tiistai 22. toukokuuta 2012

Viiskytviis

Tämä ensimmäinen lause oli kummallisen vaikea saada naputeltua tietokoneen näytölle. Kirjoittamisen taito kai ruostuu siinä missä muutkin, jos sitä ei aktiivisesti harjoita. Ajattelinkin, että pehmeä lasku bloggailun pariin onnistuu parhaiten vastaamalla muiden esittämiin kysymyksiin. Toisaalta minulla on tässä vain oma lehmä ojassa, sillä ihastuin tähän yhdentoista kohdan kysymyshaasteeseen niin perusteellisesti, että nappailin avoimia kyssäreitä niistäkin blogeista, jotka eivät minua varsinaisesti haastaneet. On Her Hangers -blogin BabyJanelta sekä Glitz & Glamin Minnalta saamieni haasteiden lisäksi postaukseen on kyhätty sisältöä Duvessan, Johiksen ja Mohnin kaikille avoimista, kekseliäistä kysymyksistä. Lukekoon ken jaksaa, seuraava teksti on taas kosmetiikkapainotteisempi. :)
Baby Jane:
 1. Mikä tv-sarja kuvaa huumorintajuasi parhaiten? Monty Python's Flying Circus. Huumorintajuni on kuivakkaa, ajoittain hyvinkin mustaa ja brutaalia sekä erittäin usein täysin absurdia. Niin kuin vaikka Self-Defence Class tai The Fish Slapping Dance.
 2. Mikä on horoskooppimerkkisi ja uskotko horoskooppeihin? Olen horoskoopiltani Neitsyt, nouseva merkkini on Skorpioni. Kiinassa olen sika. En perusta elämääni astrologiaan, mutta se on mielestäni todella mielenkiintoista, sanotaan nyt vaikka näin. :)
 3. Millä vuosikymmenellä olisit halunnut olla teini? Koska suurin osa lempimusiikistani on tehty 40 vuotta sitten, valitsen 1970-luvun. Lisäksi tuon vuosikymmenen vaatteet vain ovat mielestäni hillittömän cooleja.
 4. Sinulle annetaan sata euroa, jotta voisit pitää hauskaa ja rentoutua. Mihin käytät rahat? Jos sattuisi niin kivasti, että suosikkiartistini olisi tulossa keikkailemaan lähiseudulle, laittaisin rahat keikkalippuun. Live-musiikkimakuni tosin on niin kallis, että lippu tuskin irtoaisi satasella. Plan B olisi hassata rahat leffalippuihin, kirjoihin, lehtiin ja hyvään ruokaan.
 5. Mitä ostit viimeksi? Ostin ruokakaupasta kuplavettä, suolapähkinöitä, fetaa, kikherneitä ja jäätelöä.
 6. Millä nettisivulla käyt eniten? Facebook, Blogger, Youtube, Gmail ja Ylen uutiset. Kaikki ovat nettiselaimeni aloitussivuja.
 7. Kesähän on ihanaa aikaa, mutta mitkä ovat mielestäsi kesän ärsyttävimmät asiat? Kuumuus. En viihdy kuumassa auringonpaisteessa enkä halua hikoilla, jos en urheile. Pysyttelen kesäisin mielelläni varjossa tai liikun ulkona vasta myöhään iltapäivällä ja illalla. Toiseksi ärsyttävintä ovat etanat. VIHAAN etanoita.
 8. Mitä oikeasti haluaisit tehdä tulevaisuudessa? Unohda realiteetit ja kuvaile millaisia haluaisit päiviesi olevan tulevaisuudessa. Ihan oikeasti haluaisin asua viehättävässä viime vuosisadan alun kerrostaloasunnossa keskellä jotain kaunista ja eläväistä kaupunkia, tehdä mielenkiintoista työtä mukavalla porukalla ja viettää aikaa mieheni kanssa. Haluan, että minulla on tarpeeksi vapaa-aikaa, jotta voin käydä leffassa, teatterissa, näyttelyissä, kirjastossa, kahviloissa, ravintoloissa ja juoksulenkeillä. Silloin tällöin matkustelisin sellaisissa maailman kolkissa, joita en ole aiemmin nähnyt.
 9. Onko sinulla muistoesineitä? On. Hassua vain, en muista niitä juuri nyt. :D
 10. Mikä väri kuvastaa mielialaasi juuri nyt? Alkukesän koivunlehtien vaalea vihreä.
 11. Mitä sanoisit kymmenen vuotta nuoremmalle itsellesi? Jokaisella on vain yksi elämä, eikä sen kulkuun voi vaikuttaa kukaan muu kuin sinä itse.

