keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Pois, pois postin tieltä

Yritin äsken käydä postissa, mutta siitä ei tullut mitään, koska posti ei ollut auki. Siellä on minulle paketti, jonka sisällön aion esitellä täällä jahka pääsen postiin aukioloajan puitteissa. Mutta onneksi hätä ei ole tämän (minkä?) näköinen: eilen olin oikeaan aikaan kotona ja sain yhden paketin postipojalta ihan henkilökohtaisesti. Ja kuinka ollakaan, otin kuvia paketista paljastuneista kivoista jutuista.

Tilasin Look Fantasticista joka puolella ylistetyn Urban Decayn
luomiväriprimerin sekä yhtä lailla kulttituotteen mainetta keränneen Benefitin High Beam –hohtojutun.
Benefitin nettisivujen mukaan High Beam on tällä hetkellä merkin myydyin tuote. Ylisanoja riittää, aine on kuulemma ”supermodel in a bottle” (mikä kuulostaa vähän epäilyttävältä) ja on saavuttanut mainetta ja kunniaa useiden naistenlehtien äänestyksissä. Aineella on tarkoitus saavuttaa julkkisnaisten taianomaisesti hohtava ja kuulas iho kotiolosuhteissa. Pullon ohjeen mukaan sitä levitetään kynsilakkasivellintä muistuttavalla siveltimellä pieninä pisteinä iholle meikin päälle ja taputellaan sormin tasaiseksi. High Beamia voi joko käyttää korostustuotteena poskipäille, kulmaluille, otsaan, nenän varteen ja leukaan tai sitä voi halutessaan sekoittaa kosteus-/meikkivoiteeseen, jolloin saadaan tasaista hohtoa kasvoille kauttaaltaan.
Vaikka oma järkeni väitti vastaan, tottelin pullon ohjetta ja levitin ainetta vasta meikattuani kasvot kokonaan. Tämä kuitenkin osoittautui vääräksi lähestymistavaksi, sillä nestemäiset aineet eivät tunnetusti toimi nätisti puuterin päällä. Taputellessani hohtoainetta poskilleni, sormeni lähmäsivät poskipunan ja puuterin ikävän laikukkaiksi. Toisella kerralla olin viisaampi ja levitin ainetta meikkivoiteen päälle ennen puuteria, jolloin ongelmia ei ollut.

Oikean levitystavan opittuani olin kyllä tyytyväinen. Poskillani oli kaunis, tasainen hohto, ja toisin kuin eräät muut nestemäiset/voidemaiset/geelimäiset hohtotuotteet, High Beam näkyy hyvin myös puuterin ja poskipunan alta. Kosteusvoiteeseen sekoittamista en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta en näe syytä miksi se ei toimisi yhtä hyvin.
Urban Decayn Primer Potionin ostamista olin lykännyt, koska minulla on ollut käytössä muita pohjustajia silmämeikkiä varten (niistä ja hohtotuotteista yleensä ajattelin kirjoittaa erikseen vielä myöhemmin). En ole vielä käyttänyt sitä kirkkaiden värien kanssa, mutta ainakin vaaleiden sävyjen alla vaikuttaa toimivan odotetun hyvin. Jos silmäluomilla on liian paljon meikkiä ennen primerin levitystä, ilmenee kuitenkin todennäköisesti edellä mainittuja lähmiintymisongelmia. Itse levitin tämänkin tuotteen sormin, koska olen nähnyt niin tehtävän enkä luottanut huulikiiltomaiseen applikaattoriin. Primeria ei tarvitse paljoa, pieni määrä riittää, ja ohuella kerroksella saa kauniimman lopputuloksen.

3 kommenttia:

 1. Ihana uusi blogituttavuus on tämä sinun blogisi! Toivottavasti tulevatkin postaukset ovaat yhtä kivoja!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen ajatukseni: Mikä helv.. on primer? xD Tulee siis ihan tarpeeseen tämä blogi, I'm sure!

  Mulla on Lumenen hohtovoide, jota joskus käytän poskipäillä. Sen efekti ei kyllä varmasti ole sama, kuin ton High Beamin, koska koko kasvoja sillä ei mielestäni saa hohtamaan kovin nätisti. Tai saa, mutta lopputulos jotenkin tukkii huokoset melko tehokkaasti, mikä on mielestäni vähän hassua. Ei kuvittelisi, että kiiltoa peittämättömällä voiteella olisi moisia vaikutuksia. No, se on kuitenkin sen verran nestemäistä, että käytän sitä joskus poskipunan päällä. Kevyesti vaan taputtelen poskipäille. En kyllä tiiä näkyykö se sitte edes minnekään :)

  VastaaPoista
 3. Ava, kiitos! Nyt uskallan jatkaa. :)

  bubble, nuo luomien pohjustajat on kyllä ehkä paras keksintö meikkaamisessa. Ero on niin valtava siihen nähden, ettei käyttäisi mitään. En tiedä siitä Lumenen hohtovoiteesta, mutta saattaa olla, että siinä on silikoneja (todennäköistä, jos se on se "ihon sävyn heleyttäjä", sillä silloin se on tarkoitettu primeriksi koko kasvoille, ja silikoni tasoittaa ihoa), jotka tukkivat monesti melko tehokkaasti.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>