maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kesähaalinta I

Kävin toissaviikolla keikkamatkalla muissa Pohjoismaissa ja käytin samalla hyväkseni tilaisuuden sopia treffit uutuuttaan kiiltelevälle MAC-osastolle Helsinki-Vantaan lentokentän duty freessä. Annien kanssa, nimittäin. Ihan huippua, että hän on päässyt tekemään työtä josta pitää niin paljon ja joka saa hihkumaan päivästä toiseen. Onpa hän myyjänä vielä erinomaisen hyväkin, katsokaa vaikka:

Myönnän, että saatoin myös olla helppo asiakas. Minulla ei ole pitkään aikaan ollut mitään erityisiä himotuksia MACin meikkien suhteen, mutta noin vain huomasin tallustelevani lentokoneeseen viiden uuden tuotteen kanssa. Ihania ovat kaikki, ja edullisiakin vielä... Koska olen edelleen hyvin heikkona poskipuniin ja kaikenlaisiin valopuutereihin, ostin yhden Mineralize Skinfinishin sekä yhden Mineralize-sarjan poskipunan. Molemmat ovat itse asiassa jo pitkään olleet ikuisuusostoslistallani, mutta ikään kuin unohtuneet sinne. Heräteostoksina otin mukaani huulipunan, silmämeikkikynän sekä peiteaineduon, myyjän perusteluille hyväksyvästi nyökytellen.

Heti MACin vieressä keikisteli houkuttelevasti myös Suomen ensimmäinen Jo Malone -ständi (!!!), mutta onnistuin hienosti perustelemaan itselleni, ettei pelkillä käsimatkatavaroilla matkustavan kannattanut hankkia enää uusia hajuvesiä. Mutta jee, tulevaisuudessa voi matkojen tuoksuostokset hoitaa jo kotimaan kamaralla. Toiseen duty free -myymälään (siihen isompaan) näytti tulleen myyntiin myös Hermèsiä, hurraa!

Mineralize Skinfinish sävyssä Lightscapade on varmasti tullut tutuksi kauneusblogeja seuraaville. Olen haaveillut tästä viileän vaaleasta korostuspuuterista jo pitkään, mutta silmäiltyäni highlighter-laatikkoani olen aina aikaisemmin osannut järkeillä, miksi en tätä tarvitse. Kuinka hölmöä. Pakkauksessaan puuteri on satumaisen kaunis, hentoisten pastellinsävyjen raidoittama. Iholla sen antama hehku on kepeää ja kuulasta, kuin kuun valoa. 

Ostamani poskipuna on terrakottaisen persikansävyinen Warm Soul, jota olen niin ikään katsellut kaihoisasti jo pitkään. Pidän MACin Mineralize-poskipunista todella paljon - minulla oli näitä ennestään jo kaksi eri sävyistä. Muistelin, että Warm Soul olisi ollut sävyltään hiukan neutraalimpi ja harmaampi (myös MACin nettisivuilla kerrotaan sen olevan mid tone beige with gold pearl), mutta ainakin omalla ihollani sävy on selvästi lämmin ja oranssiin taittava. Punassa on pientä kultaista kimalletta, mutta ei näkyviä glitterhippuja. Väriä irtoaa hyvin ja puna on helppo levittää, mutta pigmenttiä ei ole mitenkään pelottavan paljon.

Itselleni yllättävin ostos oli tämä Studio Conceal And Correct peiteaineduo, jota korjaus- ja korostusväreinäkin markkinoidaan. Olen ilmeisesti ollut hiukan hajamielinen somen seuraaja viime aikoina, sillä en tiennyt tällaista olevankaan. Nyt kun tiedän, olen hyvin tyytyväinen, että sain tämän hyppysiini. Putkilossa on kahta erisävyistä nestemäistä peite-/korjaus-/korostusväriä, joita levitellään mustasta keskiosiosta löytyvillä applikaattoreilla.

Tuote on koostumukseltaan ohutta, mutta erittäin pigmenttistä. Häivyttyy iholle kevyenä peittäen silti hyvin ja pysyy erinomaisesti paikoillaan. Omani on vaaleimmassa tarjolla olevassa sävyssä Pale Yellow/Pale Pink, ja kesällä ehkä aavistuksen liian vaalea minulle. Toisaalta toimii todella hyvin tuomaan valoa kasvoille ja jopa siihen nyt niin kovin trendikkääseen strobingiin. Punertavalla sävyllä on helppo taittaa tummuutta silmien alta - kellertävä sopii valoväriksi poskipäille, kulmaluulle, amorinkaarelle, nenän varteen ja silmän sisänurkkaan. Muun muassa. Jos eläisimme kuumia kesäpäiviä, käyttäisin korostustuotteena ilman muuta tällaista kevyttä nestemäistä tuotetta puuterimaisten sijaan. Hikoillessa puuterit kun helposti joko paakkuuntuvat tai valuvat noroina poskille.

