tiistai 14. heinäkuuta 2009

Aluksi

Tänään päätin tehdä blogistani julkisen. En tosin ole kirjoittanut tänne aiemmin, mutta itse blogipohja on ollut olemassa jo ainakin kuukauden, ja ajatus ikiomasta blogista sitäkin kauemmin. Kokemusta kirjoittelusta on kertynyt jo vähän, sillä meillä on poikaystäväni kanssa viime kesänä ostettuun asuntoomme liittyvä blogi. Se ei tosin ole viime aikoina päivittynyt, koska asuntorintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään uutta.

Tämän blogin puolestaan on tarkoitus käsitellä kosmetiikkaan liittyviä aiheita. Liittyy hyvin luontevasti remontointiin, eikö? :D Ainakin pakkelia löytyy molemmista. Haluan kirjoittaa tänne, koska en tohdi vaivata poikaystävääni tai muita ystäviäni meikkijaarittelulla, ja toivon löytäväni kanavan, jonka kautta keskustella kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä asioista muiden kiinnostuneiden kanssa.

Mikä sitten on viivyttänyt blogin perustamista? Ensinnäkin, olen epävarma kirjoitusteni saamasta vastaanotosta. Olisi mukavan turvallista, jos niitä ei lukisi kukaan, mutta silloin tuskin syntyisi sitä kaipaamaani keskustelua. Ja kuitenkin ajatus julkisesta kirjoittamisesta vähän kauhistuttaa. Etenkin, koska en usko päivittäväni tätä kovin usein. Ehkä kerran tai kaksi viikossa. Toiseksi (ja tämä liittyy vähän tuohon edelliseen), en tiedä, onko minulla mitään sellaista sanottavaa, jota ei olisi jo kerrottu paremmin tai asiantuntevammin jossain toisessa blogissa/mediassa. Tuntuu, että blogin olemassaoloa pitäisi perustella jotenkin. Että pitäisi olla alalle koulutettu ihminen tai muuten julkisesti tunnustettu guru. Kolmanneksi, haluaisin esiintyä anonyyminä, mutta luulen, että tällaisessa blogissa se on pidemmän päälle hankalaa. Hyviä esimerkkejä kuitenkin löytyy, joten ajattelin yrittää.

Olen 25-vuotias diplomityötään kokoon kasaava (mikä olisikaan parempi tapa väistellä velvollisuuksia kuin kirjoittaa tänne) opiskelija ja asun Oulussa. Meikkileikit innostivat minua jo pikkutyttönä: ensin maalasin kavereitani ja itseäni kasvoväreillä, myöhemmin äitini meikeillä ja lopulta omillani. Meikkitaiteilun tasossa oli usein toivomisen varaa, mutta innostus ja harjoittelu ovat onneksi parantaneet lopputulosta ajan mittaan. Edelleenkään en koe, että olisin kykenevä neuvomaan tai opettamaan ketään, vaikka kaverit ovat joskus meikkejäni kehuneetkin. Haluan kuitenkin päästä paasaamaan minulle tärkeästä (ja varsin viihdyttävästä) aiheesta, ja tämä olkoon kanavani siihen.

Blogin syntyyn ovat myötävaikuttaneet oikean reunan linkeistä löytyvät blogit ja YouTube-gurut, eritoten Leesha (xsparkage) ja Josh (petrilude), jotka tietenkin kuvittelen jo tuntevani henkilökohtaisesti, ja joita siksi puhuttelen etunimillä. :D

4 kommenttia:

 1. Onnea blogin synttäreiden johdosta! ;) Taidankin tehdä heti pienen mainostuksen tuolla Twilight Colan puolella :D Niin, ja tosi kiva fontti!

  VastaaPoista
 2. Voi, kiitos. :) En ole vielä kovin uskaltanut itse mainostaakaan, kun ei vielä tiedä, mitä tästä tulee. Jospa jotain kuitenkin. Ja fontti on jälleen dafont.comista.

  VastaaPoista
 3. Ajattelin tänä viikonloppuna rentoutua hyvän lukuharrastuksen parissa, eli sinun blogisi. En ole tullut lukeneeksi juuri mitään vanhempia tekstejäsi, joten on jo korkea aika.
  Kylläpä kesästä 2009 onkin jo aikaa. Silloin minä filmailin ensimmäisen videon ensimmäiselle YouTube-kanavalleni. Silloin nuoruudessa. Hui. en o vanha en o vanha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh, enpä ajatellut, että näitä tekstejä kovin moni enää päätysi lukemaan. :D Vuosi 2009 tuntuu tosiaan jo ihmeen kaukaiselta, meillä on näköjään siis myös yhtä pitkä bloggailu/vloggailu-historia. Mukavia lukuhetkiä, heitä kommenttia, jos löydät jotain kiinnostavaa. :)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>