keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Good Day, Sunshine!

Keväiset auringonsäteet ovat pikkuhiljaa alkaneet kutitella itse kunkin nenänpäätä, vaikka eilinen päivä olikin vähän harmaampi. Pilvisten päivien varalle aurinkoa on onneksi saatavilla myös purkeista ja purnukoista, itse suosin näitä korvikkeita vaikka sää olisikin poutainen.

Käytän aurinkopuuteria päivittäin ympäri vuoden. Talviaikaan suosikkini on ollut Wet n Wildin Mega Bronzer kullanhohtoisessa vaaleahkossa Light Sun -sävyssä, kesäksi siirryn pikkuhiljaa vähän tummempiin. Erilaisia aurinkopuutereita löytyy varastoista lukuisia, tänä keväänä sain kokeiltavakseni kaksi lisää.Lumenen upean, verrattain uuden Touch of Radiance Crystal Bronzerin sain Vippaskonstin Aliisalta, hänellä kun sattui olemaan näitä kaksin kappalein. Olin ihastellut tämän aurinkopuuterin kaunista pintakuviointia muista blogeista bongaamistani kuvista ja vähän haikaillutkin tuotteen perään, joten tulin lahjoituksesta todella iloiseksi. Jos joku sydämellinen ihminen haluaa lahjoa minua saman sarjan korostustuotteella, en pane pahakseni, tunnen syvää intohimoa myös highlightereita kohtaan. ;)Lumenen aurinkopuuteri on koostumukseltaan pehmeää ja sitä on helppo sekä levittää että häivyttää. Sävy tosin on melko oranssinen, eli vaaleahipiäisten kannattaa olla tämän kanssa tarkkana. Kimallusta ja väriä on runsaasti, minkä vuoksi suosittelen tuotetta ennen kaikkea olemassa olevan rusketuksen korostamiseen, en niinkään talvenkalpealle iholle.

Toisen kokeilemani pikapäivettäjän sain Wet n Wildilta. MegaMix-aurinkopuuteri (sävy Sun Kissed) on nimensä mukaisesti sekoitus erilaisia ruskean sävyjä: reunoilla kolme mattaisempaa ja keskellä hohtavampi, vaaleampi väri. Yhdistelmästä voi siis tarpeensa mukaan sekoittaa joko hillitympää varjostusväriä tai hennosti kimmeltävää, rusketusta korostavaa sävyä. Pidän tämän aurinkopuuterin melko luonnollisen ruskeasta sävystä hiukan enemmän kuin Lumenen lämpimämmästä vaihtoehdosta.

Levittyvyytensä ja häivyttyvyytensä puolesta MegaMix vastaa talvisuosikkiani Mega Bronzeria, tykkään kovasti. MegaMixin koostumuksen miinukseksi on tosin laskettava erittäin voimakas tuoksu. Mielestäni se ei ole epämiellyttävä (tuoksuu vaniljaiselle), mutta vahvasti tuoksuvat kasvotuotteet hämmästyttävät. Hajusteherkkien ihon ne saattavat saada reagoimaan ikävästi, itselläni ei onneksi ole ollut ongelmia.Tässä vielä molemmat uudet tuttavuuteni käsivarren iholle swatchattuina, Wet n Wild (sävyt sekoitettuina) vasemmalla, Lumene oikealla. Kuvasta huomaa eron sekä värissä että hohtavuudessa - Wet n Wild on sävyltään viilemmän ruskea ja mattaisempi, Lumene heijastaa valoa melko voimakkaasti ja on selkeästi lämpimän sävyinen.

Käytätkö aurinkopuuteria? Ympäri vuoden vai ainoastaan kesällä? Suosikkisi?

* * *

Since I'm a pale person, I've grown to love bronzer. Not in exessive amounts, though, but I do use it everyday. During the winter months I opt for lighter, golden tones but summery weather allows a bit more depth in colour. These are two of my latest finds from Lumene and Wet n Wild, respectively.

