maanantai 19. maaliskuuta 2012

Surfin' Safari

Kaikenlaiset volyymia antavat sekä karheuttavat hiustuotteet ovat minulla jatkuvassa käytössä, minkä vuoksi ilahduin saadessani testiin Kevin Murphyn surffitukkaa lupailevan suihkeen. Itselläni ei vielä ollut vastaavista suolasuihkeista huippuhyviä kokemuksia, mutta olin lukenut tuotteesta positiivisia arvioita ja nähnyt huimia tuloksia toisissa blogeissa.Hair.Resort.Spray Beach Look Texture Spray

Käyttöohje: Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja puristele.

Mitä lupaa:
 • aerosoliton
 • runsaasti volyymia ja rakennetta
 • öljytön
 • painovoimaa uhmaava
 • kaikentyyppisille hiuksille

INCI: Aqua, SD Alcohol 40-B, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, PEG-12, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Polysorbate-20, Panthenol, Parfum, Citrus Sinesis Oil, Citrus Reticulate Oil, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Limonene, Coumarin

Taloudessamme suihketta kokeili kaksihenkinen testiryhmä: mieheni, jolla on vaalea, vähän anime-henkinen, melko tuuhea pörrötukka ja minä pitkine, ohuine hiuksineni. Kaipaamme molemmat hiuksiimme muotoilua helpottavaa karheutta, itse haikailen myös tuuheuden perään. En osaa sanoa, onko vika tuotteessa, käyttäjissä vai käyttäjien odotuksissa, mutta kuiviin hiuksiin puristelemalla emme kumpikaan saaneet tätä toimimaan.

Mieheni mielestä suihke toi tukkaan hieman karhennusta, mutta enimmäkseen se sai hiukset vain tuntumaan likaisilta. Puhtaat hiukset muuttuivat pienelläkin suihkimisella lähmäisiksi ja liukkaiksi, suurempi määrä sai ne näyttämään rasvaisilta. Muutaman käyttökerran jälkeen pullo palautui minulle turhautuneen mutinan saattelemana. Mieheni on aikaisemmin käyttänyt Fudgen suolasuihketta - josta en itse saanut paljoa irti - ja hän sanoi sen toimivan hiuksissaan paremmin. Kevin Murphy sai kuitenkin plussaa miellyttävästä, appelsiinisesta tuoksusta.

Omasta mielestäni suihke tuoksuu ihanasti kookokselle, vaikka todennäköisesti tuoksussa on myös häivähdys appelsiinia. Kuivaan tukkaan suihkiessa pitkien hiusten kanssa tuli vastaan sama lähmiintymisongelma: hiuksista tuli likaisen tuntuiset, ikävällä tavalla. Muutaman päivän tuskailtuani keksin kuitenkin toimivan tavan käyttää rantasprayta. Suihkutan sitä märkiin hiuksiin, lisään hiukan muotovaahtoa ja föönaan - tuloksena on tuuheat, ilmavat ja hyväntuoksuiset hiukset, joissa on mukavasti karheutta. Surffi-look tosin jää vain haaveeksi, mutta pidän tästä enemmän näin.

Tuote ei aivan lunasta antamiaan lupauksia, vaikka oikealla tavalla käytettynä erinomainen onkin. Ensinnäkin, faktoina pamautetut "aerosoliton" ja "öljytön" ovat molemmat puppua. Ponnekaasuton olisi kenties ollut oikeampi termi, ainakin itse ymmärrän aerosoleiksi kaikenlaiset pisarapilvet, ja sellaista tästä pullosta kyllä tulee. Olen pilkunviilaaja ja ylpeä siitä. :D Sama juttu öljyjen kanssa, tuollahan niitä INCIn puolen välin tienoilla lymyilee. Sitrusöljyt tuskin vaikuttavat tässä tuotteessa suuntaan tai toiseen, mutta jos nyt jotain täytyy väittää, niin voisihan se väite vaikka olla tottakin.

Runsaasti volyymia ja rakennetta suihkeesta kyllä saa. Ensimmäisessä kappaleissa linkitetyistä esimerkeistä voi huomata, että joillakin tämä ihan oikeasti toimii myös ohjeen mukaisesti käytettynä. Itsellänikin siis vallan mainiosti föönauksen pohjalla. Eli sopii kaikentyyppisille hiuksille, kun vain osaa käyttää.

Yhteenvetona totean tämän olevan kelpo tavaraa, joskin odotukseni taisivat jälleen olla liian korkealla. Kuiviin hiuksiin karheutta ja tuuheutta saan edelleen parhaiten erilaisilla hiuspuutereilla, mutta Hair Resort Spray toimii hienosti tuuheuttavana suihkeena kosteisiin hiuksiin.

Oletko kokeillut surffisuihkeita? Tykkäätkö?

P.S. Wet n Wild on valinnut blogini Suomen Beauty Ambassadoriksi, mistä olen hirmuisen iloinen! Milanin ohella W&W on lempparimerkkejäni edullisen kosmetiikan saralla, tykkään tuotteista todella paljon. Sivupalkkiin ilmestyi tunnustuksen myötä siitä kertova logo, mutta en hyödy "kauneuslähettilään" asemasta rahallisesti eikä se velvoita minua mihinkään (mikä on luonnollisesti ehtona kaikelle tekemälleni "blogiyhteistyölle").

* * *

After seeing great results on other blogs I was excited to try Kevin Murphy's Hair Resort Spray, since I'm always looking for texture and thickening when it comes to hair. Unfortunately, I didn't get this to work in dry hair but it's great used as a thickening spray before blow drying.

On another (and even more exciting) note, the blog and I have been chosen as Wet n Wild's Finnish Beauty Ambassador! I love W&W, so I couldn't be happier. :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on Wellan Ocean Spritz -suolasuihke, ja se on todella hyvä :) Käy sekä puhtaaseen tukkaan kiharoiden pohjaksi että freesaamaan kuivashampoon kera jo vähän väljähtynyttä hiusta. Rakennetta ja muotoiltavuutta kyllä tulee. Föönin kanssa en ole sitä uskaltanut käyttää, sillä en kaipaa niinkään tuuheutta (ei kiitos enää yhtään enempää!) ja pelkään sitä, että mulle tulee kasaripehko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin eilen kaupoilla ostamassa hiusjuttuja, ja kyllähän noita suolasuihkeita näytti jo olevan melkein joka merkin valikoimissa. Pitää ehkä kokeilla vielä muutamaa, jotta osaa muodostaa kattavan mielikuvan. Vaikkapa Wellaa, kiitos vinkistä. :)

   Poista
 2. Kun kuontaloni oli lyhyempi, olin ihan rakastunut Tigin surffisuihkeeseen ja kulutin sitä monta pulloa. Testasin välissä myös Fudgen vastaavaa joka sekin oli mainio mutta ei ollut Tigin voittanutta. Sittemmin kun hiukset kasvoivat pidemmiksi, jätti suolasuihke aina ne jotenkin likaisen näköiseksi ja siirryin itsekin noihin puutereihin. En taida hetkeen pois vaihtaa mutta siltä varalta, että päätän joskus vielä palata lyhyempään lookiin, on kaapissa vielä yksi pullo sitä Tigin Beachin' -suihketta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu myös, että tällaiset suihkeet ovat parempia lyhyelle tukalle. Paljon riippuu varmasti myös hiuslaadusta. Tigiäkin olisi kiva kokeilla, jos tulee joskus vastaan.

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>