maanantai 2. huhtikuuta 2012

Poispilattu ja auringonpolttama

Näitä kummallisia taukoja näyttää nyt pukkaavan vähän väliä, mutta nevermind, jatketaan siitä mihin jäätiin. :) Aiemmin mainitun kauneuslähettiläs-tittelini myötä sain Wet n Wildilta kokeiltavaksi kasan kivoja juttuja, joista kirjoittelen täällä nyt kevään mittaan. Blogia oli mitä ilmeisemmin syynätty, sillä en ollut aikaisemmin ehtinyt tutustua yhteenkään saamistani tuotteista, vaikka muutamia muita olinkin jo testannut ihan omin päin. Aikaisemmat kokeilut, swatchit ja meikit löytyvät kätevästi Wet n Wild -tunnisteen alta, jos kiinnostaa tutkia.Kokemukseni perusteella suurimmiksi suosikeikseni merkin valikoimasta ovat nousseet poskipunat, aurinkopuuterit ja luomivärit. Varastoistani löytyy kaksi kahdeksan luomivärin ColorIcon-palettia, mutta näihin pienempiin, kolmen värin paletteihin en ollut vielä tutustunut. Dramaattisempi, pinkkiä, mustaa ja hopeaa yhdistelevä Spoiled Brat sekä ehkä hivenen helpompi, vaaleanpunaisen, ruskean ja kullan yhdistelmä I'm Getting Sunburned ovat molemmat vilahdelleet blogosfäärissä tasaiseen tahtiin. Arviot ovat olleet pääasiassa positiivisia, joten ilahduin saadessani itsekin kokeilla näitä.

Kuhunkin luomiväriin on tuttuun tapaan painettu ehdotus, kuinka sävyä voisi käyttää. Näitä voi toki yhdistellä mielensä mukaan, kolmella sävyllä saa aikaan jo vaikka mitä. :) Ylintä browbone-sävyä en itse kuitenkaan käyttäisi aivan kulmaluulla asti, mutta se sopii hyvin esimerkiksi luomivakoon osoitetun crease-sävyn häivyttämiseen. Spoiled Brat -paletissa on erittäin metallinen hopean värinen nappi, hopeisilla kimalteilla sähäköitetty mattamusta sekä fantastinen, siniseen taittava pinkki, joka on tämän paletin kiistaton superstara. Jos kokoelmasi kaipaa voimakasta pinkkiä, voin lämpimästi suositella tätä palettia! Pinkki on pehmeä ja erittäin pigmenttinen, kaksi muuta sävyä eivät aivan yllä sen tasolle. Mattamusta on samantyyppinen kuin mustapohjaiset sävyt kahdeksan värin paleteissa - se vaatii hieman työstämistä toimiakseen. Kimalteet ovat supernättejä, mutta ne tarvitsevat ehdottomasti alleen tahmean pohjustajan. Hopeinen sävy on erittäin hyvä, mutta kuitenkin pikkuisen kovempi kuin pinkki. I'm Getting Sunburned on kokonaisuutena aavistuksen laadukkaampi kuin Spoiled Brat ja varmasti myös monikäyttöisempi. Sekä mansikkajäätelöä muistuttava vaaleanpunainen että pronssiin taittava lämpimän kultainen sävy (tai vaalea pronssi, kuinka vain) ovat molemmat samaa, pehmeän pigmenttistä sarjaa ensimmäisen paletin pinkin kanssa. Keskimmäinen tummanruskea on taas hitusen kovempi, mutta silti helpompi kuin yllä mainittu musta. Ruskean seassa on kultaista kimalletta, joka sekin toistuu parhaiten tahmeamman pohjustajan kanssa (swatchien pohjalla Make Up Storen High Tech Lighteria).

