tiistai 17. marraskuuta 2009

...Five, Six, Seven, Eight, Nine, Ten, I Love You!Blogini suursuosion (10 tilaajaa Bloggerissa, that is) kunniaksi järjestän arvonnan!

Arvon pienen paketin, johon käärin suosikkimeikkiasioitani. Pakettiin sisältyy kaksi vapaavalintaista sävyä NYXin Ultra pearl mania -pigmenteistä, yksi vapaavalintainen Round Lip Gloss -huulikiilto samalta merkiltä (en ole vielä tilannut näitä, koska sain idean arvonnasta vasta äsken) ja musta Max Factorin False Lash Effect -ripsiväri. Arvontaan voi osallistua marraskuun loppuun asti ja se tapahtuu kommentoimalla tähän tekstiin. Jos et ole rekisteröitynyt Bloggeriin, sinun on keksittävä itsellesi nimimerkki. Kun arvonta ratkeaa, otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse, ja hän voi kertoa, mitkä sävyt edellä mainituista meikeistä haluaa. Vähän monimutkaista ja pitkäpiimäistä ehkä, mutta näin teemme.

Näihin blogiarvontoihin ovat aina olennaisesti liittyneet erilaiset kysymykset, joihin kommentoijan on kuulunut vastata. Koska en aio päästää ketään liian helpolla, minäkin haluan, että a) kerrot jotain itsestäsi ja b) keksit minulle kysymyksen, joka on jollakin tavalla totutusta poikkeava.

Onnea matkaan! Arvon voittajan 1.12.2009 ja vastaan samalla jänniin kysymyksiinne. :)

10 kommenttia:

 1. a) pian 19-vuotias tyttö lapista, joka on vasta viimeisen vuoden aikana kiinnostunut kosmetiikasta enemmän.

  b) Mistä sait innostuksen kokeilla mineraaleja ja mitä kautta löysit "oikeat" mineraalit?

  VastaaPoista
 2. Onnea kymmenen tilaajan johdosta! :) Toinen FLE ei ikinä olisi pahitteeksi, joten taidan osallistua ;D

  a) Olen pääkaupunkiseutulaistunut savolainen, joka rakastaa mineraalimeikkejä ja violettia!

  b) Onko äitisi (ja muut läheisemmät naispuoliset sukulaisesi) kiinnostunut kosmetiikasta? Eli onko omena tässä tapauksessa pudonnut kauas puusta vai ei?

  VastaaPoista
 3. a) oon 19v tyttö eteläsuomesta joka viettää tällä hetkellä au pair elämää lontoon lähettyvillä.

  b) miten sait idean alkaa kirjoittelemaan meikeistä tänne? ja sitten viel yks pieni kysymys et oisko mahdollista nähdä noita sun meikkauskuvia niin et näkyis hiukan enemmän kun yks silmä niin et sais vähän paremman kuvan kokonaisuudesta ja miltä se oikeesti näyttää kasvoilla.

  VastaaPoista
 4. a) 16 vuotias tyttö länsisuomesta joka käy lukiota ja on ollut kiinnostunut kaikista meikeistä ja kauneudesta todella paljon hieman yli vuoden. Haaveissa on ammatti kauneudenhoidon ja kosmetiikan parissa..

  b)Jos saisit valita vain yhden meikin mitä käytät niin mitä käyttäisit?

  VastaaPoista
 5. a) Olen päälle parikymppinen journalistiopiskelija ja ripsiobsessiosta (sekä meikkinarkkariudesta) kärsivä tyttö Oulusta, alunperin etelä-Suomesta Helsingin lähettyviltä.

  b) Näkyykö ammattisi tavassasi meikata? Eli toisinsanoen otatko vaikutteita arkkitehtuurista (jos nyt oikein olen käsittänyt sen olevan ammattisi)?

  VastaaPoista
 6. a. Olen pieni fanityttö Helsingistä, joka on ottanu selkeästi vaikutteita eräästä glitteriä rakastavasta henkilöstä, koska hankki pikkujouluihin mekon jossa on paljetteja..

  b. Jos saisit valita 5 ruoka-ainesta joita käyttää vaikutteina tai jopa materiaalina meikin teossa, mitkä ne olisivat?

  VastaaPoista
 7. a. Olen 25-vuotias farmasisti Itä-Suomesta ja rakastan kosmetiikkaa ja tuhlaan siihen liikaa rahaa... uups :D

  b. Jos saisit käyttää viikon vain yhtä meikkituotetta, mikä se olisi? Tai pitäisi saada viikon ajan tietyillä luomiväreillä joka päivä vähän erilainen meikki, millainen se olisi?

  VastaaPoista
 8. a. ideani toimivatt loistavasti aina periaatteessa, mutta käytännön toteutuksessa ne lässhtävät kuin pannukakku.

  b. jos olisit eläin, mitä se eläin söisi?

  VastaaPoista
 9. a) 15 vee likka Pohjanmaalta, joka on hurahtanut meikkien ihmeelliseen maailmaan ja rakastaa mm. cheerleadingia, musiikkia ja glitteriä :D

  b) Millaista musiikkia kuuntelet? Oletko muuten kiinnostunut musiikista tai soitatko/oletko soittanut jotain soitinta?

  VastaaPoista
 10. a) olen 3-kymppinen luomiväri-friikki susirajalta.

  b)Mikä on pahin tekemäsi meikkimoka?

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>