Minna:

 1. Toisen nimesi ensimmäinen kirjain? Hankalin kysymys tähän mennessä. :D Järjestyksessään toisen nimeni ensimmäinen kirjain on A, ei-kutsumanimeni ensimmäinen kirjain on N.
 2. Mitä tekisit viidellä miljoonalla eurolla? Voi kuule, vaikka mitä. Maksaisin asuntolainan pois, ostaisin uuden asunnon ja remontoisin sen, ostaisin miehelleni golf-osakkeen, lähtisin road tripille Amerikkaan. Kävisin kampaajalla ja jalkahoidossa, ostaisin loppumattoman varaston ehjiä sukkahousuja.
 3. Oletko tyytyväinen elämääsi? Olen. Erittäin. Niitä sukkahousuja vain vähän kaipailen. :D
 4. Missä olet hyvä? Monessa asiassa. Olen hyvä suunnittelemaan (eritoten elämää), olen hyvä luovimaan erilaisten ihmisten välissä, tätä nykyä myös hyvä puolustamaan itselleni tärkeitä asioita. Olen mielestäni aika hyvä laittamaan ruokaa, kirjoittamaan ja piirtämään.
 5. Missä olet heikompi? Kaikki jonkinlaista motoriikkaa vaativat tehtävät, kuten esimerkiksi imuroiminen, pallopelit, neulominen tai aerobic, ovat aina olleet vaikeita. :D Olen joskus myös vähän huono kuuntelemaan muita ja tarkoituksellisesti erittäin huono lukemaan rivien välistä. Olen huono keksimään mitään spontaanisti tai improvisoimaan.
 6. Noloin tilanne mihin olet joutunut? Ei siitä voi puhua. Liittyy teini-ikään, vaaleisiin farkkuihin, julkiseen tilanteeseen ja no, arvaatte ehkä loput.
 7. Mikä elokuva, biisi tai kirja viimeksi kosketti sinua? Viimeksi eilen illalla Beatlesin Golden Slumbers sai kyyneliin. Se on ihana. Viikonloppuna katsottu The Imaginarium of Doctor Parnassus herkisti myös, niin visuaalisuudellaan kuin Heath Ledgerillään. Koskettavin viime aikoina luettu kirja on Portia de Rossin omaelämäkerrallinen Unbearable Lightness. Voin suositella lämmöllä kenelle tahansa.
 8. Pidätkö tosi-tv -ohjelmista? Iholla-sarja on koukuttanut, samoin Amerikan Voice, josta on näkemättä enää kakkoskauden finaalit. Tykkään myös Project Runwaysta, mutta en useinkaan muista katsoa sitä. Muutamista siis pidän, mutta bigbrotherit ja viidakontähtöset nostavat karvat pystyyn.
 9. Kesän lemppariväri? En osaa vielä sanoa, mutta edellisten kesien perusteella turkoosi on vahva veikkaus.
 10. Lähdetkö kesällä reissuun? Jos tämä Tukholman ja Helsingin välillä ramppaaminen lasketaan, niin kyllä. Juhannuksena olemme lähdössä Sauvoon, kotimaanmatkailu on kai sekin reissaamista?
 11. Minkä värinen oli Napoleonin valkoinen hevonen? ;D En tiedä, kun en ole nähnyt. Ehehe.

Duvessa:

