tiistai 6. maaliskuuta 2012

GlossyBox 2/12

Helmikuun GlossyBox saapui viime viikolla. Tällä kertaa laatikko oli menneen ystävänpäivän kunniaksi pirteän pinkki. Huomasin jo postista lähtiessäni paketin olevan huomattavasti kevyempi kuin edellisellä kerralla, johon verrattuna sisältö olikin hienoinen pettymys.Laatikosta löytyi Dermalogican testikokoinen puhdistusgeeli, Eyekon harmaa silmämeikkikynä, Daniel Sandlerin ripsiväri, Muradin kasvovoidenäyte ja pari Jelly Pong Pongin irtoripsiä. Sekä ripsiväri että silmämeikkikynä ovat täysikokoisia.Special Cleansing Gel -puhdistusgeeliä olen kokeillut pari kertaa, se on tuotteena ihan mukiinmenevä. Kostumus ei ole kamalan paksua, geeli on sellaista aavistuksen juoksevaa. Tuoksu on hyvin mieto ja pesuteho ok. Tämä ei kuitenkaan sytyttänyt millään tavalla, olisin kaivannut jotain lisää. Vaahtoa, tuoksua, jotain. Dermalogican itsensä mukaan kyseessä on saippuaton, mutta tehokkaasti puhdistava geeli, joka ei kuitenkaan häiritse ihon kosteustasapainoa. Tuote ei myöskään sisällä keinotekoisia haju- tai väriaineita. Varmasti omiaan kuivalle tai vähän herkälle iholle, mutta omaan makuuni hieman liian blah.Eyekon Skinny Eye Liner on jännittävän muotoinen, mutta itse kynä loppuu oikeasti tuohon, mistä hopeanvärinen suippeneva pää alkaa. Todennäköisesti muuten erittäin kätevä siinä vaiheessa, kun kynästä alkaa olla vain jämät jäljellä. Kynä on yhtä aikaa sopivan pehmeä ja sopivan kova, levittyy kivasti ja on mukavan värinen. Kaikin puolin kelpo yksilö, mutta minulla on jo yksi samansävyinen harmaa silmämeikkikynä, enkä käytä sitäkään kamalan usein.Daniel Sandlerin Jumbo Jet ripsiväri on varmasti tosi kiva, mutta en ole avannut sitä. Tykkään niin paljon tämänhetkisestä suosikistani (Maybellinen Falsies WP), ettei oikeastaan edes tee mieli testailla muita. Ainakaan vesiliukoisia. Jemmaan tämän myöhemmäksi, todennäköisesti myyn tai lahjoitan joskus eteenpäin.Muradin kasvovoide on aika ihana, tykkään siitä tämän laatikon tuotteista eniten. Se nimittäin tuoksuu lakritsalle! Sheer Lustre Day Moisture -voide on koostumukseltaan ohutta, mutta tuntuu kosteuttavan hyvin ainakin omaa pintakuivaa ihoani. Marinaa aiheuttaa vain tuskaisen pieni, 7,4 millilitran näytetuubi. Tästä ei riitä edes niin moneen kertaan, että voisi todella sanoa, sopiiko voide minulle vai ei. :(Irtoripsiä en ole vielä ottanut paketista, mutta ehkä säästän nekin myöhemmäksi. Näyttävät vähän liian kainoilta minulle. ;) Ripsiranka vaikuttaa myös oudon paksulta ripsien hentoisuuteen nähden.

Tämänkertaiseen GlossyBoxiin en siis ollut kovin tyytyväinen, mutta arpapeliähän tämä on. Ehkä ensi kerralla tulee taas jotain jännittävämpää. :)

* * *

The most exciting thing about February's GlossyBox was the bright pink box itself.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta toi glossybox homma, onko siis ihan ilmaista ja voiks kuka vaan liittyä? :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista tämä onkin. :) Kuka vain voin liittyä, mutta palvelu ei vielä ole rantautunut Suomeen. En tiedä, onko vastaavan laatikon tilaaminen mahdollista sieltä käsin. :/ Ruotsin GlossyBox maksaa 139 kruunua/kk.

  VastaaPoista
 3. Ihan toiseen aiheeseen liittyen: Osaisitko opastaa Pixie Epoxyn käytössä? Laitatko sitä ohuen kerroksen koko luomelle kuten normaalia pohjustajaa vai miten käytät sitä? Levitätkö sormella vai applikaattorilla?

  Olen koettanut levittää sitä suoraan sillä aplikaattorilla, ja tuntuu, että luomiväri kerrostuu sen päälle liian paksusti ja se alkaa kakkuuntua ajan mittaan luomen ryppyihin. UDPP on toiminut mulla ihan mainiosti, mutta joku nyt mättää tuon PE:n kanssa. UDPP ei kuitenkaan jaksa niitä pahimpia glitterpommeja pitää luomella.

  Olen nyt pohjustanut luomen ensin UDPP:llä, laittaa meikin valmiiksi luomen keskellä tulevaa glitterväriä lukuunottamatta, sitten PE:tä just vaan siihen kohtaan mihin glitterväri tulee ja se glitter päälle, mutta jos haluaa tehdä koko silmän glittersmokyn niin tämä ei tietenkään ole vaihtoehto. Mitäköhän teen väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä käytän sitä vain glitterien kiinnittämiseen, mutta joskus myös luomiväreille. Alle laitan tavallisen pohjustajan (UDPP). Levitän yleensä ensin applikaattorilla ja taputtelen sitten sormin. Samanlaisia paakkuuntumisongelmia minullakin on välillä ollut, tavallisesti PE:a on silloin ollut vähän liikaa tai se on ollut liian märkää. Hyvin ohuesti siis, ja anna kuivahtaa pikkuisen ennen kuin levität luomivärin. Ei täysin kuivaksi, mutta vähän. Niin että muuttuu märästä tahmeaksi.

   PE on vähän hankala tuote käyttää, mutta toimiessaan erinomainen. Toivottavasti näistä neuvoista oli apua. :)

   Poista
 4. Feeluniquekin taitaa olla lopettamassa boksinsa, ainakin tekivät äskettäin jotain kyselyä sen tarpeellisuudesta. :( Ja mä kun niin toivoin sitä tänne Suomeen ja vastasivatkin, että piakkoin tulossa. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista minäkin kuulin. :( No, jospa nämä Glossarit sentään päätyisivät pian Suomeenkin. Itselläni on paluumuutto edessä vielä tänä vuonna, enkä halua enää olla ilman. :/

   Poista
 5. Miten sait sen tuolta ruotsista suomeen. Siis sen Glossyboxin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin näitä bokseja, kun vielä viime keväänä asuin Ruotsissa. Muuttoautossa tulivat mukanamme Suomeen tuossa kesäkuun alussa. :) Lopetin tilauksen toukokuun boksin jälkeen, kun näitä ei tosiaan vielä saa tilattua tänne. Ruotsin Glossyboxilta voisi tietysti tiedustella, onnistuisiko lähettäminen Suomeen ja kuinka paljon se maksaisi.

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>