perjantai 24. kesäkuuta 2011

Heleä hipiä

Tämä tuubi oli ihan sattumanvarainen ostos. En hankkinut sitä omaan käyttööni, mutta lopulta se jäi majailemaan meikkilaatikkoni pohjalle. Olen pariin otteeseen varovaisesti kokeillut heleyttää ihoani, mutta en ole vielä tohtinut käyttää tätä joka päivä.

Ihoni on ympäri vuoden melko kalpea enkä oikeastaan edes halua ruskettaa sitä. Vanhemmiten kun alkaa suhtautua ryppyihin ja melanoomaan jo vainoharhaisuutta lähenevällä vakavuudella. Aikaisemmin olen juuri tuosta syystä meikannut kesäisinkin aika vahvasti, mutta yhä luonnollisemman näköistä meikkipohjaa tavoitellessani mieleni on muuttunut. Ennen minulla ei ollut kunnollista aurinkosuojaa kasvoille, joten en edes uskaltanut liikkua ulkosalla ilman meikkivoidetta ja puuteria. Ja aurinkolaseja. Toimiva aurinkosuoja on nyt löytynyt, joten rohkenen keventää meikkiäkin turvallisin mielin. Olen sitäpaitsi löytänyt mahtavimman meikkipohjan ikinä, yritän kirjoittaa siitä mahdollisimman pian!Lumenen heleyttäjä tuo iholle hieman väriä ja myös kevyttä hohtoa, mikä tekee ihostani heti terveemmän näköisen. Kuvassa meikkiä on levitetty aika paksulti, oikeasti väri ei ole aivan noin voimakas. Olen sutinut tuotetta meikkivoiteen päälle poskille ja ohimoille, sinne minne tavallisesti laitan aurinkopuuteria. Useimmiten "heleytän" myös kaulaani, ettei kasvojen väri poikkeaisi liian radikaalisti kaulan ja dekolteen väristä. Yksinään käytettynä tuote toimii koko kasvoilla, meikkivoiteen kanssa kannattaa välttää levittämästä tätä öljyisimmille kohdille. Meikkivoiteen päälle (tai alle) kerrostettuna heleyttäjä saa ainakin omilla kasvoillani kaiken meikin luistelemaan mihin sattuu, vaikka käyttäisin pohjustajaa ja kiinnittäisin meikin puuterilla.

Suosittelen varauksetta, jos et käytä kesäisin meikkipohjaa, mutta haluat ihollesi kaunista hehkua ja tehostaa päivetystäsi (tai feikata itsellesi sellaisen). Meikkipohjankin kanssa tämä toimii, kun käyttää kohtuudella. Sävyvaihtoehtoja on kaksi: tämän hohtavan Honey Glown lisäksi myös matta, aavistuksen tummempi Sunny Fresh, joka sopii paremmin varjostuksiin ja heille, jotka eivät kaipaa kasvoilleen ylimääräistä kiiltoa.

Niin, ja oikein mukavaa keskikesän juhlaa kaikille!

* * *

I've been trying out Lumene's Skin Tone Perfector that gives my face a bit of colour and an attractive glow. As a whole, I really like the product. The only downside is that you have to be careful when layering this with other creamy products if you don't want your face makeup sliding all over the place.

4 kommenttia:

 1. Hui, en kyllä uskaltais ite laittaa tuota naamaani, nimim. kalkkilaivan kapteeni 8)

  VastaaPoista
 2. Ei kannata säikkyä, tuo häivyttyy iholle tosi nätisti ja luonnollisesti, eikä tosiaan ole yhtä tummaa kuin kuvassa. Noin paksua kerrosta siitä ei jää. t. nimim. toisen kalkkilaivan kapteeni

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, olenkin harkinnut ostavani tuon Lumenen ihon sävyn heleyttäjän ja ehkä nyt uskallankin ostaa sen omaan kappiini!:D Kiva blogi sulla muuten!:D

  VastaaPoista
 4. Kiva että saatoin olla avuksi. :) Ja paljon kiitoksia.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>