 1. Milloin kiinnostuit meikkailusta? Vaikea sanoa tarkalleen. Ehkä lukioaikoina.
 2. Mikä on kiinnostavin maa missä olet vieraillut? Olen vieraillut monessa maassa, joten tämä vastaus voi olla ihan tylsä, mutta sanon Suomi. Kotimaassa on kuitenkin valtavan paljon ihan mahdottoman hienoja paikkoja. Ihania, erikoisia, jännitäviä ja outoja, kaikki varmasti mielenkiintoisia.
 3. Mitä kieliä puhut? Suomea äidinkielenäni, englantia aika sujuvasti, ruotsia joten kuten, pärjään sillä arkielämässä, mutta en osaa keskustella. Olen aikoinaan opiskellut myös ranskaa ja saksaa, kirjoittanutkin molemmat, mutta käytön puutteessa ovat unohtuneet.
 4. Minkälaisista elokuvista pidät? Puhuttelevista, koskettavista. Jos elokuva ei saa itkemään tai nauramaan, se on mielestäni turhaa ajanhukkaa. Yleensä valitsen vuokraamon hyllyltä draamaa, mutta tykkään myös trillereistä. Toiminta ja komediakin menevät, jos niissä on sisältöä. Pissavitsien ja yltiösiirappisen miesten perään huokailun vuoksi en jaksa vaivautua.
 5. Pelaatko konsoli-/tietokonepelejä? Miinaharavahan on tietokonepeli. Pelaan, siis.
 6. Mikä oli lapsena lempikirjasi? Ihan pienenä Minttu-kirjat ja Pupu Tupunat, myöhemmin kaikenlaiset lasten tietokirjat, Astrid Lindgrenit, Neiti Etsivät ja Viisikot. Varhaisteininä fantasia imaisi mukaansa, lempparini oli (taitaa olla edelleen) Philip Pullmanin Universumien Tomu -trilogia.
 7. Jos saisit päivän olla joku muu, niin kuka haluaisit olla? En osaa yhtään sanoa. En ehkä haluaisi olla kukaan muu.
 8. Mikä olisi unelma-ammattisi? Nykyinen ammattini vastaa aika lailla mielikuvaani unelma-ammatista.
 9. Kahvi vai tee? Tee, ainakin yleensä. Superväsyneinä aamuina tuplaespresso vedellä laimennettuna.
 10. Mitä ruokaa et voi sietää? Herne-maissi-paprika -sekoitusta. Yllätyslihasta en myöskään tykkää yhtään.
 11. Omistatko karvaisia (tai karvattomia) lemmikkejä? En omista.

Johis:

