tiistai 29. toukokuuta 2012

GlossyBox 4/12

Olin alun perin kirjoittamassa tälle päivälle jotain aivan muuta, mutta Blogger kiukuttelee eikä anna minun muokata lataamieni kuvien kokoa. Luonnoksien joukossa oli onneksi muutama kuvallinenkin ja päätin lopulta ottaa käsittelyyn huhtikuun GlossyBoxin. Nyt alkaa sitä paitsi olla jo aikakin, sillä toukokuun laatikon pitäisi tulla tällä viikolla. Huhtikuun boksin teemana oli esitellä Swedish Beauty & Cosmetics Awards -gaalassa palkittuja tuotteita, tosin muutama muukin merkki taisi olla edustettuna.Laatikosta löytyi setti näytekokoisia tuotteita Dermalogicalta, Nails Inc. -kynsilakka, Garnierin puhuttu BB, Redkenin hoitoaine sekä huulikiilto Illamasqualta. Olin innoissani erityisesti tuosta viimeisestä, en ole aikaisemmin kokeillut Illamasquan tuotteita, vaikka mieleni on kovasti tehnytkin. Garnierin BB-voidetta testasin myös mielenkiinnolla, niin paljon siitä on viimeisen puolen vuoden aikana blogeissa kirjoitettu. Dermalogicalta oli mukana neljän tuotenäytteen pussi sekä rauhoittava Ultracalming Relief Masque -naamio. Suurempi pussi piti sisällään näytteet Special Cleansing Gel -puhdistusaineesta, Daily Microfoliant -kuorinnasta, Skin Smoothing Cream -kosteusvoiteesta sekä Multivitamin Power Firm -silmänympärysvoiteesta. Puhdistusgeeliä olin testannut jo aikaisemmin, sillä sain siitä suuremman näytteen helmikuun GlossyBoxissa, jonka tutkailun yhteydessä kirjoitin Special Cleansingista enemmän. Daily Microfoliant on vanha suosikki, pidän siitä todella paljon ja käytin tuotetta hullun lailla ennen kuin löysin aspiriinikuorinnan. Olen maininnut tuotteen aiemmin vain ohimennen, vaikka se on loistavaa tavaraa ja kiistatta ansainnut asemansa Dermalogican suosituimpana.

Skin Smoothing Creamin kerrotaan sisältävän runsaasti antioksidantteja ja kosteuttavan ihoa sekä parantavan sen tekstuuria. Silmänympärysvoiteessa on "powerful firming complex" ja se sisältää reippaasti pieniä pintaryppyjä tasoittavaa silikonia. Jätin kaikki näytteet vielä toistaiseksi korkkaamatta, joten näitä kahta viimeistä en ole itse kokeillut.Toinen kokeilematta jäänyt tuote on Nails Inc. -kynsilakka, sillä nämä harmaanruskeat sävyt eivät vain kertakaikkiaan ole minua varten. Kammoan itselläni kaikkea nudea tai murrettua, oma väritykseni vaatii seurakseen kirkkaita ja selkeitä värejä (neutraalin väriset silmemeikit tehköön tässä poikkeuksen). Tämän sävyn nimi on Porchester Square, se on oikein kaunis vaalea taupe creme-koostumuksella.Illamasquan Intense Lipgloss sävyssä Absorb näyttää tuubissa pelottavan peitepuikkomaiselta. Käyttö vaatiikin vähän kikkailua, mutta lopputulos on täydellinen omilla huulillani, joiden vahvan värin kanssa tuskailen tämän tästä. Kiilto on tahmeaa, paksua ja todella pigmenttistä, suoraan tuubista levitettäessä se jää huulille epämiellyttävän näköiseksi ja epätasaiseksi vaaleaksi kerrokseksi. Homman juju on levittää kiilto siveltimellä, jolloin sitä saa huulille ohuen ja tasaisen kerroksen, ja taputella päältä vielä sormin. Näin huulten oma väri pääsee kuultamaan läpi eikä vaikutelma ole liian nude. Huulia näin voimakkaasti vaalentavat huulikiillot ovat harvassa, ja tykkään Absorbista todella paljon. Kaikkein helppokäyttöisin se ei kuitenkaan ole.No sitten tämä Garnierin Miracle Skin Perfector. Kuten lähes kaikissa tuotteesta kirjoittaneissa blogeissa on todettu, tämä on käytännössä ainoastaan sävyttävä kosteusvoide, mutta omassa sarjassaan varsin kelvollinen tuote. Garnier ei ole ainoa merkki, joka markkinoinnillaan ratsastaa kuin tyhjästä ilmestyneen BB-buumin aallonharjalla, joten en ala heitä siitä erikseen soimata. Sanon kuitenkin, että kunnollista BB-voidetta etsivän kannattaa ainakin toistaiseksi katsella muualle kuin tavaratalojen hyllyille. Oma lempparini jo toista vuotta (ja ainoa meikkivoide, jota tänä aikana olen käyttänyt) on Dr Jartin Silver Label BB, josta en vain saa tarpeekseni. Kosteusvoiteella ohennettuna tai kostealla siveltimellä levitettynä sillä saa myös kevyempää peittoa, joten aivan lähipäivinä tuskin olen vaihtamassa toiseen. :)

