perjantai 1. tammikuuta 2010

2010

Hyvää uutta vuotta! Itse olen aloittanut sen nyppimällä liimaa (aluksi se oli ripsiliimaa, myöhemmin illalla seassa saattoi olla pikkuisen myös Eri-Keeperiä) strasseista. Juhlistimme kuluvan vuoden aattoa eilen kavereiden luona, jonne meidät oli kutsuttu saunomaan ja syömään. Saunomisen jätin väliin, mutta syömiseen paneuduin kyllä perusteellisesti.Illan meikissä käytin jälleen Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -palettia, MSCHICin geeli-eyelineria ja Max Factorin False Lash Effectiä. Bubblegum -strassit ovat Make Up Storelta.

Tässä vielä molemmat silmät:

19 kommenttia:

 1. Todella kaunis meikki johon strassit sopii todella hyvin ja hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Tavattoman kaunis silmämeikki!

  Haluaisitkö tehdä joskus tutoriaalin että miten levittelet/häivyttelet luomiväriä tuohon liikkuvan luomen (kuopan) yläpuolelle? Pohjustajista huolimattakaan luomivärit tuntuvat tarttuvan kuin tauti tuohon mainitsemaani ihoalueeseen eivätkä häivyty sitten millään, häivytteli tuntuu lähinnä vain poistavan sitä luomiväriä ja "sotkevan" :I.

  VastaaPoista
 3. Voisinpa tehdäkin, kiitos vinkistä. Mulla ei kyllä ole mitään taikakonsteja häivyttelyyn, sudin vain kunnes olen tyytyväinen lopputulokseen. Häivyttämisessä auttaa, jos luomi ei ole tahmainen, eli kannattaa puuteroida hyvin tai levittää vaaleampaa luomiväriä alle. Pohjustajiin värin on yleensä tarkoituskin "jämähtää", eli jos luomella ei ole muuta, niin häivyttäminen voi olla vaikeaa.

  VastaaPoista
 4. Apua miten upea meikki! Sulla on mielettömän kauniit silmät!

  VastaaPoista
 5. Woooou, ihanan näyttävä meikki! Ois ihanaa iteki laittaa tollasia, muttei ne ehkä ihan arkeen passaa... Tollaset strassit meikissä on ihania :)

  VastaaPoista
 6. Hei ! olen itsekin ajatellut tilaavani tuolta Coastal Scentsiltä meikkejä, muistatko yhtään , että kuinka kauan tilauksessa kesti ja oliko tilaaminen vaikeaa :) ?

  VastaaPoista
 7. Charming Nails, kiitos kauniista sanoista. :)

  norppa, juhlapäivät ovatkin siitä kivoja, että saa tehdä vähän näyttävämpää ilman ihmettelyjä. ;) Ja juu, strassit ovat ihanista ihanimpia, pitäisi vain muistaa käyttää niitä useammin.

  Anonyymi, tilaa vain. Helppoa se on, viimeisin tilaukseni taisi tulla tasan viikossa. Tilaaminen on tehty selkeäksi eikä mitään voi tilata "vahingossa". Ostoskorin yhteydessä oleva postimaksulaskuri voi vähän hämätä, mutta siitä ei tarvitse välittää, sillä postitustavan valinta tehdään vasta myöhemmässä vaiheessa.

  VastaaPoista
 8. Aivan tyrrrrrrrmäävä!!!! <3

  VastaaPoista
 9. Mulla on kans postausidea! Osaisitko tehä sellasta tutoriaaleja et miten sais otettua onnistuneita meikkikuvia? Mulla on ihan hyvä kamera mutta en IKIPÄIVÄNÄ sais noin hienoja kuvia ku esim. tässä postauksessa. Värit näyttää kuvissa aina tosi hailakoilta yms :S olis ihan tavattoman ihanaa!:)

  VastaaPoista
 10. Sikri, kiitos. :)

  Anonyymi, olen miettinyt tuollaisen tutoriaalin tekemistä itsekin. Mulla on kuvat aina vähän käsiteltyjä, nimen omaan siksi, että värit tulisivat paremmin esiin. Tulossa on, siis.

  VastaaPoista
 11. Ihania strasseja, ja pinkki nyt on aina yhtä syötävä väri ;) Häivähdys violettia näyttää myös tosi hyvältä. Hmmm, oonpa typerä kun en ostanut Enklannista kasaa luomivärejä..

  VastaaPoista
 12. Ois ehkä kannattanut. :) Ja oikeasti tuo on kyllä violetti meikki, jossa on häivähdys pinkkiä, hmph. Mutta mihinkäs sitä koira karvoistaan...

  VastaaPoista
 13. Tää on ehkä kauneimpia näkemiäni meikkejä! Sulla on tosi upeat silmät -- ja kauniit kulmakarvat! ^_^ (Toisin kuin eräillä, hehheh...)

  VastaaPoista
 14. Kiitos, ootpa ihana. :) Mun kulmakarvat on kyllä oikeesti melko harvat. Tarvitsevat paljon meikkiä, mutta laittamisen jälkeen kyllä mustakin ihan kivat.

  VastaaPoista
 15. Upeeta! Mahtavaa! Kaunista!
  Taisin juuri saada loistavia ideoita vappumeikkiäni varten. Toivottavasti vaan löydän soveliaita strasseja. Täällä Joensuussa on ihan hyvin varusteltu askarteluliike, josta periaattessa varmaan löytyisi, mutta en tiedä uskallanko mennä, kun myyjät aina kattelee siellä niin hyisesti... Voi olla, että joudun turvautumaan Tiimarin paljetteihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strasseja on tosiaan vähän hankala metsästää kaupoista, MUS:lla ovat ihan tuskaisen ylihintaisia. Olen pitkään hautonut mielessäni eBay-tilausta, mutta en ole vielä tähän mennessä saanut aikaiseksi.

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>