keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Jumitus

Huhtikuussa olen mennyt melko monta päivää tällaisella meikillä. Helppo ja nopeahko, mutta silti vähän erilainen kuin mitä olen yleensä työaamuina väsännyt. Hiukan samassa hengessä kuin tuskaiset silmänrajausyritykset helmikuussa, mutta luomivärein ja vähemmillä ärräpäillä. Tämä postaus on myös löyhästi jatkoa sunnuntaiselle, vaikka samoja luomivärejä ei tässä valokuvatuksi tulleessa versiossa ole muistini mukaan käytetty. Toimisi kyllä tosi hyvin vaikkapa Urban Decayn Naked 2 -paletilla, joten eläytykäämme ja kuvitelkaamme, että se on tehty niillä luomiväreillä. :D
Koko liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa on käytetty vaaleaa helmiäisväriä (esim. Bootycall), joka kirkastaa katsetta ja feikkaa väsymystä pois miltei yhtä hyvin kuin aamukahvi. Luomivaossa on mattaista vaaleanruskeaa (esim. Tease), joka tuo silmän muotoa esiin ja luo meikkiin kolmiulotteisuutta huomaamattomasti. Alaluomella ja yläluomen ulkonurkassa on tummempaa luomiväriä (esim. Busted) terävöittämässä. En tiedä, huomaako näistä kuvista, että olen käyttänyt tuota tummaa sävyä itselleni poikkeuksellisesti? Yleensä vedän tummennusta liikkuvan luomen koko uloimmalle kolmannekselle ja häivyttelen siitä luomivakoon. Nyt olen laittanut värin rajauksenomaisesti ja paksuntanut reilusti ulkonurkkaa kohden (muoto: tsek. rajauspostaus). Väri myös päättyy ulkonurkassa skarpisti siihen, missä liikkuva luomi loppuu ja luomivako alkaa - ilman häivyttelyjä. Kuvausaamun meikki oli jopa poikkeuksellisen utuinen, olen tehnyt sen monena aamuna vielä tarkkarajaisemmaksi.

Kauempaa katsottuna tämä silmämeikki feikkaa ripsiä kivasti tuuheammiksi ja kokonaisuus on pehmeämpi kuin nestemäisellä tai geelimäisellä rajausvärillä. Tykkään.

Muita arkimeikin lemppareita viime aikoina ovat olleet Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide, joka kestää ja kestää, ja sen levittämiseen käyttämäni Beautyblender. Myönnän empimättä, että tältä osin on tapahtunut hurahdus, minullakin. Olin muutaman kuukauden ajan testaillut Hyvän Olon Maailman samantyylistä mutta edullisempaa tuotetta (sain sen blogin kautta), josta pidin kovasti ja luulin, ettei meikkimunan alkuperäiselle versiolle ole tarvetta. Luulin taas väärin. Beautyblenderini ostin maaliskuussa, enkä ole sittemmin levittänyt meikkivoidetta millään muulla välineellä. Tämä on niitä juttuja, joita on itse testattava. Meikkivoiteen levittäminen on todella nopeaa ja miellyttävää, eikä lopputuloksesta saa yhtä tasaista ja kaunista millään siveltimellä. Varsinkin kuivaihoisilla tuo pehmeällä sienellä töpöttely toimii siveltimellä hieromista/pyörittelyä paremmin, ja meikistä tulee tasaisempi.

Kulmatuotteesta ja ripsiväristä paasasin jo pari postausta sitten, niin jätän ne nyt rauhaan. Aurinkopuuterina on Sephorasta ostettu lemppari (vilahti viime vuoden parhaat -listauksessa) ja poskilla Kicksiltä saatu ihana flamingonvärinen Fashionista, josta siitäkin kirjoitin ihan hetki sitten. Huulia ei ole tässä kuvassa vielä varsinaisesti meikattu, mutta ne näyttävät silti paremmilta kuin luonnontilassa. Olen nimittäin löytänyt aivan erinomaisen luonnonkosmetiikan huulivoiteen, ja se on paljon se. Yleensä ekorasvat eivät pehmennä tarpeeksi, vaan jäävät vain öljyisinä pyörimään kuiville huulilleni.

