torstai 5. toukokuuta 2011

Päivitystä päivittämisen vuoksi

Blogi päivittyy tällä hetkellä vähän laiskemmalla tahdilla, sillä tyypilliseen tapaani olen kasannut vuoden kaikki kiireet taas tähän huhti-toukokuulle. Päivätyöni lisäksi minulla on kevään mittaan ollut päällekäin peräti kolme (!!) muuta työtä - ensi perjantaista toukokuun loppuun onneksi enää vain yksi ekstrahomma.Piti kuitenkin tulla kertomaan iloisia uutisia, sillä NARSia saa taas HQHairista! Jee! Oma osteluni jää todennäköisesti vähemmälle (lisätienesteille on nimittäin hyvin välttämättömiä ja hyvin suuria rahareikiä muutenkin), mutta ajattelin, että tieto saattaisi ilahduttaa jotakuta teistä. :) Itse rakastanrakastanrakastan merkin poskipunia, aurinkopuuteria ja kultti-highlighter Albatrossia. Niistä enemmän juttua täällä.

P.S. Ja vaikka kuinka toivoisin tämän olevan maksettu mainos, niin ihan omaa innostustani tässä vain hehkutan. :)

* * *

Just wanted to mention that NARS products are available again at HQHair.com. Sadly, we don't have them in Finland. :'(

7 kommenttia:

 1. Ostin äidille rapakon takaa NARSin luomivärin, saa nähdä millanen se on :) Vähän harmittaa kun ei itelle tullu kyseistä merkkiä hankittua! Mutta ostin muuta kosmetiikkaa kyllä sitte ihan tarpeeksi :P (Tarpeeksi mulle, ei varmaan olis tarpeeksi sulle ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon vinkistä! Nyt oli pakko tilata Albatross ja Orgasm, jotka muuten odottelivat listalla seuraavaa USA:n matkaa. Myös sun hankkima Deep Throat -poskari vaikutti kivalta, mutta sitä ei ollut HQ:n valikoimissa. Kiva myös kun tuolla HQ Hairissa ei ollut postikulujakaan. :)

  VastaaPoista
 3. bubble, good girl! :D En ole itse testannut niitä luomivärejä, mutta ovat kuulemma hyviä.

  pupupupu, olepa hyvä. Hyvät ovat ostossuunnitelmasi. :) Minäkin ihmettelin Deep Throatin puuttumista, se on tosi nätti. Mutta nättejä ovat Orgasm ja Albatrosskin. Vaatii kyllä kamalasti itsehillintää olla itse ostamatta mitään. Saa nähdä onnistunko.

  VastaaPoista
 4. HQhairlle on ilmestynyt taas Urban Decayn Naked-palettiakin varastoon. Tein tuosta tilauksen silloin maaliskuussa, itse asiassa tarkalleen kaksi kuukautta sitten, ja nyt tilaukseni on siirtynyt "awaiting despatch" -tilaan ja kortille on tullut katevaraus tuolle summalle. Vaikuttaa lupaavalta..

  VastaaPoista
 5. Onpa hyviä uutisia! Minäkin tilasin omani maaliskuussa, jospa sen kohta saisi. :)

  VastaaPoista
 6. Hihii nyt tulikin jo sähköpostia HQhairilta, "Your order is on its way" :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>