43 kommenttia:

  1. Aurinkopuuteri on munkin ympärivuotinen kaveri, kun olen itse aika kalpea ja aurinkopuuteri tuo vähän varjoja ja sävyä kasvoille. Mun lemppareita aurinkopuutereista on Too Facedin Sun Bunny, Manhattanin Natural aurinkopuuteri ja L'Oréalin melko uudehko Glam Bronze Trio. Mattaisista paras kokeilemani on Too Facedin Chocolate Soleil. Kaikki nuo ovat pigmenttisiä, häivyttyvät iholle helposti eivätkä ole ylishimmerisiä.

    Nuo Lumenen aurinkopuuterit kieltämättä himottaa hieman tuon kuvion takia, mutta on niitä aurinkopuutereita mulla kyllä, joten tyydyn lukemaan pelkkiä blogijuttuja noista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi Sun Bunny minullakin on ollut, se oli muistaakseni tosi kiva. :) Ennen kuin ymmärsin, että meikkejä saa netistäkin, ehdin käyttää varmaan kolme tai neljä niitä L'Oréalin vanhoja duo-aurinkopuutereita, yksi sävy oli mukavan vaalea ja helppo käyttää. Ilman aurinkopuuteria ja poskipunaa naama on ihan kuolleen värinen, olen pahasti riippuvainen. :D

      Poista
  2. Mä ostin juuri laivalta Clarinsin Instant Sun Light- aurinkopuuterin, sävy 10 Morning Sun. En ole oikein koskaan aikaisemmin käyttänyt aurinkopuuteria (niinkuin en mitään muutakaan meikkiä :D), mutta hyvin tuo asiansa ajaa. Kasvoille tulee mukavaa päivettynyttä hehkua ilman, että naama näyttää jossain itseruskettavassa uitetulta.

    Laitan aurinkopuuteria suoraan Lumenen primerin päälle, en tiedä pitäisikö väliin laittaa vielä tavallista puuteria, mutta mielestäni tuo ei sitä kaipaa. Mun iho on kuitenkin aika kiva vielä tässäkin iässä (ei näppyjä, ei kamalasti ryppyjä ja värikin on tasainen).

    Eli peukut aurinkopuuterille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen tietysti käyttää aurinkopuuteria (kuten mitä tahansa muutakin meikkiä) ihan niin kuin itse tykkää. Minäkin aion viimeistään kesälomapäivinä mennä pelkän peiteaineen ja tekorusketuksen voimin. Ja ehkä vähän poskipunaa ja aurinkolasit. Oma ihoni on menossa koko ajan parempaan päin, olen tehnyt sille vähän hallaa käyttämällä vuosien ajan pikkuisen liikaa meikkiä. Paradoksi. :D

      Poista
  3. Minähän olen ihan kalmankalpea mutten silti ole oikein koskaan oppinut käyttämään aurinkopuutereita. Yritetty kyllä on :D

    Tuo Lumenen juttu on kiinnostanut siitä asti kun se ilmestyi (se on niin nättikin!), mutta nyt jotenkin vähän lannistuin :D Tai jos se tosiaan on vähän oranssi niin mun iholle se ei ehkä ole sopivin.

    Mutta pitänee kaivella kosmetiikkavarastot läpi, mulla taitaa joku aurinkopuuteri olla jemmassa, jos vaikka intoutuisi taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lumene ei tosiaan ole väriltään kaikkein helpoin, mutta muuten kyllä mahdottoman nätti. :) Siitä vain sutimaan taas, jos jemmoista löytyy sopiva tuote. Tottumuksesta ja harjoituksestahan se pääosin vain on kiinni. Mutta jos tuntuu, ettei viihdy aurinkopuuteroituna, niin ei tietenkään kannata väkisin yrittää. :)

      Poista
  4. Hahaa, meillä oli tänään sama aihe postauksissa! :D Tosin eri sarjan aukkapuuterit oli syynissä.