Kuvassa huulilla on Laveralta saamani Beauty & Care -huulivoide (Rosé), joka on ensinnäkin todella hoitavaa ja toisekseen antaa huulille ihanan vaaleanpunaisen hohteen. En yleensä pidä sävyttävistä huulivoiteista, koska omat huuleni ovat hyvin pigmenttiset, mutta tämä itseasiassa vaalentaa niitä hieman! Voide on oikeasti niin hoitava, että käytän sitä yölläkin. Öljyjen lisäksi koostumuksessa on tarpeeksi vahoja, jotka lukitsevat kosteuden huulille, jolloin pehmeä tunne kestää. Kaksi peukkua ja molemmat isovarpaat! Tätä ostan varmasti vielä lisää. Ja testaan tuotteen nudeversion.

Mitkä ovat sinun luottotuotteesi arkimeikissä?

6 kommenttia:

 1. Nyt on tutunkuuloisia arkimeikkituotteita. :--D Tuota Rimmelin meikkivoidetta oon nyt itsekin sutinut ja taputellut (Beautyblenderillä) tyytyväisenä naamaan, kun pintakuivuus on vihdoin helpottanut. Naked2:lla ei voi (ainakaan kovin näyttävästi) epäonnistua kiireisimpinäkään aamuina, vaikka viime aikoina oonkin tainnut useammin avata Naked Basicsin. Mä muuten löysin vähän vahingossa sun kautta uuden poskipunasuosikin: menin metsästämään H&M:ltä sitä edellisessä postauksessa suosittelemaasi persikkaista sävyä ja huomasin vasta aamulla, että sävy olikin joku toinen, vähän tummempi ja kylmempi. Yhtä kaikki ihanasti kimalteleva – ja mulle just passeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan on yhteneväiset mieltymykset. :) Noita Basicseja täytyy ehkä alkaa karttaa ihan huolella, etteivät vahingossa livahda ostoskoriin. Sen verran moni on niistäkin kertonut pitävänsä. Hyvä että löysit poskipunan! Minunkin on pitänyt tsekata Henkkiksen valikoimista myös ne muut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi...

   Poista
 2. Ei mulla muuta kuin että oletpa nätti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihana kommentti, kiitos! Tämä sai hymyn korviin koko päiväksi torstaina, esittelin vähän väliä työkavereillekin. :D

   Poista
 3. En tiedä millä logiikalla, mutta mulla tuli tästä postauksesta ihan hullu ikävä sua!! Nyyh. ;____;

  Omat arkimeikin pelastajani ovat Make Up Storen kulmaväripaletti (käytän keskimmäistä sävyä, satunnaisesti myös paria muuta), YSL'n valokynä ja Narsin aurinkopuuteri. Noi on sellaset, millä pärjää hätätapauksessa, jos muuta ei ole saatavilla. Toki noin niinkun muuten arkeen kuuluu sitten pohjameikki & peiteväri (molemmat bareMinerals), ripsiväri & rajauskynä (molemmat Clinique) sekä poskipuna (tällä hetkellä MAC).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua, nyt mullakin on ikävä. <3 Ehkä nähdään taas kesällä. :)

   MUSin kulmapaletti oli minullakin pitkään käytössä, juuri se keskimmäinen sävy kulmakynän kaverina. Nyt en kyllä enää osaisi palata siihen, kun Anastasia DipBrow on hurmannut täysin. NARSin aurinkopuuteritkin on sikahyviä! Minulla oli joskus Laguna, mutta en koskaan hankkinut uutta, kun muitakin on käyttämättä niin monta.

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>