maanantai 3. toukokuuta 2010

Oily Yogurt Sentiment

Ostovoiman taas normalisoiduttua vähäksi aikaa kävin tavaratalossa tekemässä tuiki tarpeellisia hankintoja (ja yhden palkinto-ostoksen).Hommasin pullollisen Sensain puhdistusöljyä, joka oli päässyt loppumaan jo aikaa sitten. Olin yrittänyt puhdistaa meikkejä jemmoista löytyneellä L'oréalin puhdistusmaidolla, joka oli varsin kelpo tuote, muttei läheskään yhtä tehokas. Öljy puhdistaa vedenkestävän ripsivärinkin niin hyvin, ettei silmämeikinpoistoaineella tarvitse kuin kevyesti pyyhkäistä. Sensain öljyn ostin siksi, että olin todennut sen käytössä hyväksi, ja puhdistusöljyn tarve oli akuutti. Seuraavalla kerralla ajattelin tilata jotain huokeampaa vaikka Pienestä tuoksukaupasta. Ehdotuksia hyväksi meikinpuhdistusöljyksi helposti näppyyntyvälle kuivalle sekaiholle otetaan vastaan.

Etualan purkki puolestaan on Korresin jugurttivoide. Korresin sivujen mukaan voide on "ultra-soothing, non oily cream for long-lasting hydration and comfort to normal or combination yet dehydrated skin", eli juuri sitä, mitä ihoni tarvitsee. Parin päivän käyttökokemuksen perusteella ensivaikutelma onkin lupaava: voide on riittoisaa, imeytyy ja kosteuttaa hyvin, mutta jättää ihon kuitenkin melko mattapintaiseksi. Lisäksi voide on parabeeniton, silikoniton, mineraaliöljytön ja vaikka mitä. Ihoni on ollut epätavallisen kuriton (paljon kipeitä paukamia ja muita epäpuhtauksia) jo pitkään, minkä epäilen aiheutuneen jostain edellä mainitusta.Kolmas ostokseni oli koko kevään jatkuneen hajuvesijahkailun lopputulema, jonka hankin itselleni palkinnoksi viime kuukausien ahertamisesta. Escadan Sentimentiä käytin viimeksi keväällä 2002 ylioppilaskirjoitusten aikaan ja väsätessäni ennakkotehtäviä pääsykokeita varten. Jollakin tasolla tuoksulla on siis myös symboliarvoa. :) Joka tapauksessa pidän tästä edelleen yhtä paljon kuin teininä. Ah.

Koska osaan itse kuvailla tuoksuja ainoastaan adjektiiveilla "ihana", "ihan kiva" ja "kamala", kopioin tähänkin mitä netissä kerrotaan.

Light and delicately sweet, Escada Sentiment comes in a pink bottle with a heart shaped stopper - a perfect gift for a woman you love. The composition starts with green mandarin orange, magnolia, iris, black currant and red berries. The heart is made of hyacinth, white peach and tuberose. The woody base notes are: sandalwood, palisander rosewood, heliotrope, vanilla and ambergris. The fragrance was created by Nathalie Gracia-Cetto in 2000.

7 kommenttia:

  1. Huippu toi viimeinen kuva! Mullakin on hajuvesihimo, oon vähän sillä silmällä katsellut Make Up Storen tuoksuja. Turkoosi, keltainen tai pinkki voisi olla pop. Mutta katsotaan, Ralph menee vielä tämän kesän sen Hot Couturen rinnalla, mutta syksyllä pullo lienee tyhjä ja on lupa ostaa jotain uutta. Nostalgiamielessä kyllä CK1 on kiehtonut jo pitkän aikaa :) Mutta en tiedä, haluanko kuitenkaan palata niihin lukiotunnelmiin.

    Jogurttivoide kuulostaa sekin ihan loistavalta. Harmi, että tilasin juuri uuden päivävoiteen Dermalogicalta. Tosin se on vielä jossain postissa matkalla, kiitos tuhkapilviepisodin.

    Mä en käytä meikinpuhdistusöljyjä tai -maitoja juurikaan, kun Cliniquen kasvosaippuapalalla saa meikitkin hyvin pois. Rajulle silmämeikille toki sitten näytän jotain muutakin tököttiä. Kaapissa taitaa olla ilmaiseksi saatu Lumenen vedenkestävän meikin poistoaine, joten sitä on tullut kulutettua.. Se on ihan ok. Mutta on mulla tota Sensain (purkissa lukee kyllä vielä Kanebo) öljyä semmoinen näytepullo, ja se on kieltämättä loistavaa!

    VastaaPoista
  2. Mä olen nyt oppinut tuohon kaksoispuhdistukseen enkä enää osaa olla ilman. Toisaalta, käytän varmaan enemmän meikkiäkin kuin sinä. Jugurttivoidetta voin suositella, se tuntuu ihanalta! Perusteellisempaa arviota varten pitää tosin käyttää sitä vielä vähän kauemmin.

    VastaaPoista
  3. Moikka,

    mä käytän ihan vaan tavallista kookosöljyä. On huokeaa ja riittoisaa ja heivaa meikit hyvin naamalta. Hieron öljyä hetken naamaan ja puhdistussienellä (tai -liinalla) vetelen ylmääräiset öljyt pois. Joskus saatan vielä huuhtaista vedellä vaikka sillä tuskin on mitään vaikutusta. Tämän jälkeen vielä kasvovesi.

    VastaaPoista
  4. Jotain sellaista olin itsekin ajatellut. Tosin käytän öljyä joka tapauksessa vain meikin poistoon ja puhdistan ihon vielä erikseen. Kiitos vinkistä. :)

    VastaaPoista
  5. Tuo jugurttivoide on ihan täydellistä! Itselläni jo toinen purkki menossa :)

    VastaaPoista
  6. Olen huomannut saman, ihoni kunto on parantunut ihan silmissä! Loistavaa tavaraa, en aio kyllä luopua tuosta vähään aikaan.

    VastaaPoista
  7. Ja hei, itse asiassa taisin bongata koko voiteen blogistasi. :) Kehut olivat niin ylitsevuotavia, että oli pakko ottaa kokeiluun.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>