maanantai 6. kesäkuuta 2011

Tämä voisi olla trio-jäätelö

...mutta en tykkää siitä yhtään. Suurinta kakomisrefleksiä aiheuttaa mansikkajätski, suklaa ja vanilja ovat yksinään ihan kivoja.Oikeasti tämä on taas yksi arkinen meikki parin viikon takaa, ajalta ennen Naked-palettia (josta muuten näyttää nyt olevan juttua vaikka kuinka monessa blogissa, ja ihan ansaitusti). Luomivärit ovat Coastal Scentsin vanhasta tutusta 88 Ultra Shimmeristä, jolla en ole meikannut pitkään aikaan. Paletti on yhtä ihana ja monipuolinen kuin ennenkin, en vain ole ehtinyt antaa sille huomiota. Niin kuin en viime aikoina meikkaamiselle yleensäkään.

Meikki on perussettiä: liikkuvalla luomella vaaleanpunaista, sisänurkassa vaaleaa helmiäistä ja luomivaossa sekä ulkonurkassa lämmintä, hiukan punertavaa ruskeaa. Kaunis ja huoliteltu yhdistelmä päiviin, jolloin ei jaksa panostaa kamalasti, mutta haluaa silti jotain ekstraa.

Olen salaa haaveillut, tai oikeastaan suunnitellut, meikkaavani loppukesästä hillittömällä draivilla joka päivä aamusta iltaan. :) Elokuussa saan nimittäin lomailla. Ehkä. Haluaisin päästä toteuttamaan lisää lukijoiden viimekesäisiä meikkitoiveita (toiveita saa toki lähettää jatkuvasti, toteutan niitä miellivaltaisesti aina kun ehdin), joiden lisäksi listalla on myös muita kunnianhimoisia suunnitelmia. Jotakin on ihan pakko saada sutia naamalle jo aikasemmin. Tympii, kun blogin anti on meikkikuvien osalta typistynyt lähes olemattomiin, niitä on kuitenkin niin mukava askarrella.

* * *

Here's a strawberry-chocolate-vanilla ice cream inspired look, or something along those lines. Nothing out of the ordinary but a bit more than my regular work makeup (rarely anything but mascara and a skin coloured eye shadow). I wish I had time to do more stuff for the blog, I miss doing makeup just for fun.

6 kommenttia:

 1. Hillitty mutta erittäin kaunis päivämeikki :)

  VastaaPoista
 2. Mulla kesti hirveän pitkään ennen kuin opin tykkäämään mansikkajätskistä, ennen se oli kammotus, mutta nykyään Magnumin valkosuklaa-mansikkapuikko on yksiä mun kesäjätskilemppareita.

  Niin ja kaunis on meikkikin taas :)

  VastaaPoista
 3. Sii ihana! Vaikka onkin yksinkertainen, tosi nätti! Pakko hankki jostain tämän värisiä luomivärejä ja opetella käyttämään niitä!

  VastaaPoista
 4. Charming Nails, no mutta kiitoksia kovasti. :)

  HeidiB, ehkä pitäisi varovasti kokeilla sitä Magnumia, tykkään muista puikoista tosi paljon. Ja valkosuklaa houkuttelee...

  Pinja, onpa kiva että tykkäät. :) Itse aina ajattelen, että tällaiset hillitymmät meikit olisivat jotenkin liian tylsiä blogiin, pitäisi aina olla jotain superjännittävää.

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva, jos tekisit melko vahvasta juhlameikistä jonkun tutorialin. Itse käytän vahvaa meikkiä arkisin, mutta en ole aivan varma, kuinka juhliin pitäisi meikata tyyliini sopivasti. Silmiin haluaisin panostaa enemmän kuin esimerkiksi huuliin!

  VastaaPoista
 6. Voin tehdäkin, kiitos vinkistä. :) Lisään to do -listalle.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>