sunnuntai 2. elokuuta 2015

So fluffy!!

Kuvassa poseeraavat uudet lempisiveltimeni. Zoevan kohtuuhintaisia ja laadukkaita suteja on tullut vastaan joka toisessa katsomassani youtube-videossa, mutta olin jotenkin onnistunut ohittamaan ne olankohautuksella. Tai no, ilmassa väreili ihan hentoista kiinnostusta, joka lopulta hulmahti palavaksi pakkomielteeksi hypisteltyäni Ilonan silmämeikkisiveltimiä elävässä elämässä. Tovin vaihtoehtoja puntaroituani menin ja tilasin itselleni oman pussukan. Rose Golden Luxury Set vol 2 vaikutti valmiiksi kootuista sivellinseteistä kiinnostavimmalta (ja budjetilleni sopivimmalta), ja siveltimet sellaisilta, joille tiesin varmasti olevan käyttöä. Jos mukana olisi ollut vielä jokin hiukan suurempi puuterisivellin, tämä setti riittäisi omiin sivellintarpeisiini aivan helposti.

Ruusukullanvärisessä pussukassa on kahdeksan sivellintä, joista osa on synteettisiä (taklonia) ja osa valmistettu vuohenkarvasta. Sudeista viisi on tarkoitettu ensisijaisesti silmämeikille ja kolme kasvoilla käytettäviksi. Setissä on sekä hyviä perussiveltimiä että pari hiukan erikoisempaa, kaikki superpehmeitä ja sopivalla tavalla napakoita. Siveltimissä on myös hyvä tatsi: ote on kontrolloitu ja jälki tarkkaa, vähän kuin kynällä kirjoittaessa. Tykkään kaikista ihan älyttömän paljon, enkä parin viikon käytön jälkeen keksi juuri mitään pahaa sanottavaa. Ainoa pieni miinus siitä, että ensimmäisen pesun jälkeen luonnonkarvaisissa siveltimissä hapsottaa muutama karva. Muoto on kuitenkin pysynyt hyvänä kaikissa, joten en ala valittaa.

104 Buffer

Suurin siveltimistä on todella paksu ja tiheä, synteettinen, kabukimainen buffer-sivellin. Omassa arsenaalissani lähin vertailukohta tälle on Sigman Flat Top Kabuki F80, joka jää kuitenkin reippaasti jälkeen tiheydessä ja pehmeydessä. Zoevan 104 on myös Sigmaa paksumpi. Sivellintä suositellaan meikkivoiteen levittämiseen, ja siihen se onkin omiaan. Näin tiheä suti kannattaa kuitenkin kostuttaa vaikka vedellä ennen meikkaamista, jottei sivellin ime itseensä liikaa kallista meikkituotetta. Kuivana 104 sopii hienosti myös puuterimaisten tuotteiden häivyttämiseen. Siveltimen paksu varsi toimii käytössä tosi hyvin, siitä saa helposti varman otteen.

109 Luxe Face Paint

Leveä ja litteä (paksuutta noin puoli senttiä, leveyttä noin kaksi ja puoli) "kasvomaalisivellin" on vuohenkarvaa ja Zoevan mukaan tarkoitettu puuterimaisille varjostus- ja korostustuotteille. Tämä kiinnosti jo muotonsakin puolesta, tällaista minulla ei ole ennestään. En ole vielä ehtinyt testailla sivellintä kunnolla, mutta voin kuvitella kuinka kätevä tämä on esimerkiksi kasvojen varjostamiseen. Siveltimen kärjellä saa vedettyä ohuempia, täsmällisiä viivoja, ja lappeellaan se tekee leveämpää jälkeä. Olettaisin, että tämä on melkoisen näppärä myös voidemaisten varjostusten kanssa, alkaa oikein tehdä mieli harjoitella kunnon kardashianeja.

126 Luxe Cheek Finish

Tässäpä paras poskipunasivellin, jonka omistan! Pullea, vuohenkarvainen suti on kuin jäniksen töpöhäntä, ui. Keskikokoisen kesämansikan kokoinen sivellin sopii puuterille, poskipunalle, aurinkopuuterille ja miksei korostustuotteillekin. Rakastan erityisesti sitä, kuinka hyvä kontrolli tässäkin siveltimessä on! Koko on juuri sopiva, jotta jälki on tarkkaa, muttei liian terävää. Harjasten juuresta litistetty varsi tuo vielä lisänapakkuutta. Ihana!

