torstai 24. toukokuuta 2012

Kesäinen tricolore

Värikkäät kynsilakat kuuluvat kesään. Jos ei muuten, niin ainakin varpaankynsissä. Sain Wet n Wildilta kokeiltavakseni Wild Shine -kynsilakkoja kolmessa eri sävyssä, jotka kaikki sopivat aurinkoisiin päiviin mitä mainioimmin. Varastoistani löytyy näitä lakkoja muutama jo ennestään, joten tiesin jotakuinkin mitä odottaa. Olen tykännyt Wettiksen lakkojen monipuolisesta ja hiukan tavanomaista jännemmästä sävyvalikoimasta, lakkojen levitettävyys ja kesto vaihtelee vähän koostumuksesta riippuen.Paketista paljastuivat sininen, hohtava Bijou Blue, valkoinen (tai oikeastaan monivärinen) glitterlakka Hallucinate sekä lämpimän pinkin sävyinen creme nimeltään Dreamy Poppy. Pidän pullojen ulkoasusta muuten, mutta pitkänmallisen muodon vuoksi myös sivellin on tavallista pidempi ja vaatii tarkempaa kättä. Pitkä sivellin on tosin erinomaisen hyvä silloin, kun pullon pohjalta täytyisi saada ongittua viimeiset lakan rippeet.Bijou Blue on ihastuttava valtamerensininen metallisella hohteella. Koostumus on ohut ja helppo levittää, mutta peittävään lopputulokseen tarvitsee useamman kerroksen. Lakkaaminen on silti helppoa, sillä lakka kuivuu juuri sopivasti kerrosten välillä. Kuvassa kynsilläni on muistaakseni neljä kerrosta, keskisormessa vähän lakkaajan huolimattomuudesta johtuvaa läpikuultavuutta.Tässä kuvassa Bijou Bluen päällä on kerros glitteristä Hallucinatea. Itse tykkään glitterlakoista valtavasti, vaikka ne ovatkin vähän hankalia poistaa (kannattaa kokeilla foliometodia). Piristyn säihkeestä joka kerta - kesällä se näyttää tavallistakin hauskemmalta - ja glitterillä pelastaa helposti tylsän tai vähän epäonnistunenen lakkauksen.Tällaiset näennäisen värittömät glitterit ovat kaikkein monikäyttöisimpiä, ne sopivat melkein minkä tahansa värin kanssa. Toki tätä voi käyttää yksinäänkin, jo yhdellä kerroksella saa nätit keijukynnet. :)Dreamy Poppy on herkullinen kesäväri, suorastaan syötävän makea. Valitettavasti en tullut ollenkaan toimeen tämän koostumuksen kanssa. Kolmella kerroksella saa peittävää jälkeä, mutta lakka kuivuu kynnellä niin nopeasti, että lakkakerrokset jäävät epätasaisiksi ja raidallisiksi. :( Kuvastakin huomaa, ettei lopputulos ollut tasaisin mahdollinen, vaikka yritin olla tämän kanssa erityisen huolellinen.

Monipuolisen sävyvalikoiman ohella näiden lakkojen parhaita puolia on edullinen hinta. Seppälässä pullot maksavat muistaakseni 3,95 euroa, joten piristystä kesäpäivään saa melkein jätskitötterön hinnalla. Eikä kukaan tietenkään kiellä ostamasta molempia. ;)

* * *

I got some summery nail polishes to try from Wet n Wild. Previously, I had tried a couple of their polishes in darker shades but I really liked these colourful ones as well. The pink creme was the only one I had slight problems with - it dried too quickly and the result was uneven and streaky even though I tried to be extra careful.

2 kommenttia:

  1. Mä ostin kans viime keväänä Dreamy Poppyn, mutta tänä vuonna ostamani OPI Strawberry Margarita osoittautui liki dupeksi, niin heivasin WNW:n kirppiskasaan :) Tai ehkäpä jätän sen marmorointeihin, hmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä marmorointeja minunkin täytyisi kokeilla! Sinulla ainakin on onnistunut tosi kauniisti. :) Dreamy Poppy on niin painajaismainen levittää, että se päätynee itsellänikin poislahjoitettavien kasaan.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>