Pearlglide-kynät ovat suosikkejani MACin silmämeikkikynistä. Ne levittyvät huomattavan pehmeästi ja voimakkaan värisinä, mutta asetuttuaan pysyvät paikoillaan vaikka kuinka kauan. Sisäluomelle eivät tosin ole ihan parhaita mahdollisia, koska ovat niin kovasti vedenkestäviä, etteivät meinaa oikein tarttua sinne. Sisärajauskin toki onnistuu, mutta vaatii luomen kuivailua ja kynän kerrostamista. Tätä upeaa, smaragdinvihreää Undercurrent-kynää odottelivat omassa meikkilaatikossani kaverikseen musta Black Swan ja sininen Petrol Blue. Oikeasti en ole yhtään rajauskynäihmisiä, mutta Pearlglidet ovat mahtavia ja tämä kultaisena kimalteleva jalokivisävy oli niin kaunis, etten osannut sanoa ei.

Tulin myös ympäripuhutuksi ostamaan Smoked Purple -mattahuulipunan, joka on ikään kuin mattaisempi versio tummanvioletista Cyberista. Tykkään väristä ihan mielettömän paljon ja olen myös ihastunut MACin mattapunien laatuun, joten tämä oli melko no-brainer. Sävyiltään Cyber ja Smoked Purple ovat tosi lähellä toisiaan - ensiksi mainittu on ehkä ihan pikkuisen viileämpi, jos syynää suurennuslasilla. 

Pyöräytin tuotteita hipelöidessäni myös meikin, johon ymppäsin kaikki uudet ostokset. Meikkipohjana on uusi suosikkini, Misshan Signature BB, peiteaineena käytin yllä mainittua duoa. Se tuo kyllä hienosti valoa etenkin tuohon silmän alle, tykkään! Poskilla on uutta poskipunaa ja hohtopuuteria.

Silmämeikissä on käytetty Urban Decayn Naked-paletin ruskeita sävyjä sekä Undercurrent-kynää. Silmän sisänurkassa on Lightscapadea. Pahoittelen suttuisia ripsiä, en taaskaan tajunnut vaihtaa taivutinta ajoissa, vaan räpsyttimet ovat päässeet katkeilemaan. Huulipunaa aion jatkossa käyttää rajauskynän kanssa, sillä se levittyi omaan makuuni turhan laikukkaasti pelkän huulirasvan päälle. Sävy on kuitenkin ihana.

Sain tässä kuussa käsiini toisenkin jänskän haalinnan, josta tuli jo vihjailtua instagramin puolella. Siitä lisää myöhemmin, välissä vähän muita juttuja. :) Olen nyt ihan selvästi jo luovuttanut tämän kesän suhteen, ainakin näiden meikkisävyjen perusteella. Toisaalta, syksy onkin aina ollut lempivuodenaikani.

8 kommenttia:

  1. Ai että miten ihania ostoksia! Peiteaineduo jäi vähän kuumottamaan, se on varmasti todella hyvä. Kivan meikin teit, ihana huulipuna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna on kyllä tosi nätti. :) Peiteaineduo vaikuttaa lupaavalta, mutta en ole ehtinyt käyttää sitä vielä kovin paljon. Ei mikään susi kuitenkaan. :D

      Poista
  2. Ihania ostoksia ja kaunis meikki! Toi peiteaineduo on tosi kiinnostava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se on kyllä. Liian mielenkiintoinen kauppaan jätettäväksi, ainakin. :)

      Poista
  3. Kivat ostokset! Mua jäi kiinnostelemaan tuotteiden hinnat, ovatkohan paljonkin edullisempia kuin maissa? :) Smoked Purple on ollut kauan omalla listallani, mutta tuon peiteaineduon jo omistankin. Se on huippukätevä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuittia ei ole enää tallessa, mutta voisi kuvitella, että tuotteiden hinta olisi suurin piirtein sama kuin niiden veroton hinta. Eli jos alv on 24% ja tuotteen veroton hinta on esim. 20 euroa, niin maissa se maksaisi 20 e x 1,24 = 24,8 e. Ja duty freessä 20 e. Ei kuulemma kuitenkaan mene noin yksi yhteen, vaan hinnoittelussa on eroa esim. tuotteiden kysynnän mukaan.

      Poista
  4. Mä just eilen hiplailin tota Warm Soulia! <3

    t. Kissis

    VastaaPoista
  5. Tuo huulipuna!!! Mikä onni, että omakin matkani käy pitkästä aikaa Helsinki-Vantaalle… ;)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>