tiistai 10. marraskuuta 2009

Tequila sunrise ja muita herkkuja

Paitsi että Tequila Sunrise ei ole herkkua (koska siinä on tequilaa, förstås). :/ Ensimmäisen kuvan väreistä vain tuli mieleen, ja piti vääntää siitä otsikko. Seuraa meikkejä viime viikolta. Perjantaina halusin kirkkaita värejä ja kävin aamulla pienen henkisen painin sisäisen moralistini kanssa, joka väitti, että sateenkaarivärit kuuluvat kesään. Sain moralistin ylipuhuttua ja lopputulos näytti tältä.
Käytin meikissä Pure Luxen pigmenttejä sävyissä Sunny Side Up (keltainen), Tangerine (oranssi) ja Ouch! (pinkki).
Nämä jälkimmäiset meikit ovat alkuviikolta. Tein ne lähinnä Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletin väreillä. Kaikissa meikeissä on ripsivärinä sama tuttu False Lash Effect, kulmaluulla highlighter-sävy Coastal Scentsin 56 Piece Blush & Eye Shadow -paletista ja kulmissa Lumenen kulmakynä.

Lyhyestä virsi kaunis. Nyt alan opetella InDesignia.

14 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä :).

  Lähden usein aamulla jo aikaisin töihin, joten ulkona on lähes poikkeuksetta aivan sysipimeää. Piristän itseäni tällöin -turvallisilla- värikkäillä silmämeikeillä :). Tosin värikkäimpien/moniväristen silmämeikkien teon jätän suosiolla aamuille jolloin ulkona on edes hieman valoisampaa, ettei myöhemmin peilistä katsoessa tule vähemmän miellyttäviä yllätyksiä :D.

  VastaaPoista
 2. Ainiin, pitihän minun esittää ihan kysymyskin.

  Ovatko Pure Luxen luomivärit kuinka vahvapigmenttisiä? Olen lukenut että ne eivät olisi niiin vahvoja/kestäviä kuin useimmat muun merkkiset mineraaliluomivärit? Mutta kyllä nuo ihan hyvältä näyttävät muun muassa sinun kuvissasi :).

  VastaaPoista
 3. Pigmenttisyys vaihtelee jonkin verran eri sävyjen välillä. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että purkissa kirkkailta näyttävät sävyt ovat sitä myös luomilla. Hailakammat sävytkin toimivat pohjustajan kanssa tosi hyvin. Mielestäni luomivärien vahvuus/kestävyys ovat muutenkin yleensä enemmän kiinni pohjustajasta ja levitystekniikasta kuin itse luomiväristä.

  Todella vahvapigmenttisiä ovat esimerkiksi nuo ylimmän kuvan värit ja aiemmasta Pure Luxe -postauksesta mm. sävyt Indigo, Tart, Bubblegum, OMG!, Risque, Russet, Utopia ja Solitude.

  VastaaPoista
 4. Pohjustajana minulla on UDPP ja levitystekniikkana käytän suurimmaksi osaksi "taputtelua". Näiden kahden liitolla saan parhaimman lopputuloksen :).

  VastaaPoista
 5. Samma här. Sellaisella edestakaisin sutimisella harvemmin saa aikaan muuta kuin sotkua. :)

  VastaaPoista
 6. Tequila sunrise -meikki näyttää sairaan hyvältä. Raikkaalta, ja piristäis sopivasti vaikka täysmustaa asukokonaisuutta. Janohan tosta tulee :P

  Mä vähän mietin että taittaisinko dipan InDesignilla. Toisaalta en muista onko sitä mun työkoneella, enkä jaksais ehkä opetellakaan. Vaikka ei kai siinä opettelemista oo, kun Adoben ohjelmissa on kaikissa sama logiikka. Ainiin, ja oonhan mä yhden kalenterin sillä taittanut ;D

  VastaaPoista
 7. Minä taitan kyllä, kun word on niin vaikea. Kyllä ne perusjutut näyttää oppivan ihan helposti, pitää kattoo vielä, miten paljon jaksaa ruveta säätämään. Ja kiitos kehuista. :)

  VastaaPoista
 8. Oi, hyvältä näyttää :)

  Mun Pure Luxe -tilaukseni tuli eilen, swatchit löytyy blogissani. Olen myös löytänyt parin blogin kautta aivan loistavan primerin (Detrivore, hinta oli 5 tai 6 dollaria). Tuo UDPP:hän ei mulla oikein toiminut, ja sitten se alkoi loppujen lopuksi vielä kuivattaa silmäluomiakin. Ihan loistava tuote, toimii ainakin itselläni mainiosti ja sävyt toistuvat vahvoina ja pysyvät hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Kiitti vinkistä, pitää kokeilla! Itse olen viime aikoina testannut MUS:n High tech lighteria luomivärin pohjustukseen, ja se on kans tosi hyvä. Paljon intensiivisempää jälkeä tulee kuin UDPP:lla. Mistä muuten ostit Detrivorea?

  VastaaPoista
 10. Ihan heidän omilta kotisivuiltaan ostin :) Primer löytyy täältä: http://www.detrivorecosmetics.com/primer.html . Heillä on myös etsy-kauppa, mutta sieltä ei tuota primeriä saa.

  VastaaPoista
 11. Ensimmäisessä kuvassa on ihan mielettömät värit, wow :-)

  VastaaPoista
 12. getpalmd sanoikin jo sen, mitä minun piti, mutta sanotaan silti. Eli tuo ekan kuvan meikki on todella kaunis! Tulee mieleen palmut, aurinko ja joku kiva pinkki drinkki. ;) Värit korostavat tosi kivasti sinisiä silmiä!

  VastaaPoista
 13. Kiitän kauniisti näistäkin kehuista. :) Trooppisuutensa vuoksi oli minusta oiva valinta piristämään säältään synkeätä päivää.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>