tiistai 31. toukokuuta 2011

Viikkorahalle käyttöä

Kuten sivupalkin "iltalukemisena"-osiosta huomaa, minuakin lahjottiin markkinointimielessä Paula Begounin Don't go to the cosmetics counter without me -kirjalla ja parilla kosmetiikkapoliisin oman merkin tuotteella. Aion kirjoittaa kaikista kun olen saanut kahlattua opuksen läpi ja testannut tuotteita riittävän kauan. Nyt kuitenkin jokunen sana aivan muista kirjan innoittamista ostoksista.Begoun rinnastaa meikkiraamatussaan Wet n Wildin aurinkopuuterit MACin vastaaviin ja kehuu molemmat suurin piirtein maasta taivaisiin. Suitsutusta saavat myös poskipunat ja Mega Glo -hohtopuuterit, kaikki on mainittu kirjan Best Products -osiossa. Eniten minua kiinnostivat aurinkopuuterin mattaversiot, mutta tehtyäni täsmäiskun Seppälään totesin ne sävyiltään vähän liian oransseiksi omaan makuuni. Eivät ne huonon värisiä olleet, sopivat varmasti ihmisille, jotka käyttävät tällaisia tuotteita kevyellä kädellä. Itselläni on taipumusta ylilyönteihin. :)Valitsin pakkauksessaan poikkeuksellisen väriseltä näyttävän kullanruskean aurinkopuuterin - väri on itse asiassa aavistuksen sellainen sinapinruskea, pronssisen hohtotuotteen ja persikkaisen poskipunan. Koska Wet n Wildit sattuivat jälleen olemaan "ota 3 maksa 2" -tarjouksessa, en edes köyhtynyt pahasti. Yksittäin ostettuinakin jokaisella tuotteella on hintaa vain 5,95 euroa, eli yhteensä pääsin noin 12 eurolla. Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle: Mega Bronzer (sävy Light Sun), Mega Glo Illuminating Powder (Starlight Bronze) ja ColorIcon -poskipuna (Pearlescent Pink). Täytyy sanoa, etteivät Begounin ylisanat ole ollenkaan liioiteltuja: kaikki kolme ovat koostumukseltaan pehmeitä ja hyväpigmenttisiä. Kaksi ensimmäistä suorastaan samettisia, poskipuna on vähän kuivempi ja jauhoisempi. Mutta ei paljon, se on jokatapauksessa paras kokeilemani alle kympin kategoriassa.Auringon kuvalla koristettu Mega Bronzer on tosiaan poikkeuksellisen sävyinen, ja hyvällä tavalla. Hohto on kultaista, ei yhtään oranssia, keskiosassa tummempaa ja reunoilla vaaleaa. Tällä tuotteella pärjää hienosti koko kesän: vaaleaa kultaa voi sutia poskilleen alkukesän kalpeampina päivinä, sekoittaa tummempaa joukkoon asteittain päivityksen lisääntyessä ja lopulta siirtyä käyttämään ainoastaan sitä. Yllä olevassa kuvassa vasemmalla swatchattuna tummempi keskiosa (vähän hailakasti muihin verrattuna, tosin), keskellä vaalea reuna-alue ja oikealla molempia sekaisin.Mega Glo -raitapuuteri on huomattavasti tummempi (ja pronssisempi), joskin siitäkin löytyy sekä vaaleita että tummia sävyjä. Ei yhtä huoleton kuin Mega Bronzer, mutta mukava tämäkin. Yllä swatchattuna kaikki neljä raitaa erikseen. Haluaisin vielä kokeilla Mega Glon vaalean pinkkiä highlighter-versiota, muistelen nähneeni sellaisen joskus.Poskipuna oli iloinen yllätys, en osannut odottaa näin voimakasta pigmenttiä. Sävy on myös ihana, kullanhohtoinen persikkainen pinkki.

Wet n Wild vaikuttaa kokonaisuudessaan todella mainiolta halpismerkiltä: luomiväripeletteja on kehuttu ihan hillittömästi joka puolella ja ainakin nämä yllä olevat poskituotteet on nyt todettu erinomaisiksi. Paria kivaa huulikiiltoakin olen kokeillut.

