tiistai 20. lokakuuta 2009

Amerikan ihmeet

Siskoni lähtee kohta New Yorkiin. Kolmatta kertaa. Minä en.

Ajattelin kuitenkin pyytää tuliaisia. Tai oikeastaan minua pyydettiin tekemään listaa mahdollisista toiveista. Mietin asiaa muutaman päivän ja keksin pari juttua, jotka olisi ihan kiva saada. Mikään niistä ei ole välttämätön, mutta kaikki kyllä kovin mukavia.

Olen osannut pysytellä erossa Diorin luomiväreistä, vaikka niitä blogimaailmassa pursuaa ovista ja ikkunoista. Vaikka merkin imago ja visuaalinen ilme ovat kovasti mieleeni, ja vaikka suunnittelijana talossa häärii guru-Galliano, jota palavasti ihailen. Mutta viime aikoina mielenrauhaani on kovasti horjuttanut tämän syksyn Night Butterfly -paletti. Se on ihana. En kyllä missään nimessä tarvitse sitä, mutta se on ihana. Ja se maksaa Ameriikan Sephorassa vain 37,54 euroa. Äh.
Ja siinä viattomasti selaillessani silmiini osui myös Stylish Move. Ja sekin on ihana. Ehkä vielä vähän ihanampi kuin tuo yöperhonen. Pöh.
Tiedostan hyvin, etten tarvitse enää yhtään uutta luomiväriä. Tai meikkejä yleensäkään. Luomivärit nyt vaan kiinnostavat. Kiinnostuin sitten myös Urban Decayn paleteista, koska niissä on kivoja kuvia ja krumeluuria ja samettipintaa. Ja ovathan ne sävytkin ihan kivoja. Ja kovasti niitä on kehuttu pehmeiksi ja hyväpigmenttisiksi. Niin että miten olisi...
...vaikka tämä Urban Ammo? Myönnän avoimesti, että tässä lootassa luomivärejä enemmän kiinnostaa kaunis kotelo. Että ei ihan tarveostos tämäkään. Wallpaperin sävyt olisivat itse asiassa ehkä kivempia:
Urban Decayta ei saanut Rooman Sephorasta, muuten olisin ehkä jo hätäpäissäni hankkinut näistä jomman kumman. Ei saanut myöskään Smashboxia, joiden Photofinish-primeria olen halunnut testata jo jonkin aikaa.
Photofinishia on parjattu silikonisuutensa vuoksi, mutta myös kehuttu samasta syystä. Tuotteella saa kuulemma meikin alle tasaistakin tasaisemman pinnan, josta monet intoilevat. Silikoni voi kuitenkin tukkia ihohuokosia ja aiheuttaa näppyjä tai allergiaa eikä siksi sovi kaikille. Itselläni ei ole tähän mennessä ollut ongelmia.

Jokerina listallani on aiemminkin mainittu Illamasquan Liquid Metal -voidejuttu kultaisessa Solstice-sävyssä. En ole varma, olisiko tälle käyttöä, mutta sievältä se näyttää. Täyttä hömppää siis tämäkin.
Siinä vähän toivelistaa. Siskolle tiedoksi, että kannattaa suhtautua tähän nyt terveen kriittisesti... Jos ihan välttämättä haluat jotain tuoda, niin ehkä se "jotain" olisi toinen noista Dioreista. Ehkä Stylish Move. Ehkä. Mukavaa matkaa. :)

P.S. Kaikki yllä mainitut asiat löytyvät Sephorasta.

Ja kuvat Googlen kuvahaulla.

3 kommenttia:

 1. Jos pitäisi valita niin kallistuisin Yöperhosen puoleen..LLOOOVVEE. Smashboxin Photofinishiä täytyisi tosiaan päästä kokeilemaan, siitähän on se light-versiokin, jos tilais kuitenkin sen. Tuo ihon tukkiutuminen vähän huolettaa. Smashboxilta taisi tulla joku Hybrid-primerikin, jossa kahta mönjää yhdessä putelissa.

  VastaaPoista
 2. Night Butterfly on kyllä kovastikin sun näköinen! :) Toivottavasti sisko on energisellä päällä ja jaksaa metsästää sulle meikkejä :D

  VastaaPoista
 3. Vanity, mä en osannut päättää ollenkaan. NB näyttää tosi ihanalta, mutta periaatteessa multa löytyy vastaavia sävyjä muutenkin. Mutta voishan sitä ottaa vaikka molemmat. :)

  bubble, toivotaan niin. Sitä on kyllä siunattu melkoisella shoppailuenergialla.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>