maanantai 18. tammikuuta 2010

Häitä ja hattaraa

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

(^ Huomasin tänään, että monet ovat löytäneet tiensä tänne myös Bloglovinin kautta. Koska joku mukava ihminen oli näemmä laittanut blogini sinne puolestani, niin halusin ilmoittaa blogin omakseni. Linkki löytyy myös sivupalkin alareunasta. >)

Löysin eilen itseni häämessuilta. En ole itse menossa naimisin, mutta lähdin mukaan mielenkiinnosta. Olin myös kuullut juttua hääkakkubuffetista, joka ilmeisesti oli ollutkin melkoinen, mutta valitettavasti kakut oli ehditty jo syödä, kun saavuimme paikalle. :( Kompensoin asiaa syömällä ilmaisia konvehteja messuständeiltä. Muutenkin messut olivat hintaansa nähden melko vaisut. Toiveissa oli kakkubuffetin lisäksi löytää jotain meikkiasiaakin, mutta tarjonta oli kovin suppeaa. Kahdessa pöydässä taisin nähdä muutaman puuterirasian.

Messuille päätymiseni oli lauantai-iltaisen baari-istuskelun tulosta, kun törmäsimme sattumalta kaupungilla tähän hääaikeita hautovaan pariskuntaan. Olimme alun perin lähteneet elokuviin, josta muiden lähdettyä kotiin jatkoimme paremman puoliskoni kanssa iltaa muutamaan kuppilaan. Olin meikannut itselleni hattarasilmät Tiffanyn inspiroimana:En malttanut enää pysytellä erossa Ultra Shimmeristäni vaan tein meikin taas lähes kokonaan siitä löytyvillä väreillä. Kimallukseksi taputtelin vielä NYXin Crystal -glitteriä.

Lauantain messuille pukeuduin teeman mukaisesti vaaleanpunaiseen tyllihameeseen, jossa oli kullanvärisiä paljetteja. Olin ensin ajatellut erilaista meikkiä, mutta menin sitten hameen sävyillä.Pitäydyin perjantain tapaan luottopaletissani, mutta kimalluksesta vastasivat Kikon Shimmering All Over- kultahiput.

Postimies/-nainen oli viimeviikolla jättänyt minulle ilmoituksen "suurikokoisesta kirjeestä", joka pitäisi jaksaa hakea pääpostista. Talomme on sen ikäinen, ettei postiluukuista mahdu sisälle juuri mitään. :( Yritän saada reippailtua postiin, koska tiedän kirjeessä olevan jotain kivaa Sagulta. :)

6 kommenttia:

 1. No luojan kiitos! Mä olin jo ihan kauhuissani että olenko mä typottanut sun osoitteesi tai onko tapahtunut jotain muuta kamalaa joka on hävittänyt mun suurikokoisen kirjeeni. :D Onneksi se on tullut turvallisesti perille postiin!

  Ihanat meikit, etenkin tuo ylempi, se tuo sun silmissä vihreän esiin tosi nätisti :)

  VastaaPoista
 2. Hmm, en ole ajatellutkaan, että silmissäni olisi vihreää. Oon aina pitänyt niitä pelkästään siniharmaina. Mutta nyt kun sanoit, niin saattaahan niissä vähän ollakin. :)

  Ja juu, kirje on tallessa. Pitäisi vain saada aikaiseksi hakea se. Toivon kyllä synttärilahjaksi postilaatikkoa...

  VastaaPoista
 3. Jos joskus päädyn naimisiin, pakotan sut tekemään mulle nuo hattarasilmät. Saat sitten vaikka ekstrapullollisen skumppaa siinä vaiheessa, kun siirryt vieraaksi ;)

  VastaaPoista
 4. Tai jos en ole oppinut skumpalle siinä vaiheessa, niin vaikka punkkua? ;) Tottakai teen, ihan ilman lahjontaakin (ja kiristystä ja uhkailua). :)

  VastaaPoista
 5. Voi että mitkä upeat bambisilmät! Hyvä jos omista simmuistani näkee edes mitä luomiväriä on käyttänyt, kun ne ovat niin syvällä päässä. =D

  Näkee, että olet harjoittanut meikkaustaitoasi enemmän kuin kerran. Kerrassaan kaunista jälkeä. =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista sanoista. :) Tykkään silmistäni itsekin, mutta meikkaustaitoani olen harjoittanut oikeastaan vain niihin. Kavereita meikatessa huomaa miten haastavaa on meikata eri mallisia silmiä, kun on tottunut vain omiinsa.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>