Onko sinulla suosikkeja Wet n Wildin valikoimasta? Mitä tuotetta haluaisit vielä testata?

* * *

I wanted to try Wet n Wild bronzers and blushes since I'd heard so many good things about them. They're really worth all the hype: smooth, easy to blend and nicely pigmented (the blush especially surprised me). Not to mention the price. What are your favourite products from the line?

12 kommenttia:

  1. Minulla on myös tuollainen Mega Glo -hohtopuuteri. Käytiin siskon kanssa ostamassa yhdessä molemmille omat, ja kun kotiin päästiin ja sisko vahingossa pudotti omansa lattialle, oli rasiassa enää irtonaista tummanruskeaa jauhetta. Samalla tavalla kävi myös minulle, ja piti siirtää neljä viidesosa jauheesta toiseen purkkiin, ettei sotke. Eli kun aluksi ihastelin neljää erilaista väriä, niin nyt niistä ei ole merkkiäkään. Väri on kaikesta huolimatta hyvä, mutta levittyy toisinaan todella huonosti.
    Olen huomannut kuitenkin, että Wet'n'wild -meikit ovat yllättävän laadukkaita, eikä niitä ole hinnalla pilattu. Olen kokeillut melkeinpä kaikennäköisiä meikkejä, ja olen ollut tyytyväinen. Musta eyeliner tosin kutitti silmää, enkä ole uskaltanut uutta enää ostaa.

    VastaaPoista
  2. Oi, mun on pakko käydä hypistelemässä noita, ainakin tota poskipunaa!!

    VastaaPoista
  3. ..ja justiinsa kävin tuhlaamassa rahojani Seppälässä, mutta en edes tajunnut huomata mitään poskipunia.. Vaikuttaa nimittäin sellaiselta, että voisi sopia mun käyttöön ja väri näyttää ihanalta = uusi Seppälän reissu, hep!

    VastaaPoista
  4. Stormayhlegj, ehkä se tosiaan oli vähän huonompi levittymään, mutta ei mitenkään huomattavasti. Tai sitten minulla ei vielä ole tarpeeksi kokemusta. :/ Wet'n'Wildilla tosiaan on paljon edullista ja hyvää, mutta varmasti joukkoon mahtuu myös niitä vähemmän mahtavia tuotteita, kuten muillakin merkeillä.

    tahma, ehkä sinun on. :)

    Lumi, än, yy, tee, joko menit?

    VastaaPoista
  5. Kiitos, käynpä kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
  6. Mää aina vaan pyörittelen noita käsissäni, mutten koskaan osta. Bronzer vaikuttaa kyllä kiinnostavalta kassalle asti ;-)

    VastaaPoista
  7. Kannattaa kokeilla, eivät ole ainakaan hinnalla pilattuja.

    VastaaPoista
  8. Mulla on ollut toi aurinkopuuteri ainakin, todella riittoisa ja iso! Ja tota Mega Glo-jutskaa olen kokeillut, mutta sävy oli ehkä hieman tumma minulle, voisin kans kokeilla sitä vaaleanpunaisempaa. :) Toi poskipuna vaikuttaa mielenkiintoiselta ja Wet n´Wildin uudistus on todellakin mennyt vain parempaan suuntaan! (; Luomiväritkin houkuttaisi. :)

    VastaaPoista
  9. Ihana blogi :] Pakko ryhtyä lukijaks!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi, olen ehdottomasti samaa mieltä uudistuksen onnistuneisuudesta. Luomivärit houkuttavat kovasti minuakin, mutta yritän pysyä lujana, sillä niitä on kamalan paljon jo valmiiksi.

    Rosi, kiitos! Ihanaa kuulla, että tykkäät. :) Tervetuloa!

    VastaaPoista
  11. W&W:n kynsilakat! Ei mitenkään överikestäviä mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava diili. Glitterlakalla piristää monta lookia :)

    VastaaPoista
  12. Totta! Kynsilakoissa on tosi hienoja sävyjä.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>