 1. Asia tai saavutus, josta olet ylpein elämässäsi? Toivottavasti en kuulosta liian snobilta, mutta akateeminen koulutus. Vaikka se ei ole mikään itseisarvo, niin olen siitä ylpeä.
 2. Jos sinun pitäisi valmistaa kolmen ruokalajin illallinen jollekin itsellesi tärkeälle ihmiselle, mitä tarjoaisit? Haluaisin tarjota jotain maistuvaa, mutta en rehkiä liiaksi, jotten pilaa mukavaa illallishetkeä stressaamalla. Tarjoaisin alkuruoaksi jonkin maukkaan salaatin, vieraan makumieltymysten mukaan, pääruoaksi moussakaa ja jälkkäriksi hyvää jäätelöä.
 3. Mihin "turhaan" haaskaat eniten rahaa? "Turha" on tosiaan hyvin henkilökohtaisesti määriteltävissä. Jotkut pitävät kirjoja tai levyjä turhana, itse en. Kosmetiikkakin voi olla jollekin täysin tarpeetonta, minulle se on rakas harrastus. Olen pitänyt kirjaa kosmetiikkaostoksistani tämän vuoden alusta lähtien ja huomaan käyttäväni rahaa kahdessa kuukaudessa sen, mitä keskiverto suomalaisnainen vuodessa (luin vasta jostain lehdestä, että tuo summa olisi n. 150 euroa). Tämä siitä huolimatta, että olen karsinut ostokset aivan ehdottomaan minimiin: saan ostaa ainoastaan päivittäisessä käytössä olevia tuotteita entisten, loppuneiden tilalle. Esimerkiksi sampoota, deodoranttia, ripsiväriä tai puuteria.
 4. Unelmatyösi? Voi olla ihan mahdollinen, saavutettavissa oleva tai jokin hieman utopistisempi. Unelmatyöni on aika lähellä nykyistä työtäni, toimenkuvaa vain voisi vähän vielä viilata. Haluaisin laatia rakennushistoriallisia selvityksiä. Niitä tarvitaan historiallisesti arvokkaiden rakennusten restaurointitöiden taustatutkimukseksi, selvitetään rakennusten vaiheita ja eri aikoina tapahtuneita muutoksia.
 5. Kauhutyösi, eli mitä työtä et suostuisi mistään hinnasta tekemään? Paskakaivojen tyhjennys voisi todennäköisesti olla jotain sellaista.
 6. Kolme elokuvaa, tv-sarjaa tai kirjaa, joita haluaisit suositella kaikille? Perustele suositukset lyhyesti. ELOKUVAT: 1. Tom Fordin esikoisohjaus, A Single Man. Vaikuttavin, upein ja ihanin elokuva ikinä. 2. Cherbourgin sateenvarjot. Kauniit pastelliset technicolor-värit, kaunis musiikki, kauniit 60-luvun vaatteet ja asunnot, kaunis Catherine Deneuve. Kun elokuvan on kerran nähnyt, seuraavilla katselukerroilla kyynelkanavat aukeavat jo alkumusiikin aikana. 3. Down in the Valley. Edward Norton cowboy-vermeissä, kaunis, mutta traaginen tarina, visuaalisesti vaikuttava. SARJAT: 1. Generation Kill. Oikeasti mielenkiintoinen ja erittäin hyvin toteutettu sotakuvaus. Alexander Skarsgård. 2. Studio Julmahuvi. Suomalainen klassikko, pohjaton one linerien aarrearkku. Laadukas. 3. Futurama. Paras piirretty koskaan. Huumori ihan eri galakseista kuin esimerkiksi Simpsoneissa, jota en vain jaksa seurata (vaikka sillä hetkensä onkin). Good news, everyone! KIRJAT: 1. Jo aiemmin mainittu Universumien Tomu -trilogia. Kaikille lukutaitoisille. 2. Good Omens. Terry Pratchettin ja Neil Gaimanin hersyvä kuvaus maailmanlopun tapahtumista. Nyt on sitä paitsi juuri oikea vuosi tarttua tähän. 3. Täällä Pohjantähden alla. Tämä on huijausta, koska olen itse menossa vasta toisessa osassa. Avartava katsaus Suomen historiaan värikkäästi ja mukaansatempaavasti kirjoitettuna.
 7. Harrastus, jota suosittelisit köyhälle opiskelijalle, jolla ei ole mahdollisuutta kovinkaan säännölliseen harrastamiseen? Bloggaus!
 8. Kuvaile itseäsi kolmella, ensimmäiseksi mieleen tulleella adjektiivilla. Optimistinen, empaattinen, kahjo.
 9. Mitä odotat eniten tällä hetkellä? Kerro jokin sellainen, jonka tiedät olevan varmasti tulossa, ei mitään avioliitto+lapset kymmenen vuoden päästä. :) Tätä kirjoitusta aloittaessani odotin soittoa asunnonvälittäjältä, mutta hän soittikin jo ennen kuin pääsin tähän kohtaan. Arkisesti odotan tällä hetkellä eniten lounasta, joka minun tosin täytyisi ensin kokata.
 10. Mistä käytössäsi olevasta isommasta kodinkoneesta tai elektroniikkalaitteesta luopuisit, jos yhdestä olisi pakko? Ei siis hyväksytä leivänpaahdinta tms. vaan esim. televisio, tiskikone, tietokone... Tämä on helppo. Televisio. Asuimme monta vuotta ilman töllötintä, emmekä kaivanneet sitä hetkeäkään. Täällä Tukholman kodissamme on televisio, mutta tulevassa Helsingin asunnossamme tuskin tulee olemaan.
 11. Meikkituote, jota suosittelisit minulle? Tämä on vaikea, en tiedä mieltymyksiäsi vielä niin hyvin. Voisin suositella vaikka Milanin Lip Flash -kyniä, tykkään niistä ainakin itse ihan hulluna.

Mohn:

