keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kytevä seireeni

Voi ei, salakavala korvamato enkä edes kamalasti pidä Don Huonoista! :D Sen siitä saa, kun ylittää aidan siitä matalimmasta kohtaa ja kyhää epätoivoisesti otsikkoa tuotteiden nimistä. Tein viikonloppuna testimeikin Naked Smokylla, koska tahdoin nähdä miltä ennakkosuosikkini Smolder näyttää käytännössä. Meikki oli tosi nopea tehdä ja siitä tuli hieno, mutta samassa yhteydessä testailemani uudet irtoripset päätyivät varastamaan koko shown. Vai mitäpä olette mieltä?



Ripset ovat Social Eyesilta, somen innostamana tilatut. Edulliset, muoviset, mutta supernäyttävät ja hienot. Ehkäpä päheimmät mitä minulla tällä hetkellä on. Nimeltään Siren. Silmämeikissä on käytetty savuisen violettia Smolderia koko liikkuvalla luomella ja alaluomella. Sisänurkassa on saman paletin sampanjainen highlighter High (hoho, ollaan sitä näköjään yhtä vitsikkäitä muuallakin), ulkonurkassa ja ripsirajaa tehostamassa se ihanaisin musta Black Market. Luomivakoa kohti häivyttelin mattaisen beigellä Combustilla, kulmaluulla on hentoista hohdetta vaaleasta Thirteenista.



Tästä kuvasta näkyy kulmaluun korostusvärin hienovaraisuus. Tykkään ihan hitosti, varsinkin tällaisen dramaattisen meikin kanssa. Ja nuo ripset, voi vitsi että ovat hienot! Olisi vain pitänyt leikata nauhaa vähän lyhyemmäksi tuolta ulkonurkasta, kun jäivät törröttämään hassusti.

Perjantaina sitten Smokya kaikelle kansalle (tai niille, jotka omansa ehtivät ryysikseltä nappaamaan)! Joko jänskättää?

12 kommenttia:

  1. Tyylikäs ja näyttävä meikki! Pidän kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis meikki ja ihan mielettömät ripset..!

    VastaaPoista
  3. Upea meikki ja wau noita ripsiä!

    VastaaPoista
  4. Hei seireeni, rivo enkeli, syli kuin sana palava pääkallotulipallo, yli vihan ja kivun hämärien lakien, karuille loruille liekkiä hakien! PUUH. Jep :D Aivan IHANA. Mielettömät nuo ripset, tosiaankin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, nyt se soi päässä taas. :'D Kiitos kehuista. <3

      Poista
  5. Kaunis <3 Ja nuo ripset! Ihan huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nuo on kyllä yhdet hienoimmista ripsistä mitä olen nähnyt. Onneksi ostin. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos, mussu! <3 En tosin voi ottaa kaikkea kunniaa, nuo luomivärit levittyivät melkein itsestään. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>