maanantai 25. tammikuuta 2010

Ruusuista hopeaa

Vietin taas yhden iltapäivän silmäpuolena, kun halusin meikata huvikseni. Jos testailen erilaisia meikkejä enkä ole lähdössä minnekään, meikkaan yleensä vain toisen silmän, tai sitten molemmat eri tavalla. Mielestäni tämänkertainen lopputulos oli melko viileä, sanan molemmissa merkityksissä:Käytin tummempaa ja vaaleampaa hopeaa, pinkkiä, vaaleanpunaista ja ulkonurkassa vielä mustaa antamassa särmää. Olin jo ottanut esille MACin (Forgery, Idol Eyes) ja Pure Luxen (Bloom, Bubblegum) luomivärejä, mutta ajauduin jotenkin taas käyttämään Coastal Scentsiä (88 Ultra Shimmer). Alaluomella on Make Up Storen Diamond -strasseja, rajauksena MACin Powerpoint -kynä (Engraved).

10 kommenttia:

 1. Ihana silmämeikki! Muutenkin loistoblogi, jään seuraamaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki on kyllä ja on mukavaa löytää taas yksi uusi mielenkiintoinen blogi seurattavaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Toistan itseäni, mutta kiitos, ja tervetuloa. :)

  VastaaPoista
 4. Noniin, viimeistään tämä todistaa, että olisi pitänyt ostaa se hopea MAC.. Vielä onneksi ehtii. Kaveriksi sille voisi hankkia hohtavan vaaleanpunaisen ;)

  VastaaPoista
 5. Mutta älä osta noita, jotka tuossa mainitsin, ellet omista jotain tosi tahmaista tuotetta pohjustukseen. Niissä on sama karisemisongelma kuin lähes kaikissa muisakin MACin Lustre-luomiväreissä (saatoin mainita jo blogisi kommenteissa, en muista). :( Electra voisi olla hyvä, ja tummemmista Silver Ring.

  VastaaPoista
 6. Jestas miten kaunis silmämeikki! Ja silmä! :) Todella nättiä jälkeä, vau!

  VastaaPoista
 7. Jestas, miten kiva kommentti! Kiitos. :)

  VastaaPoista
 8. Teuve,
  En muista mihin kohtaan olin jättänyt kommentteja mutta tässä palautetta parista tilaamastani tuotteesta,CS:n tavallinen paletti ihana,metal mania pakko saada,tilasin UD:n lid primerin,kehujen arvoinen.Tosi punaisen poskipunan löysin Milanin cream blush,red cheeks,kun varovasti laittaa,kaunis punerrus,levittyy tosi hyvin.Benefitin Some-kind-of-gorgeus foundation faker,universaali väri sulautui hyvin ihoon,vaikka näytti tummalta ja tosi pieni rasia,olisi pitänyt muuttua puuterimaiseksi,mutta jäi aika rasvaiseksi,ei itseä haitannut kun pintakuiva iho.Peitti yllättävän hyvin,muttei mikään ihmetuote,tosin olen kokeillut vain kerran:).Mielummin käytän sitten meikkipuuteria t.Blascoa,jolla onnistuu aina,en ymmärrä miksi monet luulevat että sillä tulee maski,eri tapoja levittää.Myös Smashboxin lid primerista golden sävyisenä tykkään tosi paljon,luomille ei välttämättä tarvitse muuta t.L.Mercierin buff sävyä.Almaylta löytyi nätti marjanpunainen poskipuna,olisi ollut sävy potpurri t. jtn.:)
  Terkuin,
  Minttu

  VastaaPoista
 9. Kiitos tosi paljon! Omalle ostoslistalle päätyy varmaan ainakin joku noista Milanin cream blusheista, kun harvoin löytää hyviä voidemaisia.

  Ja kiva kuulla, että tykkäsit CS:n paletista. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>