keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Viikkohaasteen lopputulema

Viime viikolla tartuin meikkihaasteeseen, joka osoittautuikin melko hankalaksi. Lisäksi toteutus jäi puolitiehen, sillä viikonloppu meni pitkälti meikittä keittiöremontin parissa puuhastellen. Meikkikuvia sain siis vain viideltä päivältä enkä totta puhuen tiedä, olisiko kekseliäisyyteni riittänytkään useampaan. Kyllästyminenkin uhkasi loppuviikosta, kun samoilla luomiväreillä oli tuhrittu jo monta päivää.
Ajattelin, että meikkejä olisi helpoin varioida, jos valitsisin sävyiksi yhden tummemman, yhden keskitumman (onko olemassa parempaa sanaa?) ja yhden vaalean sävyn. Halusin ehdottomasti mukaan MACin marjanpunaisen Cranberryn, joka on oma suosikkini. Muina sävyinä mukaan pääsivät Pure Luxen Elysium ja NYXin vaalean kullanvärinen Nude Pearl. Koska en ottanut kameraa (tai edes ko. meikkejä) mukaan joululomalle, jouduin kokoamaan sävyistä kömpelön nettikuvakollaasin.
Aloitin haasteen pehmeällä laskulla ja väsäsin maanantaina perusmeikin, jossa liikkuvalla luomella oli Elysiumia, ulkonurkassa ja luomivaossa Cranberrya ja sisänurkassa Nude Pearl. Maanantaina en vielä ollut keksinyt loppuviikosta käyttämääni nerokasta valaistusratkaisua, jossa seisoin olohuoneen lampun alla ja otin kuvia vaivalloisesti käsipeiliä apuna käyttäen. Tarkemmista maanantaikuvista tuli vessan valossa ikävän keltaisia, ja tästä ainoasta siedettävän värisestä vähän rakeinen.
Tiistain meikissä Nude Pearl pääsi liikkuvan luomen keskiosaan ja sekä ullko- että sisänurkassa on Elysiumia, mikä tuo silmäluomen esiin kivan kolmiulotteisesti. Cranberrya käytin rajauksena Make up Storen Mixing Liquidin kanssa.
Keskiviikkona revittelin (:D) alarajauksella (Cranberry) ja vein sen siipimäisesti reilusti sivulle. Liikkuvalla luomella käytin kauttaaltaan Nude Pearlia, Elysium sai paikkansa luomivaossa.
Torstain meikki oli perinteinen smoky eye ja samalla oma suosikkini. Käytin Elysiumia Cranberryn häivyttämiseen ja Nude Pearlia sekä sisänurkassa että kulmaluulla.
Viikon viimeisenä meikkipäivänä levitin sävyt liukuvärimäisesti ripsirajasta ylöspäin aloittaen tummemmasta (Cranberry) ja päätyen kulmaluun vaaleaan sävyyn (Nude Pearl).

Kuten sanoin, haaste oli vaikea ja jäi omalta osaltani melko tyngäksi. Onko teillä suosikkia yllä olevien meikkien joukosta tai ideoita, miten sävyjä olisi vielä voinut käyttää eri tavalla? Näkisin mielelläni muidenkin toteutuksia tästä aiheesta, laittakaa lomalla sudit pöllyämään. :D

Hyvää joulua, palataan meikkijuttuihin ensi vuonna!

2 kommenttia:

  1. Hei, hienoltahan tämä näyttää! Itse tykkään noista kahdesta viimisestä ehkä eniten, kun eivät kuitenkaan ole sitä ihan perinteistä päivämeikkityyliä.

    Ja haaste on otettu vastaan ja tulee toteutukseen mmm...tässä loman aikana, varmaankin tosin ensi vuoden puolella. ;) Hyvät joulut sinne myös!

    VastaaPoista
  2. Mulla on joku fiksaatio värillisiin alarajauksiin, vaikka ne monesti ovat arken vähän liiallisia. Äänestän siis keskiviikon meikin näistä parhaimmaksi ;)

    Haasteeseen en kyllä taida tarttua, ei mulla riitä mielikuvitus!!

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>