 1. Mikä on ollut tähänastisen elämäsi paras tai muuten vaan huippu hetki? Liian vaikea, en vastaa. :D Tänään oli varmasti yksi niistä, asunnonvälittäjäheppu nimittäin kertoi meidän saaneen ihanan vuokra-asunnon kesäkuun alusta.
 2. Jos saisit valita minkä tahansa yhden taidon niin mikä se olisi ja miksi juuri se? Olen aina halunnut osata stepata. Eikä nyt naureta siellä yhtään. Kärsivällisyys ei riittäisi opetteluun, mutta kenkien naputtelu olisi varmasti hauskaa. Parisuhteeni suhteen, hehe, minun olisi hyvä osata pelata golfia. Pitäisin lajista varmasti, mutta en kestä, jos en osaa heti, vaan pitäisi treenata.
 3. Mitä ihailet toisissa eniten? Terävyyttä, minuun tekee vaikutuksen kun järki juoksee.
 4. Mistä erityisesti pidät itsessäsi? Yltiöoptimistisuudesta. En stressaa enkä hermoile, vaan minulla on lähes poikkeuksetta luottavainen ja seesteinen olo.
 5. Mikä on Suomessa parasta? Naapurimaassa asumisen jälkeen voisin sanoa, että ihmisten suoraselkäisyys ja -puheisuus. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat eikä kaunistella tai mielistellä turhaan. Pidän siitä. Neljästä vuodenajasta myös plussaa, vahvasta omasta kulttuurista ja kauniista maisemista.
 6. Mitä haluaisit muuttaa itsessäsi, entä toisissa? Haluaisin olla aikaansaavampi ja ahkerampi, ainakin välillä. Muut ihmiset tulee ottaa vastaan sellaisina kuin he ovat.
 7. Mikä saa sinut ärsyyntymään, jopa suuttumaan? Epäoikeudenmukaisuus. Aina.
 8. Mikä on parasta mitä olet ikinä syönyt? Taas on vaikea eritellä, mutta söimme mieheni kanssa viime kesänä ihan mahtavan menun Oulussa, torinrannan Uleåborgissa. Hinta ei aina tietenkään takaa makuelämystä, mutta tuossa kokemuksessa oli kaikki kohdallaan. Istuimme terassilla ilta-auringossa ja meillä oli kovin mukavaa. :)
 9. Jos voisit saada jotain lapsuudestasi tähän päivään, mitä se olisi? Isäni.
 10. Mitä kosmetiikkaa aiot hankkia seuraavaksi ja miksi? Lumenen kulmakynän, silmämeikinpoistoaineen, kuivasampoota, hiuspuuteria ja puhdistusöljyä. Koska ne ovat lopussa.
 11. Mikä on parasta kesässä? Valo ja lämpö (mutta ei se kuumuus), vihreys, kauniit kesäkaupungit, jäätelö.
Sitten omat kysymykseni. Olisi mukavaa jos mahdollisimman moni vastaisi näihin, joko omassa blogitekstissään tai kommenttien puolella. Jos kysymyksiin vastailusta innostuu, voi samoilla lämpimillä käydä täyttämässä tämän blogin ystäväkirjan, linkki löytyy tuolta sivupalkista. >>
 1. Osaatko soittaa jotain soitinta? Mitä? Kuinka hyvin?
 2. Aurinkoinen ja viileä sää vai pilvinen ja lämmin?
 3. Syötkö puuroa? Millaista?
 4. Kuinka saada uusia ystäviä?
 5. Poskipuna, huulipuna vai luomiväri? Miksi?
 6. Millainen olisi unelmiesi asunto/talo?
 7. Toteemieläimesi?
 8. Missä mieluiten vietät aurinkoisen kesäpäivän?
 9. Paras muoto musiikille? Vinyyli, kasetti, CD, mp3, radio, muu (mikä?)?
 10. Osaatko hoitaa kasveja? Miten se tehdään?
 11. Oletko asunut ulkomailla? Jos olet, mitä pidit? Jos et, haluaisitko ja miksi?
* * *

A bunch of random questions, this time only in Finnish, sorry. Next post will be about something beauty related, I promise.

photographs: Laziz Hamani for Dior (found here)

18 kommenttia:

 1. Oot ihan mahtava tyyppi. Jotenkin mua kikatutti moni vastaus. Ja ekan osion numero kasin vastaus taitaa olla jo aika lähelle saavutettu. :)
  Aurinkoisin kurjastoterveisin, Aliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin sinäkin. :) Kasi ei tosiaan ole kaukana, elämä on aika hyvällä mallilla.

   Poista
 2. Mä peesaan Good Omens-kirjasuositusta :D

  Ihana lukea muiden vastauksia kysymyksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä loistava kirja, parhaita viime aikoina lukemiani. Molemmat kirjoittajat ovat lemppareitani, kirjassa yhdistyvät kivasti molempien parhaat puolet.

   Poista
 3. <3
  Kiva tietää mitä ruokaa laittaisit, kun tulen käymään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi nyt sitten tulla, kun ruokalistakin on jo paljastettu! Saat tuoda viinin. :)

   Poista
 4. Vedellä laimennettua tuplaespressoa..
  miksi lantraat =)
  Kylmä vai kuuma vesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi kun en ole tottunut kahvinjuoja. Lantraan kylmällä vedellä, niin saan sen hulautettua alas nopeasti. Kahvi on omassa käytössä ainoastaan piriste, ei nautintoaine. :)

   Poista
 5. http://muoviajamurkinaa.blogspot.com/2012/05/nekkulazy-dynamite-kysyy-mina-vastaan.html

  Tässäpä meikäläisen vastaukset :)
  Hauskoja kyssäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva! Hyvin vastasit. :) Ehkä minustakin vielä joskus tulee viherpeukalo.

