sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Viiskymppiset

Seuraa juhlameikkitestailusarjan toinen osa (ensimmäiseen pääsee tästä). Opinahjoni täyttää 50 vuotta, ja ensi viikon lauantaina on luvassa suuremman luokan kemuilua. On seminaaria, näyttelynavajaista, iltajuhlaa, jatkoja ja siihen päälle vielä sillis. Henkilökohtaiset valmistelut ovat huivin ostoa vaille valmiit. Mekko on ompelijalla pienenemässä ja se näyttää tältä:
Mekolle laitan kaveriksi vaaleanpunaisen huivin ja meikin. Huivia ei ole vielä löytynyt, mutta ratsia jatkuu ensi viikolla. Meikki sen sijaan on ollut mielessäni valmiina jo tovin. Koska hämmentävä marraskuinen auringonpaiste suosi tänä sunnuntaina, kuvasin meikkiharjoitteluni vaiheittain.
Meikkiin käytin muun muassa yllä olevan kuvan tuotteita ja välineitä. Vasemmalla nuhjuinen Make Up Storen High Tech Lighter sävyssä Neptune, Pure Luxen pigmentit Ouch! (tummin pinkki), Bloom (keskipinkki) ja Bubblegum (vaalea pinkki), saman merkin Ice Princess -glitteri (valkoinen) ja NYXin Ultra Pearl Mania -pigmentti sävyssä Pearl (vaaleanpunainen). Näiden lisäksi mukana olivat geeli-eyeliner, musta silmämeikkikynä, irtoripset ja ripsiväri. Oikeanpuoleisessa kuvassa ovat käyttämäni siveltimet (likaisina, yäk): kolme ensimmäistä Coastal Scentsilta, MACin minikokoinen 239 ja Sephoran eyeliner-sivellin (jota käytin myös kulmien värittämiseen).
Lähtötilanne oli tällainen. Pohjameikkinä normaalit meikkivoide, peiteaine ja puuteri, kulmat on meikattu kulmakynällä ja ruskealla luomivärillä.
Vasemmanpuoleisessa kuvassa on pohjustuksena ohut kerros Neptunea, joka on tämänhetkinen luomivärinpohjustajasuosikkini. En tiedä, miten tahmaiset High Tech Lighterit toimivat rasvaisemmilla luomilla, mutta itselläni pelaavat hienosti. Toisessa kuvassa olen levittänyt Bubblegumia alaluomen keskiosaan ja koko yläluomelle sisänurkkaa lukuunottamatta sivellinkuvan ensimmäisellä siveltimellä. Kolmannessa kuvassa olen laittanut sivellinkuvan toisella, pienellä siveltimellä Pearlia simän sisänurkkaan sekä ylä- että alaluomelle.
Seuraavaksi levitin silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon Ouch!:ia kaksipäisen siveltimen ohuemmalla, mustalla päällä. Toisessa kuvassa Ouch! on häivytetty ylöspäin kulmaluuta kohti käyttämällä samaa sivellintä ja Bloomia. Viimeisessä kuvassa olen lisännyt MACin siveltimellä mattaa valkoista luomiväriä highlighteriksi kulmaluulle. Häivytin samalla Bloomin rajaa pehmeämmäksi.
Tämän jälkeen rajasin silmät Sephoran eyeliner-siveltimen ja mustan geeli-eyelinerin avulla sekä ripsien tyvestä että silmän sisäpuolelta. Pehmensin rajaa mustalla silmämeikkikynällä. Lopuksi painelin luomelle vähän glitteriä ja...
...kiinnitin irtoripset.

Itse tykkään tästä meikistä kovasti. Suosin vaaleanpunaista ja pinkkiä silmämeikeissä muutenkin, koska ne korostavat silmieni väriä ja ovat lisäksi vielä lempivärejäni. Ja koska mekkoni on musta, haluan "asustaa" sen meikillä vähän pirteämmäksi. Tällaista siis ensi lauantaina.

P.S. Huomatkaa, kuinka auringonpaisteen voimistuessa "rusketukseni" syvenee hienosti kuva kuvalta. :D

16 kommenttia:

 1. Oi, kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihanaa! Räikeää pinkkiä, mm, my favourite. Mekko koruineen näyttää myös tajuttoamn hyvältä. Nyt harmittaa, etten pääse juhliin todistamaan kauneutta livenä :(

  VastaaPoista
 3. Etkö sä ollu kuitenkin tulossa sinne jatkoille? Vai ovatko suunnitelmat muuttuneet? :(

  VastaaPoista
 4. Oi ompa makea! Käytätkö irtoripsitupsuja vai kokonaista nauhaa? Minkä merkkistä ja mikä liima? Tärkeät juhlat tulossa, ja kerrankin törmäsin hyvännäkösiin irtoripsiin!

  VastaaPoista
 5. Nuo on kokonaiset ripset, Seppälästä (Body Talk). Maksaa 2-3 euroa eli ihan hyvä sijoitus. :) Irtoripset voi muutenkin käyttää moneen kertaan, kun ne irrottaa varovasti eikä sotke liikaa ripsivärin kanssa. DUO-liima on kuulemma paras ripsien liimailuun, mutta itselläni on käytössä Make Up Storen vastaava.

  VastaaPoista
 6. Tuo mekko on niin kaunis ja se koru sopii siihen täydellisesti! Silmämeikki näyttää ihastuttavan pirteältä ^__^

  VastaaPoista
 7. Kiitos, mekko on nyt vielä kivempi, kun se on sopivan kokoinen. ;)

  VastaaPoista
 8. En pääse jatkoillekaan :( Pakko oli tulla takaisin töihin välipäiviksi, eikä viikon sisällä sentäs kolmea reissua Ouluun pysty tehdä.. Mutta pitäkää te hauskaa!! :)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis meikki! Kyllä näemmä pinkilläkin saa nättiä, itse vain näytän silmätulehduksen saaneelta :D Mutta sinulle tosiaan sopii ihan loistavasti <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos, kiva kuulla. Varsinkin nyt, kun just sain väkerrettyä molemmat silmät tuollaisiksi. :) Eikun mekko päälle ja menoksi!

  VastaaPoista
 11. Hirmu nätti meikki! :) Ite en varmaan ikimaailmassa onnistuis saamaan pinkillä luomivärillä noin hyvää jälkeä :D

  VastaaPoista
 12. Kiitti! Olipa hassua saada kommentti yli kahden vuoden takaiseen juttuun. :) Mutta eihän tämä toisaalta ole vanhentunut, kiva että tykkäsit!

  VastaaPoista
 13. Onko tuo kaulakoru sulla vielä tallessa?
  Kruunais mun iltapuvun, mutta en löydä tollaista mistään. :(
  -Sarianna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tallessa, ostin sen vähän ennen noita vuosijuhlia, on muistaakseni Piecesin mallistosta. Se on mustaa pitsiä ja kieltämättä tosi nätti. Omastani en voi luopua, mutta melkein samanlaisia löytyy esimerkiksi Etsystä (etsy.com) hakusanalla "black lace choker".

   Poista
 14. Kiitos paljon!!! Pelastit mun juhlat. :) -Sarianna

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>