keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Postipaketista

Hain pari päivää sitten postista paketin, jossa oli joulukuussa voittamani arvontapalkinto. Paketista löytyi vaikka mitä kivaa:Tigin Superstar -hiuslakka oli yllätyksistä mukavin, koska olen pitänyt kovasti muista sarjan tuotteista, mutta en ollut vielä ehtinyt testata tätä. Superstar -sampoo ja hoitoaine ovat minulla jatkuvassa käytössä, kuten myös sarjan tuuheuttava föönausneste. Hiukseni ovat auttamattoman ohuet ja niitä vaikuttaa olevan koko ajan vähemmän :(, joten kaikki tuuheutusapu on tarpeen. Pienempi purkki kuvassa on Detrivoren silmämeikinpohjustusaine, jota olen kuullut kovasti kehuttavan.Lisäksi paketissa oli koko joukko luomivärisampleja (Sassy Mineralsin Pinch Me, Team Player ja Truth or Dare & Detrivoren Starlet) sekä yksi poskipuna (Everyday Mineralsin Summer Stroll).Yllä luomivärit ja poskipuna swatchattuina Detrivoren primerin päälle. Vasemalla Team Player ja Pinch me, jotka ovat hyvin samankaltaisia maanläheisiä sävyjä. Swatchattuina näyttävät ehkä enemmän vanhalta roosalta, mutta olivat luomilla hyvinkin ruskeita (oikeastaan punaruskeita ja yllättäen jopa vähän oransseja). Keskellä Starlet, voimakas matta fuksia. Tällaisista sävyistä pidän paljon, ja koska en toistaseksi omista kovinkaan montaa mattaluomiväriä, tämä oli erittäin tervetullut lisä meikkilaatikkoon. Truth or Dare on todella kaunis kullanhohtoinen sammaleenvihreä, ja Summer Stroll nätti korallinsävy. Näiden kaltaiset lämpimät sävyt ovat minulle usein vähän vaikeita, mutta luulen ainakin poskipunan pääsevän käyttöön montakin kertaa. Voin kuvitella, miten kauniilta se näyttää kesällä päivettyneempää ihoa vasten.

Primerin suhteen odotukseni olivat korkealla. Erittäin pätevä se tehtävässään olikin: piti luomivärit jämäkästi paikallaan koko päivän ja värit toistuivat voimakkaina. Ensimmäisen käyttökerran perusteella en kuitenkaan ole vielä ihan myyty. Tuote tuntuu ihmeellisen rasvaiselta/öljyiseltä, ja vaikuttaa siltä, että väriä saa pakata luomelle ihan tosissaan, koska aluksi "öljy" näyttää imeytyvän siihen. Suosikkinani säilyy siis edelleen Make Up Storen High Tech Lighter, mutta aion käyttää Detrivorea meikeissä, joihin en kaipaa ylimääräistä kimallusta.

3 kommenttia:

 1. tilasin itsekin joku aika sitten tuon tigin suihkeen ja se on niin voimakkaan tuoksuinen, että suihkimishaluja rajoittaa. oikeastaan en edes tiedä, onko se hyvä siinä mitä se lupaa tehdä, kun kaikki huomio keskittyy siihen hajuun.

  VastaaPoista
 2. Tuo Tigin lakka on minun luottotuote. :) Superhyvää! Vierastin alkuun ajatusta märkälakasta, mutta tässä on niin hienojakoinen sumu, ettei se edes vaikuta märältä.

  VastaaPoista
 3. Hanska, minä taas tykkään kovasti noiden Superstarien tuoksusta. :) Tigin tuoksut ovat kyllä yleensä sen verran voimakkaita, että omaan nenään pahalta haisevia tuotteita on varmasti hankala käyttää.

  Kiukkupussi, kiva kuulla. Eilen jo vähän testailin tuota, ja vaikutti hyvältä. Suihkin ihan vaan tukan sekaan ja pöyhin samalla, tuli mukavasti rakennetta.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>