lauantai 21. helmikuuta 2015

Holy hand grenade

Nyt alkuvuodesta olen ollut ihan koukussa hedelmiin. Erityisesti ananakseen ja granaattiomenaan, joita olen välillä ahminut kilokaupalla. Hyvä sinänsä, kun yleensä syön talvisin paljon vähemmän kasviksia ja hedelmiä kuin valoisaan vuodenaikaan. Etenkin granaattiomenassa on antioksidantteja pienen kylän tarpeisiin, ja punaisia siemeniä on hauska raksutella hampaissa. Olen alla olevien valokuvien ottamisen jälkeen myös oppinut kuorimaan hedelmän oikeaoppisesti, yhtään roiskimatta (katso vaikkapa tämä havainnoillistava video). Jokunen päivä sitten ravitsin itseäni granaattiomenalla myös ulkoisesti, kun löysin laatikosta BB-voidetilauksen kylkiäisenä saamani jännän naamion.

Korealaisen Etude Housen I Need You -sarjan Pomegranate Mask on aasialaisittain tyypillisesti yksittäispakattu, helppokäyttöinen kangasnaamio. Pakkauksen ulkoasua on hiukan päivitetty viime vuoden aikana, joten aivan samannäköistä lienee turha etsiskellä. Googlettaessani päädyin ihmettelemään naamioiden uudistunutta valikoimaa, ja saatoin jo ehkä saada niistä pienen pienen pakkomielteen. Kahdessakymmenessä vaihtoehdossa on mistä valita, eikä hintakaaan ole päätähuimaava. Pakkauksessa on kankainen naamio ja 20 millilitraa nestettä. Kaikkea on mahdoton saada imeytettyä yhteen kangaslipareeseen, mutta käytin yli jääneen nesteen kasvoveden tapaan parin seuraavan päivän aikana.

Miedon ja raikkaan tuoksuista naamiota pidetään kasvoilla viitisentoista minuuttia tai niin kauan, että kaikki neste on imeytynyt ihoon. Vaikka omat kasvoni ovat talvisin todella kuivat, kangasnaamiossa oli hoitonestettä niin paljon, ettei ihoni millään saanut imaistua kaikkea. Käytön jälkeen kasvot tuntuivat virkistyneiltä ja iho oli ravitun ja kimmoisan oloinen. Todella miellyttävä tunne, varsinkin kun normipäivinä naamani tuntuu miltei hilseilevän irti.

Sarjamurhaajamaskin hoitonesteessä on myös silikoneja, mutta sen kolme ensimmäistä ainesosaa ovat vesi, glyseriini ja granaattiomenauute. Johtuneeko mielikuvista, mutta minulla on aina ollut kova luotto aasialaiseen, nimenomaan korealaiseen kosmetiikkaan. Vaativa asiakaskunta ja valtava kosmetiikkateollisuus saavat firmat todella panostamaan sekä tuotteisiin että markkinointiin, ja sen huomaa. Olen myös huomattavan helppo narautettava, jos kyseessä on sarja toimivia ja söpösti pakattuja tuotteita. Sisäinen hamsterini haluaa heti kerätä kaikki. :)

Oletko kokeillut Etude Housen (tai jonkun muun merkin) kangasnaamioita? Mitä tykkäsit? Itseäni kiinnostaisi haalia koko sarja testata I Need You -sarjan naamioista vielä ainakin hyaluronihappo-, sirtuuna-, etana- ja royal jelly -versiot.

Edit 22.2.2015: Koska tuo hetken mielijohteesta valittu otsikko on todella kaukaa haettu, ihan pöhkö, outo ja kenties kryptinenkin, niin tässä vielä yksi linkki: Holy Hand Grenade.

4 kommenttia:

 1. Mä ihastuin viime kesän Japanin matkalla Pure Smile -sarjan saman tyylisiin naamioihin. Iho on ihanan kirkas ja kosteutettu niitten jälkeen. Herättää tosin hieman hilpeyttä aina vastakkaisessa sukupuolessa kun pölähtää illalla vessasta tuommonen päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun pääsisikin Japaniin shoppailemaan! :) Valinnanvaraa olisi varmasti liiaksikin. Ja nuo näyttää tosiaan suhteellisen kummallisilta kasvoilla. Kunnon säikyttelymeininki. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Menitkin sanomaan. :D Niitä olen myös joskus ihastellut internetsissä, mutta en ole koskaan kokeillut. Jotenkin tuntuu, että jos sille tielle käyn, paluuta ei ole. ;)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>