sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Lady Marmalade Revisited


Moulin Rouge! -elokuva on mielestäni loistava enkä varmaan ole mielipiteeni kanssa yksin. Loistava on myös soundtrackiltä löytyvän Lady Marmalade -biisin uusintaversion musiikkivideo. Elokuvan tavoin video on visuaalista karkkia lavasteista puvustukseen ja meikkiin asti. Itselläni biisi oli jo ehtinyt vaipua unholaan, kunnes tänään törmäsin Risan uusimpaan Halloween-tutorialiin, joka oli saanut inspiraationsa Christina Aguileran (mahtavasta!!) meikistä.

Christinasta olen muutenkin aina pitänyt. Yhtään levyä en omista, mutta ihailen rouvan näyttävää (ja joskus hieman hämmentävääkin) tyyliä ja hänen rohkeuttaan toteuttaa itseään myös ulkoisesti. Pidän Lady Marmalade ja Dirrty -videoiden hutsutyylistä ja Fighterin synkästä ilmeestä. Erityisen hyvin kuitenkin iski Back to Basics -levyn aikainen vanhan Hollywoodin nostalgia ja fiftarihenki, jota laulaja toteutti uskollisesti myös "siviilissä".
Christinan nykyisestä habituksesta en oikein ole perillä, mutta ajoittaisten ylilyöntien joukosta löytynee jatkossakin helmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

b:section-contents id='footer-2-2'/>