    Tiätkö mä katsoin ihan ekana, että sun postaus koskee jotain ihanaa suklaamoussea, meinaan tuo ihan eka kuva erehdyttävästi näyttää siltä :)

    Ihanan näköinen tuo Lumpun puuteri! Pakko melkein käydä tuollainen hankkimassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin. :) Käyn aina aamuisin lukemassa uudet blogipäivitykset, mutta ehdin harvemmin kommentoimaan, kun on kiire töihin tai kouluun. Otin tarkoituksella tuollaisen suklaamoussekuvan, se oli itsellänikin ensimmäinen assosiaatio. :D

      Poista
  5. Itse ostin juuri ensimmäisen aurinkopuuterin ikinä. Olen ollut niitä vastaan oikeastaan siitä asti, kun aloitin kunnolla meikkaamaan (sama juttu poskipunien kanssa). Kai tämä kolmekymppisyys on nyt kuitenkin saanut sitten mielipiteen muuttumaan.. Krhm (sama juttu poskipunien kanssa tässäkin). :D Itse ostin Gina Tricon meikkisarjan aurinkopuuterin sävyssä 02. Ja tykkään aivan kauhiasti. Sitä kun voi myös käyttää varjostuksiin ihan hyvin, matta kun on.

    Tuota Lumenen highlighteria olen silmäillyt, mutta turhan suolainen hinta on mokomalla. Mulle riittänee nyt Fyrinnaen Confidence ja Victorian Discolta tuleva The Dream.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhuus ei tule yksin vaan tuo tullessaan myös väriä naamalle. :) Kivaa, että olet löytänyt poskipunan ja aurinkopuuterin, itselleni niistä on tullut jo lähes välttämättömiä. Pitäisikin kokeilla niitä Ginan meikkejä, en ole kuullut niistä vielä yhtään poikkipuolista sanaa ja ovat edullisiakin.

      Poista
    2. Voin suositella ainakin Ginan luomivärejä. Tosin ei minulla ole kuin yksi, mutta jestas sentään että on pigmenttiä! Ja pehmeästi levittyy, eikä juurikaan ole kuivan/jauhoisen oloinen. :)

      Vanhuus ei tosiaan tule yksin, tässä kun on alkanut jo pitää kuulakkaammasta meikkipohjastakin, kun ennen piti olla järeä, täyspeitto kasvoilla. Ehkä siihen vaikuttaa sekin, että iho on alkanut olla paremmassa kunnossa. Jotain maagista tässä kolmikymppisyydessä kai lopulta on, vaikkakin stressi tuo näpyt kyllä naamalle takaisin. :|

      Poista
  6. Mullakin on tuo Lumene jemmassa ollut jo pitkään, töistä saatuna... Aurinkopuuteria, tai oikeastaan se on kyllä tällä hetkellä MSCHICin varjostusväri, sudin kyllä ympäri vuoden päivittäin nassuun enkä varmasti osaa sitä käyttää niinku pitäis eli laitan liikaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samma här! Vedän joka aamu aurinkopuuteri- ja poskipunaöverit, mutta itseäni se ei häiritse. Muita ehkä, mutta mitäs niistä.

      Poista
    2. Niinpä. Mulla naama näyttää heti tosi kalpeelta ja tylsältä jos en sudi siihen kaikenlaista väriä. :D

      Poista
  7. Nami näyttä ihan syötävältä tuo Lumenen aurinkopuuteri!

    Aurinkopuuteri on siitä ongelmallinen, että sitä tulee AINA sudittua liikaa. Väärässä valossa sopivalta määrältä näyttävä onkin todellisuudessa ihan kauhea läntti poskilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset. Yritän aina meikata luonnonvalossa, jotta välttyisin yllätyksiltä. Silti jos erehtyy ulkona katsomaan taskupeiliin, yleensä järkyttyy. :D

      Poista
  8. Mua harmittaa, kun nuo Lumenen tuotteet ansaitsisivat vähän tyylikkäämmät pakkaukset :(

    Lancômen aurinkopuuteri on mulla varmaan vanhin käytössä oleva kosmetiikkatuote. Kuluu hitaasti, enkä edes ole onnistunut rikkomaan sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyylikkäämmillä pakkauksilla voisi vähän perustella myös odottamatonta hinnannousua. Jos haluavat profiloitua semiselektiivisiksi, sen tulisi todellakin näkyä myös pakkauksissa. Valtaosa tuotteista on kuitenkin aina ollut erittäin laadukkaita.

      Poista
  9. En juurikaan käytä aurinkopuutereita. Viime kesänä tosin otin tietoisesti harjoittelun alle mutta talven tultua se taas jäin. Katsotaan jos kesä taas innostaisi tullessaan käyttämään aurinkopuutereita uudestaan.