226 Smudger

Synteettinen sottaussivellin on tarkoitettu erityisesti ripsirajassa tapahtuvaan tarkkaan työskentelyyn. Tätäkään en ole ehtinyt käyttää hirmuisen paljon, mutta tarkka tämä on kuin mikä. Ja silti tositosi pehmeä. Noin puolen sentin mittaisissa harjaksissa pistää häiritsevänä yksityiskohtana silmään se, että muutama karva on leikattu liian lyhyeksi. Valokuvasta tätä ei erota, mutta tarkasti syynäämällä kyllä. Yksittäinen pikkuvika, mutta ottaa perfektionistin sieluun. Muuten täydellinen. :)

228 Luxe Crease

Taas yksi uusi suosikkisivellin! Luomivärin häivyttelyyn tarkoitettu vuohenkarvainen sivellin on lajissaan sekä pehmein että tarkin omistamani. Sitä MACin vastaavaa minulla ei tosin ole, mutta Sigmalta ja muutamalta muulta merkiltä kyllä. Pitkähkön sivellinosan ansiosta myös suurpiirteisempi häivyttely onnistuu mainiosti. I'm in lööv.

234 Luxe Smoky Shader

Tämäkin sivellin on erinomaisen hyvä lajissaan. Ei herättänyt välitöntä rakastumisen tunnetta, mutta kerrassaan virheetön tapaus kyllä. Vuohenkarvaa, tarkoitettu ensisijaisesti luomivärin taputteluun ja levittelyyn. Älytsin pehmeä ja oikeastaan juuri oikean kokoinen omille silmäluomilleni.

317 Wing Liner

Tätä puolestaan RAKASTAN! Synteettinen eyeliner-sivellin on jämy ja kerrankin tarpeeksi ohut. Miksi näistä tämän mallisista siveltimistä aina tehdäänkin niin mahdottoman paksuja? Itsehän käytän eyelineria ehkä kerran vuodessa, mutta tämä on maailman täydellisin sivellin kulmavärinä käyttämälleni Anastasian DipBrow'lle. Jos käytät DB:ta tai suunnittelet hankkivasi purkillisen, tämä täytyy ostaa myös! Olen aikaisemmin testannut ainakin kolme muuta, ikään kuin vastaavaa sivellintä (viimeisimpänä EcoToolsin versio) DB:n kanssa, ja tämä pesee ne kaikki mennen tullen. Ihanan tarkkaa jälkeä, sopii tarvittaessa jopa yksittäisten karvojen piirtelyyn. Tarkkuudestaan huolimatta tämäkin on napakka, eikä yhtään vetelä. 

322 Brow Line

Synteettinen kulmakarvasivellin on itselleni hiukan turha, ainakin alkuperäisessä käyttätarkoituksessaan (ks. hehkutus yllä :D), mutta kyllä sille käyttöä löytyy. Lyhyt ja viistopäinen sivellin on varmasti omiaan puuterimaiselle kulmavärille. Itse olen käyttänyt tätä siistiessäni ihoa kulmien alta peiteaineella, toimii erittäin hyvin.

Onko sinulla Zoevan siveltimiä? Mikä on suosikkisi? 

8 kommenttia:

  1. Ei oo ainakaan vielä, mieli kyllä kovasti tekisi tilata kun näitä niin paljon kehutaan :)

    VastaaPoista
  2. Aaaaaaa <3 MISTÄ tilasit?

    t. Kissis

    VastaaPoista
  3. Eikäkun kappas, niillähän on ihan verkkokauppa. :'D

    VastaaPoista
  4. Pitkän aikaa olen jo näitä kuolannu, mutta enpä oo vielä saanut aikaseks tilata! Minkä pituisia nuo silmämeikkisiveltimet ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että vastaan näin myöhään! En ole vähään aikaan ehtinyt käydä täällä blogissa. Silmämeikkisiveltimet ovat 16 cm pitkiä, mittasin äsken. :)

      Poista
  5. Kyllä tää vaan oli hyvä ostos! Omiani olen käyttänyt kanssa varsin ahkerasti, reissuakin ollut jo mukana :)

    VastaaPoista
  6. Apuva. Juuri meinasin tehdä sivellintilausta toiseen puljuun, pahimpaan sivellinkuumeeseen.. :D Siveltimet tuppaa mulla olemaan vähän kuin sukat - ne katoaa aina jonnekin mystisesti, eikä löydä koskaan tietään takaisin..

    Onko hirmuisen kallista lystiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullekin pahoittelut, että vastaus tulee näin myöhään. Suhteessa siveltimien laatuun ei ollut ollenkaan kallista. Kahdeksan sivellintä ja tuo sivellin-/meikkipussukka maksoivat yhteensä 65 euroa.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>