   Poista
 6. http://pieninutturapaa.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta.html

  Vastattu! :)

  VastaaPoista
 7. Mitä on yllätysliha?! :D Nauran täällä duunissa ääneen tolle termille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihaa, jossa on yllätyksiä. :D Yleensä kokolihaa, josta yllättäen löytyy jänteitä tai muuta jännää.

   Poista
  2. Hahhahahaahah :D Loistotermi!

   Poista
  3. Mietin ihan samaa ja aavistelin että tästä voisi olla kysymys :D

   Mutta HYI, olet sen suhteen kyllä oikeassa! On kammottavaa jos hampaiden väliin ilmestyy jotain ylimääräistä ja sitten se lihanpala jää pyörimään suuhun etkä saa nieltyä ja alkaa etoa. Yäääh, pala nousee kurkkuun kun mietinkin koko asiaa :D

   Poista
 8. Toivottavasti ei ole ihan tylsää vastailla tälleen anonyymisti, mutta sen verran kivoja kysymyksiä että vastailen kuitenkin täällä kommenteissa, omaa blogia kun ei ole :D

  1.Osaatko soittaa jotain soitinta? Mitä? Kuinka hyvin?
  -klassista kitaraa niin, että olen itse tyytyväinen, eli muusikon perustutkinnon verran :) sähkökitaraa sillain et meinaa välillä mennä hermo :D pianoo, nokkahuilua, poikkihuilua jos joku neuvoo vieressä, melodikaa, triangelia, bassoa... :D you name it ;) (tosin näitä viimeisiä ainoastaan auttavasti, muut eivät ehkä saa mitään irti siitä kuulemisesta :D)

  2.Aurinkoinen ja viileä sää vai pilvinen ja lämmin?
  -jos on kesästä kyse, niin ehdottomasti pilvinen ja lämmin! kuka sillä auringolla nyt mitään tekee jos kesällä on kylmä?! muina vuodenaikoina taas aurinkoinen ja viileä, ah niitä kirpeitä aurinkopäiviä...

  3. Syötkö puuroa? Millaista?
  -hmm. joskus jotain raakamössöjä joissa on tattarinituja ja marjoja :D

  4. Kuinka saada uusia ystäviä?
  -tää on paha. ystävyys on kamalan vaikee asia kaikessa yksinkertaisuudessaan. en osaa sanoa muuta kuin kliseen "olemalla oma itsensä"

  5. Poskipuna, huulipuna vai luomiväri? Miksi?
  -ähh. varmaan luomiväri, että saisi vähän näitä tihrusilmiä miinuslasien takaa erottumaan. poskissa ja huulissa on väriä omasta takaa :D

  6. Millainen olisi unelmiesi asunto/talo?
  -vanha ja tunnelmallinen, mutta toimiva. vaikkapa asunto 60-luvulla rakennettussa kivitalossa.. tai sellainen vanha ja sokkeloinen "linna", millaisia vaikkapa oxfordissa on, kunhan siellä ei vetäisi, haisisi homeelle ja lattialämmitys toimisi :D

  7. Toteemieläimesi?
  -heppa, jostain kumman syystä :)

  8.Missä mieluiten vietät aurinkoisen kesäpäivän?
  -metsässä, jossa on myös varjoista rantaa.

  9. Paras muoto musiikille? Vinyyli, kasetti, CD, mp3, radio, muu (mikä?)?
  -vinyyleissä on tietysti eniten tunnelmaa, mutta käytännön syistä valitsen mp3:n, sillä varmaan 90% musiikista tulee kuunneltua muualla kuin kotoan ipodista.

  10. Osaatko hoitaa kasveja? Miten se tehdään?
  -olen saanut yhden heinäkasveihin lukeutuvan puskan pidettyä elossa jo aika pitkään! se on helppoa, sillä sen ei tarvitse kuin antaa olla, silloin tällöin kastelu riittää :)

  11. Oletko asunut ulkomailla? Jos olet, mitä pidit? Jos et, haluaisitko ja miksi?
  -olen. olihan se ihan jees, mutta oma mukavuudenhalu taisi ajaa seikkailunhalun edelle :) (jonkun suomalaisen pitäisi mennä kertomaan briteille miten taloja rakennetaan tai ennen kaikkea millainen lämmitysjärjestelmä, suihku ja ikkunaeristeet taloissa kuuluisi olla kun lämpöasteet menevät niinkin alas kuin sateiden saarella :D) mutta pidin kyllä, paljon.

  -tiuku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään ole tylsää! Kiva kun vastasit. :)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>