maanantai 14. joulukuuta 2009

Apinointia ja haaste

Löysin tänään Mustaa kajalia -blogin hienon meikkitutorialin viikon takaa, ja innostuin maanantai-iltani ratoksi tekemään oman versioni siitä. HeidiB käyttää meikeissään paljon sinisiä ja siniseen taittavia vihreitä ja violetteja, kun taas itse suosin yleensä pinkkejä, punaisia, oransseja tai kullan värisiä meikkisävyjä. Tässä meikkiohjeistuksessa vihreä ja violetti näyttivät kuitenkin niin kivoilta yhdessä, että päätin vähän venyttää mukavuusaluettani. Haaveissani olisi oppia käyttämään sinistä ja vihreää meikeissä yhtä luontevasti kuin muitakin värejä. Kotimeikkailut toimikoon pehmeänä laskuna. :)
Muokkasin ohjetta hieman (parhaitenhan tutorialit palvelevat tarkoitustaan, kun niitä pystyy soveltamaan) ja käytin keltaisempaa vihreää ja punaisempaa violettia (2 eri sävyä), koska lämpimämmät sävyt sopivat minulle paremmin. Lisäsin myös vähän kultaista silmän sisänurkkaan ja jätin yläluomen eyelinerin ja ulkonurkan mustan värin kokonaan pois. Mielestäni lopputulos oli yllättävän mukava, voisin kuvitella käyttäväni tätä toistekin. Käytin meikissä Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -palettia, MSCHICin geeli-eyelineria silmän sisäpuolella ja Max Factorin False Lash Effect -ripsiväriä.
Saman blogin innoittamana kävin päivällä myös kynsilakkaostoksilla. Seppälään saapuneet Sinful Colorsin lakat ovat sävyiltään kauniita ja hinnaltaan kohtuullisia (3,95 e). Mukaan tarttuivat myös Wet n Wildin musta ja hologrammihilelakka. Vuorokaudenajan surkeiden valaistusolosuhteiden vuoksi ihana tumman violetti lakka näyttää kuvassa siniseltä. :( Muut sävyt toistuvat melko lailla kuten kuuluukin.

Ja sitten otsikon mainitsemaan haasteosioon. Hiljattain ratkenneen blogiarvontani kommenteissa norppa halusi tietää, millaisia olisivat meikkini, jos saisin viikon ajan käyttää vain tiettyjä luomivärejä ja meikin pitäisi olla joka päivä erilainen. Tarkensin tätä itse vielä niin, että luomivärejä saa olla miten monta tahansa, mutta niistä jokaista tulee käyttää joka päivä. Aloitin kokeilun tänään, ja toivon mukaan tulos on selvillä viikonloppuna.

Haastan kaikki halukkaat (meikki)blogin pitäjät mukaan ja raportoimaan kokeilustaan.

10 kommenttia:

 1. Voi ei tämä oli ansa! Yritän vältellä näitä Coastal Scents Shimmer -paletin sävyillä tehtyjä meikkikuvia :D! (Ai mitenniin CS kuume?)

  Tuo punertava violetti on aivan syötävän ihanan värinen. Sopii hyvin vihreän ja kultaisen kanssa.

  Tykkään kylmillä sävyillä meikatuista silmistä, harmi vain ettei minulle sellaiset sovi juurikaan :/. Mutta onneksi niitä voi aina ihastella muiden blogeissa :).

  VastaaPoista
 2. Hehee, sori. Pitää ensi kerralla laittaa sua varten varoitus otsikkoon. :)

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa toi tumman violetti lakka ON sinistä lakkaa viininpunasilla hileillä :D Omistan itsekin saman lakan, joka suurimman osan ajasta näyttää violetilta, mutta ei siitä pääse yli eikä ympäri, että pohjalakka on sinistä! Sen huomaa etenki valokuvissa ja välillä kun valo ei tule suoraan kynsiin.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, nyt selvisi sekin. :) No, kaunis se on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 5. Teit kyllä todella nätin version (voisin melkein sanoa, että on parempi kun mun!), etenkin toi kullan lisääminen sisänurkkaan toimii tosin hyvin! Voisinkin itse kokeilla samaa, mutta laittaa hopeaa kullan sijasta ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis, nätti oli se omasikin. :)

  VastaaPoista
 7. Ooh, tämähän on aivan upea meikki! Miten mä olin tällaisen värikarkin missannut? Aivan mahtava!

  VastaaPoista
 8. Tässähän ihan punastuu. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Upean värinen silmämeikki, kerrassaan.

  VastaaPoista
 10. Kiitos, tykkäsin itsekin, kunhan pääsin ennakkoluuloistani. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>