Kolmen napin luomiväritriot irtoavat Seppälästä alle vitosella, joten hinta on varsin kohtuullinen. Yhdessä paletissa on yhteensä 3,5 grammaa väriä ja laatu on helposti verrattavissa esimerkiksi MACin yksittäisiin luomiväreihin (joissa on muuten 1,5 grammaa kussakin). Shokkipinkin lisäksi kannattaa katsastaa nuo kullan ja hopean sävyt, jos sellaiset vielä puuttuvat, molemmat ovat varsin mainioita.
Kahden paletin lisäksi sain huurteisen valkoisen luomivärinapin (sävy Sugar). Tämä sopii parhaiten korostussävyksi: pigmenttiä ei ole paljon, mutta tällä saa aikaan kaunista hohtoa. Koostumus on omaan makuuni vähän liian rakeinen ja kova, mutta iholla sävy häivyttyy pehmeästi eikä jää hileisen näköiseksi. Yksittäinapeista olin aikaisemmin ostanut ihonvärisen mattasävyn, Bruléen, jota tykkään käyttää sekä häivytyksiin että sellaisenaan arkimeikissä. Se on koostumukseltaan kermaisen pehmeä ja levittyy vaivatta. Yksittäisten luomivärien valikoimassa on muitakin kauniita vaihtoehtoja, mutta yrittäessäni pidättäytyä hankkimasta uusia luomivärejä en ole niitä vielä kokeillut.

Onko sinulla jompi kumpi (tai molemmat) näistä paleteista? Mitä pidät?

* * *

I got these eyeshadow palettes to try out and I've been really liking them. Among blushes and bronzers, eyeshadows are my favourites from Wet n Wild's collection. The quality is good, often excellent, and the price just makes me happy. :)

21 kommenttia:

  1. Kumpaakaan palettia en omista, kun värit ei tunnu ihan omilta (tai esim. hopea löytyy jo useammasta paletista). Mutta saas nähdä jos teet meikkejä näillä, että sorrunko mä taas (kuten kävi Petal Pusherin kanssa) :D

    Sitä piti kuitenkin sanoa, että tosi hyvät nuo swatch-kuvat - selkeät ja tykkäsin, kun paletti oli kuvattuna vieressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista pienistä paleteista olikin helppo toteuttaa swatch-kuvat tuolla tavalla. Taidan jatkossakin tehdä noin, jos vain onnistuu. Näillä molemmilla olisi kyllä tarkoitus meikkailla, mutta tällä haavaa en yhtään tiedä, milloin ehdin. :( Eli rahasi ovat turvassa ainakin toistaiseksi. ;D

      Poista
  2. Multa löytyy tuo Sunburned, ja onhan se tosi hyvä. Värit vain jotenkin vaikeat minulle (vaikka ei luulisi!), enkä ole oikein arkena sitä osannut käyttää. Tuolla kullalla ja ruskealla saa ihanan bilemeikin kyllä aikaiseksi.

    Innolla odotan sun meikkivariaatioita näistä sävyistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tuota ehkä osaisi arkimeikissä käyttää, värit ovat niin superhohtavia. Tai ainakaan kaikkia kolmea sävyä en ehkä osaisi yhdistää. Mutta mahtavan juhlameikin sillä varmasti saa! Se sinun versiosi oli ainakin tosi nätti. :)

      Poista
  3. Mulla oli Spoiled Brat (ostin sen alunperin paikkaamaan ikuisuus sitten ostettua Anytimen luomiväritrioa, jonka tiputin lattialle), ja just tohon pinkkiin siinä ihastuin, AIVAN täydellinen! Mut sitten sille kävi kuten useemmalle muullekin, se lens ilosessa kaaressa kylppärin lattialle. Ja tietenkin pinkki väri meni ihan murusiks, muut selvis ehjinä. Suuri vääryys :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kurjaa. :( Tuo pinkki on kyllä aivan loistava sävy!

      Poista
  4. Miulta löytyy Silent Treatment, jota rakastan intohimoisesti. Myös tuota Spoiled Bratia olen katsellut "sillä silmällä", mutta vielä on jäänyt ostamatta kun jotenkin nyt olen niin rakastunut taupeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua alkoivat nyt hukutella myös ne muut paletit, etenkin Silent Treatment ja Walking on Eggshells. Ne pitää ehkä käydä poistamassa kaupan hyllyltä, ellen saa lisää näitä diplomaattietuja. :D

      Poista
  5. Vielä kerran onnea Suomen viralliselle Wet'n'Wild Beauty Ambassadorille!!! :) Titteli oli kyllä ansaittu. ;)

