torstai 16. kesäkuuta 2011

Niin mulla oli tällaisiakin

Olipa kerran huhtikuussa Anttilassa kauneuspäivät (ota 3 maksa 2) ja Stockmannilla Hullarit. Olinpa kerran myös kuullut kehuttavan Maybellinen Color Sensational -huulipunia ja Watershine Gloss -huulikiiltoja. Viitsisiköhän tästä nyt edes kirjoittaa enempää... Color Sensational -punista tuli kevään aikana lemppareitani MACin huulipunien ohella. Pitävät huulet pehmeinä, sävyt ovat hyviä ja pysyvät huulilla melko pitkään. Nämä(kin) ovat myös Paulan suosikkeja, löysin ne sattumalta DGCCWM -kirjan Best Products -osiosta. :) Punat on jaettu sävyjen perusteella viiteen ryhmään, jotka erottaa toisistaan hylsyn väristä. On pinkkejä, punaisia, luumunvärisiä, nudesävyjä ja helmiäisiä. Yllä kuvassa kaksi pinkkiä, kaksi helmiäistä ja yksi luumuhylsy, jotka ovat kaikki kauniita.Swatchit eivät jostain syystä ole samassa järjestyksessä kuin punat ensimmäisessä kuvassa.
 • Sweet Pink on lämminsävyinen pinkki, todennäköisesti toimii aika monella, oli ihon sävy sitten lämmin tai viileä.
 • Summer Pink ei sekään ole fuksiamaisen kylmä sävy, vaan sellainen peruspinkki, kuitenkin selvästi voimakkaamman värinen kuin Sweet Pink.
 • Galactic Mauve on aivan ihana luumunvärinen puna kultaisella hohteella. Tällaiset sävyt toimivat itselläni ehdottomasti parhaiten.
 • Kiss Pearl on taas niitä vaarallisen vaaleita helmiäissävyjä, joita tummahuulisten on vaikea käyttää onnistuneesti. Tämä kuitenkin toimii, sillä punasta tulee huulille myös pigmenttiä eikä pelkkää hilettä. Parhaan tuloksen saan taputtelemalla tätä huulille, ettei alla oleva ohut peiteainepohjustus lähde liikkeelle.
 • Coral Pearl on kaunis, hohtava koralli. Vaikein sävy itselleni, tätä täytyy muistaa jatkuvasti korjailla, ettei huulteni oma sävy pääse häiritsevästi kuultamaan läpi. Galactic Mauven kaltaisten sävyjen kanssa tällaista ongelmaa ei ole, kun puna on tarpeeksi lähellä huulteni väriä.
Kiiltojen kanssa en ystävystynyt samalla tavalla, vaikka ne kauniita ovatkin. Koostumus ei ole mieleeni, sillä se ei ole lainkaan tahmea, jolloin pysyvyys on melko huono. Pigmenttiäkään kiilloista ei kamalasti löydy. Huulipunan päällä nämä todennäköisesti toimisivat parhaiten, mutta en osaa käyttää huulipunaa ja -kiiltoa yhdessä. Tiedän kuitenkin ihmisiä, jotka eivät pidä tahmeista huulikiilloista ja haluavat, ettei meikki juurikaan tunnu huulilla. Heille nämä ovat nappivalinta.Sävyt ovat syötävän herkkuja, kuten kuvasta näkyy.
 • Cutie Pie on perinteinen helmiäisvaaleanpunainen, kaunis ja tyttömäinen sävy.
 • Candy Crush on mansikanpunainen, ja siinä on pientä kimalletta.
 • Rose Diamonds on todella kaunis, kullanhohtoinen ja herkkä.
 • Baby Pink on lähes väritön, vaalea peruskiilto ilman kimallusta tai hohdetta.
 • Crystal Rocks on sekin huulilla lähes näkymätön, mutta siinä on samanlaista pientä kimallusta kuin Candy Crushissa.
Huulipunia suosittelen lämmöllä, kiilloista en oikein välitä, mutta kyllä ne tulee käytettyä pois. :) Makuasioitahan nämä ovat, jotkut tykkäävät varmasti paljonkin. Onko sinulla Maybellinen huulimeikkejä? Mitä pidät?

* * *

Lately I've been on a lip makeup kick. My quite recent love has been Maybelline's Color Sensational lipstick line, they are smooth and last relatively long on my lips. The shade range is really nice as well. I also have a couple of the Watershine Glosses, but I'm not too keen on them. The formula is thin and not sticky at all, so they wear off rather quickly.

2 kommenttia:

 1. Oij, tuo Coral Pearl on houkuttelevan oloinen. Hylsyt on kyllä kauniita, itselläni on Lady Red. Olisi pitänyt valita joku helpompi sävy sillä on jäänyt lähes käyttämättä.

  VastaaPoista
 2. Coral Pearl on kyllä tosi kiva, jos pidät korallin sävyistä. Itselleni ne ovat lämpimyytensä takia vähän vaikeita. Hylsyt ovat tosi nättejä, kehtaa kaivaa laukusta muidenkin nähden. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>