    Varjostusta ja korostusta harrastan kuitenkin ympäri vuoden, ilman en osaisi ollakaan! Aurinkopuuterista minut on vieraannuttanut sen överikäyttäminen, minusta se vaan näyttää ihan karsealle, kun aurinkopuuteria on tolkuttomasti sudittu naamaan, nuoriso varsinkin sitä näyttäisi harrastavan edelleen.

    Minustakin tuo eka kuva näyttää ihan joltain suklaamousselta. ;-) Kovin on nätti tuo Lumenen pinta mutta värinä se olisi minulle aivan totaalisen liian tumma. Wet'n Wildin aurinkopuuteri näyttää tosi kivalta mutta taitaisi sekin olla liian tumma minun makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse vierasti pitkään tummempia aurinkopuutereita, mutta sivellinkäsi on ehkä keventynyt vähän, sillä nykyään ne eivät enää pelota. Oranssit, häivyttämättömät aurinkopuuteriläntit poskilla ovat varmasti yleisimpien meikkimokien top 3 -listalla hamaan iäisyyteen, pitää vain toivoa, ettei itse epähuomiossa sorru moisiin rikoksiin. ;D

      Poista
  10. Voih..kun oppisi käyttämään näitä ihanuuksia..
    Harjoiteltu on,mutta....

    Suurin syy arkailuun on "överipelko",vaikka kuinka hennolla kädellä sudittelisi niin aina pelko että livahtaa liikaa ja näyttää..nooh..niinko pissikseltä...

    Toi kuva on kyllä huippu,välitön mielleyhtymä suklaamousseen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen päässyt pissispelostani, en tosin tiedä, olenko sitten jo alkanut muistuttaa lissua ulkoisesti. :D

      Poista
  11. rrrakastan aurinkopuutereita! sävyjä ja laatuja löytyy useita, mutta tämänhetken lemppareita ovat ikivanha hyvin 'vaalea', mattainen rimmel (jota käytän varjostuksiin), lily lolon waikiki (korostustuote vai aurinkopuuteri? käytän sitä hieman molemmissa tarkoituksissa) sekä wanha h&m:n erittäin shimmerinen, loose-koostumuksellinen kesäihon rakastaja!

    syyllistyn varmasti edelleenkin silloin tällöin aurinkopuuteri-övereihin, mutta helposti ruskettuva, keltapohjainen ihoni vain sattuu rakastamaan niin syvästi kaikkia tuotteita jotka tuovat auringonhehkua iholle..

    lumenen uutudet kotiutan melko varmasti heti kun budjetti sen vain sallii, ovat ne vain niin ihastuttavia!
    ystäväni oli lukenut jostain blogista highlighterin sopivan käytettäväksi myös koko kasvoilla hehkua tuomaan, mutta henk. koht. luulen lopputuloksesta tulevan näin käytettynä liian 'tuksun'..

    eva-erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos highlighter kiiltää samassa määrin kuin aurinkopuuteri (ja niin kai sen pitäisi), koko kasvoille levitettynä luulisi lopputuloksen olevan aika rasvaisen näköinen. :O Mutta kukin tyylillään, tietysti. Saattaa olla, että minäkin joudun sen ostamaan jossain vaiheessa, vaikka hinta vähän kirpaiseekin. Näyttää vain niin nätiltä.

      Poista
  12. Mulla olis toive, en tiedä toteutatko ikinä meikkejä ihan vaan pyynnöstä, mutta mä haluaisin epätoivoisesti oppia niinkin simppelin asian kun eyelinerin käytön. Erityisesti 60-luvun tyyliset kisusilmät houkuttaa. Olis mahtavaa jos voisit joskus tehdä tutorialin. Tässä kuvassa Angelinan stailaus on aivan mahtava, ja tähän tyyliin haluaisinkin oppia rajaamaan silmäni: http://www.etoday.ru/uploads/2008/07/28/brad_pitt_angelina_jolie_domestic_bliss_by_steven_klein12.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteutan toiveita sitä mukaa kun löydän niille aikaa, voit käydä katsomassa jo toteutettuja toivemeikkejä "toiveet"-tunnisteen alta (löytyy tuolta sivupalkista). Eyeliner-tutorialista voisikin olla apua useammalle, itseni mukaan lukien. :D Laitan muistiin ja palaan asiaan paremmalla ajalla, en osaa kuitenkaan vielä luvata mitään. Käy sillä aikaa kurkkaamassa Pixiwoo-siskosten neuvoja.
      http://www.youtube.com/watch?v=CVWUmGT_suI
      http://www.youtube.com/watch?v=NQ10Fuwd-9Y