    Hitsi miten kivoilta nuo Wettiksen luomivärit aina näyttävätkään. Wettiksellä on minusta turhaa sellainen "huono" maine täällä Suomessa. :( Halpa hinta on se, mikä saa AINA suomalaisen epäilemään laatua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä kumma, kuinka ihmiset usein ajattelevat halvan olevan aina huonoa. Blogiharrastus on onneksi saanut tutkimaan ja vertailemaan erilaisia tuotteita ennakkoluulottomammin. :)

      Poista
    2. Hei Nekkuliini... Mun piti tulla sanomaan sinulle, että jemmasin sinulle Essien Spaghetti Strap -kynsilakan. ;) Muistatko, kun kerroin omistavani turhan monta vaaleaa Essien kynsilakkaa?

      Poista
    3. Voi Minna, oletpa ihana. :) Voisin etsiä sinulle jotain vaihtaria, kunhan muuton myötä pääsen taas kunnolla penkomaan varastoamme Oulussa (jouduin jättämään melkein 3/4 kynsilakoistani sinne). Siellä on varmasti kaikkea muutakin eteenpäin laitettavaa, voisimme joskus kokoontua kirppiksen merkeissä. ;)

      Poista
  6. Minulla ei ole kumpaakaan noista mutta teinittärelle annoin joululahjaksi Walking on Eggshells (muistaakseni), johon hän on ollut ihan tyytyväinen ymmärtääkseni (itsekin sitä voisin käyttää, olisi aivan ihana arkimeikkipaletti). Itselläni on Cool As a Cucumber, josta tykkään ihan hirmu paljon ja Bright Idea jota en ole vielä ehtinyt kokeilla. Ajattelin testailla sitä johonkin keväiseen meikkiin, esimerkiksi pääsiäiseen se sopisi kuin nakutettu. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bright Ideassa on ihanan keväiset sävyt, minullekin tuli heti pääsiäinen mieleen. :) Tai vappu! Walking on Eggshellsin ostamista olen miettinyt jo pidempään, se vaikuttaa niin kauniilta.

      Poista
  7. Näyttääpä tuo ...Sunburned nätiltä. Taas niitä enhän minä tuota tarvitsisi. Mutta oikeastaan multa uupuu tällä hetkellä hyviä matkalle mukaan otettavan kokoisia vaaleanpunaisia, tuo voisi olla se...
    Onneks ehdin varmaan unohtaa tämän Project 10 Panin loppuun mennessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vaikka et unohtaisikaan, niin ei se onneksi ole niitä kaikkein kalleimpia himotuksia. :) Ja hyvinhän tuon osasit jo perustella (miten minusta tuntuu, että se taito kehittyy samaa vauhtia meikkikokoelman kasvaessa?).

      Poista
  8. Mä niiiin toivon, että Wet'n'Wild vaihtaisi nimeä. :D Kauhea nimi vain antaa halpisvaikutelman oikeesti ihan hyvistä tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans monesti miettinyt tota nimeä, kun sen suomentaa ja oikein ajattelee, niin kuka idiootti on päättänyt että "tässäpä oivallinen nimi nuorille suunnattuun meikkisarjaan!" :D Märkä ja villi?

      Poista
    2. Monet asiat kuulostavat englanniksi hienommilta. :D Mutta ihan tosi, olisihan tuota voinut miettiä toisenkin kerran. :)

      Poista
  9. Ostin aiemmin Comfort Zonen, kiitos sen sun aiemman Comfort Zone -aiheisen postauksen. :) Se paletti on kyllä osoittautunut todella luotettavaksi kaveriksi, ihanan pigmenttisiä värejä ovat! Jatkossakin varmaan teen luomiväriostokseni tän merkin hyllystä, kenties kesäksi tuo Sunburned löytää tiensä minunkin meikkilaukkuun. :)

    -Tiuku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Comfort Zone on omakin lempparini, tosi kätevä ja ihania sävyjä. Wet n Wildin luomivärit ovat hintaluokassaan - ja muutenkin - ihan huippuja, värivalikoimakin on monipuolisempi kuin markettimeikeissä yleensä.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>