmältä kuin nämä kolme.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>