      Kiitos toiveestasi! :)

      Poista
  13. Lemppareita aurinkopuutereissa on kaksi. Lumene NC poskipuna-aurinkopuuteriduo sävyssä peach. Sekoittelen noita kahta ja levitän suurella sudilla aavistuksen väriä ja hehkua iholle. Varjostuksiin tykkään käyttää Rimmelin Natural Bronzeria. Mattainen ja vaalea sävy, ei yhtään oranssi vaan kylmä vaaleanruskea, hinta-laatusuhde kohdillaan tosiaanki! Lumene näyttää niin herkulliselta, olisipa aurinkopuuterille tarvetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat lempparisi kuulostavat mielenkiintoisilta, pitää kokeilla joskus. Sitten kun on tarvetta aurinkopuuterille, tosiaan. Yksi on loppumassa ihan näillä näppäimillä, mutta jemmassa on vielä monta.

      Poista
  14. Laveran vaaleampi sävyinen aurinkopuuteri on hyvä talvellakin. Kesällä L'Orealin Glam Bronzer (04) joka on ihan nappi sävy ja kauhian helppo laittaa, eikä tarvitse turhia varoa yliannostusta. Tykkään myös siitä että tuote on pehmeää joten se loppuukin joskus, samana kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L'Oréalin aurinkopuutereista minäkin olen tykännyt kovasti. Swatchailin juuri kauppareissulla niitä kolmivärisiä, täytyy ehkä saada sellainen. Oli niin nätti.

      Poista
  15. Hei!

    Sinulle on blogissani haaste:)
    http://justanothermakeupblog-angela.blogspot.com/2012/05/haastetehtava-finnish.html

    Angela

    VastaaPoista
  16. Aika harmillista, että puuterin sävy on noin oranssihtava, tuo näyttää niin helposti kamalalta kalmankalpealle suomalaiselle iholle levitettynä!

    Olisi kiva jos Lumene toisi markkinoille varjostusvärejä ja aurinkopuutereita, jotka sopivat sävyltään juurikin vaalealle iholle.

    Mutta toisaalta pakkaus on ihana ja tuote näyttää kesällä varmasti upealta! Pitääkin ottaa sarjan tuotteet kunnolla joskus testiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihmettelin ihan samaa. Kun brändi kuitenkin ratsastaa suomalaisuudella, niin olisi kiva jos tuotteiden sävytkin olisivat vaaleahipiäisille sopivia. Valikoimasta varmaan löytyy myös muita vaihtoehtoja, mutta kuitenkin.

      Poista
  17. If you don't mind, haastoin sut mun blogissa:
    http://thedeardiaryofmine.blogspot.com/2012/05/elevens.html

    VastaaPoista
  18. Haastoin sut mun blogissa, säikähdin jo että joku on laittanut saman haasteen, mutta ei ollutkaan :)
    http://vainpeach.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämän haasteen olenkin ehtinyt jo tehdä, seitsemän faktaa löytyvät täältä: http://lazydynamitee.blogspot.com/2011/03/versatile-and-gorgeous.html

      Poista
  19. Olet saanut kaikenlaisia haasteita, mutta minäpä päätin pitkästä aikaa heittää sinua haasteella. :P
    http://glitz8glam.blogspot.com/2012/05/minna-on-taas-haastettu.html

    VastaaPoista
  20. Paljon suosikkeja :D Ihana olisi tuo Lumenekin... Mutta yritän nyt vältellä uusien ostamista :D

    Nea/ Fashioned in Finland

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. :) Jotenkin näitä näyttää silti jatkuvasti kertyvän lisää, vaikka kuinka pitäisi kukkaronnyörit tiukalla.

      Poista
  21. Mä tykkäät tosta wetin...tosin mulla on Se vaaleempi...käytän kesät talvet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään, omastani paistaa pohja jo ihan reippaasti. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>