Mutta takaisin Garnieriin. Kokeilin voidetta eräänä aamuna, kun ulkona paistoi aurinko. Ajattelin, että omalle iholleni aavistuksen tumma sävy antaisi kauniin vaikutelman kevyestä päivetyksestä, sillä voide levittyy hyvin ohuena ja läpikuultavana. Pidin lopputuloksesta, se oli kuulas, raikas ja antoi juuri sopivasti sävyä. Ilman puuteria en tuotetta silti käyttäisi, koska se kiiltää iholla todella voimakkaasti.Sitten kävi näin. Puolen tunnin sisällä voiteen levittämisestä peilistä katsoi oranssi hirviö. Tuote hapettui ihollani niin voimakkaasti, ettei minulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin pestä meikkipohja kiireesti pois ja tehdä pikaisesti uusi vanhoilla, hyväksi havaituilla tuotteilla. Harmi. Kun ei tässä Garnierissa mikään muu varsinaisesti ollut vialla, tämä olisi ollut sävyttävänä kosteusvoiteena ihan mukava. Mutta sitä sävyä ei olisi tarvinnut tulla ihan niin paljon. Kuvissa yllä olen levittänyt voidetta käsivarteni sisäpuolelle ja kuvannut sen heti levittämisen jälkeen sekä puoli tuntia myöhemmin. Tuubi mennee kiertoon, en uskalla kajota siihen enää itse.Redkenin Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment kiinnosti kovasti, sillä vastaavat tuotteet ovat itselläni aina ahkerassa käytössä. Hoitoaine on tarkoitettu levitettäväksi pyyhekuiviin hiuksiin ja se lupaa vähentää hiusten katkeilua ja kaksihaaraisia sekä helpottaa harjaamista. Lisäksi siinä on lämpösuoja. Paksuhko neste tuoksuu ihanalle, mutta odotin erilaista lopputulosta. Olen tottunut käyttämään hyvin silikonisia hiusöljyjä ja latvasuojia, eikä tämä saanut hiuksiani läheskään yhtä sileiksi ja pehmeiksi kuin ne. En tosin tiedä oliko tarkoituskaan. Itse asiassa, hiukseni eivät tuntuneet tämän hoitoaineen jälkeen kovinkaan erilaisilta kuin ilman sitä. Olen testannut tuotetta vain kerran, vaikutus saattaa olla huomattavampi pidempään jatkuneen käytön jälkeen.

Oletko kokeillut jotain näistä tuotteista? Tykkäsitkö?

* * *

I thought it was time to introduce last month's GlossyBox before the next one appears on my doorstep. :D The theme for April was to introduce products that had had success in the Swedish Beauty and Cosmetics Awards. The standout for me this time was Illamasqua's Intense Lipgloss in the colour Absorb. When applied thinly, it pales my natural lip colour just the way I like, without making them appear too nude. Garnier's BB was a nightmare, it oxidised on my skin like nobody's business. I'm a bit disappointed, because otherwise it seemed quite nice.

4 kommenttia:

  1. Illamasqua kiinnostaa minuakin! Olen jotenkin salaisesti alkanut himoitsemaan nudehuulipunaa...vaikken edes huulipunia noin muuten käytäkään. Tervetuloa teinivuodet? :P Jotain hillittyä kuitenkin, just niin kun tuo sun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudehuulipunat ovat tosi jees, harvoin vain löytää sopivia. Tuo kiilto on kyllä tosi hyvä, tykkään siitä kovasti. Illamasquaan pitäisi tutustua paremmin, kunhan vain saisi aikaiseksi.

      Poista
  2. Olen niiiiin kateellinen! Rekisteröidyin joskus aikaisemmin Glossyboxin sivuille ja sitten vasta tuli ilmi, etteivät he toimita ollenkaan Suomeen!
    ps. otin kyllä yhteyttä ja aikoivat varmaan JOSKUS laajentaa Suomeen asti... harmi tämäkin paketti olisi kiinnostanut jo kovasti :) :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä mukavaa, jos tämä konsepti lanseerattaisiin Suomessakin. Olen itse palaamassa takaisin kotimaahan tässä kesän aikana, enkä ehdi saada enää kuin kaksi boksia. :( Laatikkojen sisältö tosin vaihtelee henkilökohtaisesti, välillä harmittaa katsella toisten blogeista kaikkia kivoja juttuja, jos ne eivät olekaan osuneet omalle kohdalle. Mutta tällä kertaa tuli kivuuksia, jee!

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>