keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uudenvuoden vessaselfie

Lupasin sunnuntaina laittaa tänne kuvia uudenvuodenaaton meikistä, jonka väsäsin Urban Spectrum -paletilla. Kuten vuosi sitten, myös tällä kertaa otin valokuvat glamöröösisti vessassa, joten valaistus ei ole paras mahdollinen. Elävässä elämässä luomiväri ainakin on aavistuksen vihreämpi, mutta uudella kameralla kuvat onnistuivat kuitenkin ihan hyvin. Noin niin kuin olosuhteisiin nähden.


 
Tumman silmämeikin vastapainoksi huulet olivat vaaleat ja poskilla lämpimän sävyinen puna. Meikkipohjan tein Misshan BB-voiteella ja Everyday Mineralsin mineraalipohjalla (jälkimmäinen ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla), peiteaineena oli UD:n Naked Skin. Poskipuna on Grimasilta, sähäkän korallinen, mutta tylsästi nimetty sävy 532. Huulet maalasin ColourPopin melko neutraalin sävyisellä nudella Oh Snap -mattapunalla.



Silmämeikissä käytetyt vihreän sävyt eivät kehnosta valosta johtuen erotu toisistaan kovin hyvin, mutta ideana oli maalailla tummanvihreät savusilmät kunnon ripsillä ja säpäkällä glitterillä tehostettuna. Käytin tummanvihreää Junkieta lähes koko liikkuvalla luomella, mutta lisäsin sisimmälle kolmannekselle sammaleenvihreää Protestia, ihan aavistuksen. Ulkonurkkaa tummensin sekä sinimustalla Prankilla että toisesta paletista lainatulla mattaisella tummanruskealla. Sisänurkan korostussävyn virkaa toimitti jälleen vakio-highlighterini, Fyrinnaen In The Spotlight.



Luomivärien päälle tupsuteltu glitter on Lit Cosmeticsilta, vihreän, pronssin ja oranssin sävyissä kimalteleva Soul Sister. Ja koska en nykyään enää näytä osaavan tehdä sumusilmiä ilman överiripsiä, kokonaisuus on kuorrutettu House of Lashesin Noir Fairy -parilla. Ihanat ripset, mutta aivan typerän kalliit siihen nähden, että ovat synteettiset. Luulin jostain syystä (ehkä hinnan perusteella), että House of Lashes käyttäisi ripsissään luonnonkarvaa - toisin sanoen ihmishiusta - mutta muovia nämä olivat. Jos siis olit harkinnut tilauksen tekemistä, suosittelen ennemmin tsekkaamaan Social Eyesin valikoiman. Aivan yhtä pateviä ja kauniita ripsiä, mutta hintaero on huomattava.

Tykkäsin meikistä kovasti, ja se sai paljon kehuja illan aikana. Miten sinä tälläydyit vuodenvaihteessa?

10 kommenttia:

  1. Onpa upea, kimaltava ja jotenkin tosi sykähdyttävä meikki :) sun hiukset ovat ihanat, saivat vähän himoitsemaan pidempää mallia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos! Minäkin tykkään tästä tukasta tosi paljon. :)

      Poista
  2. Todella upea meikki. Itse taisin satsata taas vain huulipunaan, muuten en jaksanut sen erikoisemmin tälläytyä koti-iltaan. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jonna! En minäkään olisi jaksanut, jos olisin hengaillut kotosalla. Kävimme kavereiden kanssa ravintolassa syömässä, ja ajattelin panostaa, kun kerrankin oli hyvä syy läntätä naamaan sekä ripset että glitteriä. :D

      Poista
  3. kaunis meikki! Ja nuo hiukset, jotain tuon tyylistä olen haikaillut. Ensi viikolla pitäis mennä kampaajalle ennen kuin palaan Hkiin täältä maalta :) Taidan näyttää tuota kuvaa, että jotain tuon tapaista.

    VastaaPoista
  4. Mä en tiedä kumpi on upeampi. Tuo meikki vai sun tukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! <3 Minäkin tykkään hiuksistani kovasti tällä hetkellä, mutta en ajatellut että ne olisivat jotenkin erityisen hienot. Kiva kuulla että ovat. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>