perjantai 5. helmikuuta 2010

Sijaistoimintaa

Olen viettänyt viimeiset kaksi viikkoa tiiviisti diplomityöni parissa. Tänään päätin laittaa pillit pussiin iltayhdeltätoista, mutta koska työtäpinä ei ottanut laantuakseen, kanavoin sen rentouttavampiin juttuihin. :) Olin muhitellut seuraavan meikin ideaa jo jonkin aikaa, mutta en aiemmin löytänyt aikaa sen tekemiseen. Etäisenä inspiraation lähteenä oli Avatar-elokuvan yökohtaus, jossa metsässä on vaikka minkälaista hohtavaa kasvia ja elukkaa. Lopputulos on ehkä silti enemmän 80-luvun diskoa...Musta pohja on tehty MACin Powerpoint -kynällä (Engraved), ja palluroiden alla on pohjustuksena NYXin valkoinen silmämeikkikynä. Mustan päällä on Kikon Colour Sphere -luomivärin sävy numero 27, värilliset luomivärit ovat Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmeristä. Sopivaa helmiäisvalkoista en onnistunut paletista löytämään, joten sen virkaa toimittaa Rimmelin vanha valkoinen luomivärinappi, jonka sävy ei ole enää luettavissa pakkauksesta. Rajauksessa oli käytössä MSCHICin geeli-eyeliner.

En voi olla linkkaamatta näiden työntäyteisten viikkojen soundtrackiin. Edesmenneen The Darkness -yhtyeen keulakuvan Justin Hawkinsin nykyinen Hot Leg -bändi on soinut repeatilla, minkä huomaa sivupalkin soittolistastakin. Jos rokki ja falsettilaulanta uppoaa, Youtubessa on tarjolla pari näytettä. :)

16 kommenttia:

 1. Oi että! Olkoonkin vaikka kuinka kasaridiskoa niin tämä on ihan mieletön! :D

  VastaaPoista
 2. Siis MAHTAVA! En ois ikinä keksinyt itse tuollaista. Sain heti inspiraation, jos tuosta kehittelis pikkasen hillitymmän esim. baariin... Vaikka miksei tuokin toimisi, jos asusteet yms. tukis lookia :)

  VastaaPoista
 3. Niin, eihän tuo suoraan tuollaisena välttämättä ole kaikista käyttökelpoisin. :D Mutta hienoa, että inspiroiduit, sitä vartenhan nämä tällaiset meikkileikit ovat.

  VastaaPoista
 4. Siis pyhät (meikki)pensselit miten upea!!!! Aivan mieletön!! En käsitä miten olet saanut nuo pallurat niin "suorasti", etenkin nuo alimmat jotka ovat luomen taitoskohdassa. Vai eikö sun luomivako ole tuon syvempi...? Hursomhelst, olet ihan älyttömän taitava!

  VastaaPoista
 5. "pyhät pensselit!" *reps*

  Kyllähän tuo meni vähän nyhertämiseksi... Lyhyet vedot ja vakaa(hko) käsi olivat aseeni. Ja tosiaan, silmäni eivät ole kovin syvällä, se saattoi myös helpottaa. Kiitos ylisanoista. :)

  VastaaPoista
 6. Siis huh, upea!! :) Sä kyllä osaat!

  Tais mennä parit pumpulilaput poistamiseen? ;)

  VastaaPoista
 7. ravenwaves, kiukkupussi ja Colin, kiitos kehuista. Vanulappuja meni pari, ja molemmat puolet käytettin tarkkaan. :)

  VastaaPoista
 8. Hui hai! Jännittävä! Mykistävä! Psykedeelinen! Eipä olisi ikinä tullut itselle moista mieleen!

  VastaaPoista
 9. Voi että! Aivan uskomattoman upeaa jälkeä! =)

  VastaaPoista
 10. bubble ja RagDoll, kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 11. Tämä on vain niin u-p-e-a. Huoh. <3

  VastaaPoista
 12. H-u-o-h itsellesi. :) Kiitos. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>