maanantai 12. lokakuuta 2009

Taskuaurinko

Unohdin näyttää viimeisen Roomasta mukaan tarttuneen meikkiostoksen, jonka hankin akuuttiin tarpeeseen. Aurinkopuuterini veteli viimeisiään ja uusi oli pakko löytää. Etenkin lämpimällä lomalla ja kesäisin aurinkopuuteri on minulle välttämätön, koska en meikkiharrastukseni takia rusketu kasvoista ollenkaan. En myöskään ole mikään auringonpalvoja, sillä en millään malta maata paikallani. Ja UV-säteily ei ole ystävä. Kasvot ja kaula/dekoltee ovat aina niin räikeästi eri paria, että jotain on keksittävä. Tällä kertaa keksintö oli Too Facedin Caribbean in a Compact sävyssä Sun Bunny.
Olin kuullut näistä Too Facedin aurinkopuutereista paljon hyvää, etenkin edesmenneessä (?) Addicted to Magia -blogissa. Lisäksi merkin pakkaukset ovat aina niin ihania, (peilin tekstissä lukee: Why be pretty when you can be gorgeous?) että valinta ei ollut kovin vaikea. Sephorasta tarttui mukaan tämäkin.

Tykkään Sun Bunnysta tosi paljon, koska se on sävyltään ruskea eikä oranssi. Edellinen aurinkopuuterini oli L'Oréalilta, kahden värin duo sekin. Pidin myös Lorkun puuterista, mutta tässä väri on vielä parempi. Ja kun tätä pyörittelee kasvoille reippaalla otteella (ei siis määrällisesti reippaasti, tarkoitan vain, että ei saa hipsutella), niin väri myös levittyy tosi kauniisti ja tasaisesti. Halutessaan lopputuloksesta voi saada melko tumman, mutta vaaleampi-ihoisenkaan ei kyllä tarvitse säikkyä. Caribbean in a Compactista on olemassa "talviversio" Snow Bunny, jonka kokeileminen myös houkuttelee. Lumipupu tosin vaikuttaa enemmän highlighterilta, joista ei tällä hetkellä ole pulaa.

Ja hei, tadaa! Sain blogitunnustusnappulan (ihanalta bubblelta)!
Laitan tämän mittaamattoman arvokkaan kunnianosoituksen eteenpäin viidelle bloggaajalle, joiden blogeissa viihdyn aina erinomaisen hyvin. Muutkin saavat nappisydämen tästä ottaa, jos haluavat ilahduttaa sillä jotakuta. Minulta sen saavat:

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, kiitos .Nekku.! <3

  Ja vielä aiheeseen liittyen - mä en ole kokeillut yhtäkään noista Too Facedin kuuluisista aurinkopuutereista. :/ Mä en vaan jotenkin ole vielä päässyt kunnolla noille "aurinkopuuterikärryille".... Omistan kyllä kaksi aurinkopuuteria, mutta käytän niitä aniharvoin. Kesällä ne tuntuu tarpeettomilta kun olen jo valmiiksi ruskea, ja talvella taas tuntuu että kasvoille jää vain oudot ruskeat läntit.... Toisin sanoen; en vaan ole opetellut käyttämää kunnolla. ^_^ Ehkä joku päivä...

  VastaaPoista
 2. Itse olet ihana! Ja niin on tuo Caribbean-rasiakin, ihan tekisi mieli syödä.

  VastaaPoista
 3. Inkivääri, lopputulos on paljolti kiinni sutimistekniikasta. Sille aurinkopuuterille pitää näyttää kuka on pomo. :D Tietenkin, jos on ihan kakka puuteri, niin asiaan ei voi paljon vaikuttaa, mutta noin yleensä.

  bubble, ite oot. Ja joo, nähdään vaan kuun lopussa, unohdin vastata edelliseen kommenttiisi. Itse ajattelin mennä niihin juhliinkin. Tilasin iltapuvun e-baystä, kun kaupassa oli vain rumia ja kalliita eikä ois enää ehtiny teettääkään.

  VastaaPoista
 4. oi, kiitos! mä jo meinasin tän unohtaa, kun olin jossain ties missä silloin, kun sain viestisi. mutta kiitos suuri, lämmittää sydäntä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi kivasta blogista. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>