torstai 20. syyskuuta 2012

Matkaseuraa

Kesän meikkiminimalismin seurauksena maanläheiset ja neutraalit silmämeikkisävyt ovat alkaneet viehättää koko ajan enemmän. Osansa turvaväreihin tykästymisessä on ollut myös uudella työpaikalla, jossa aloitin keväällä. Tuntematta etukäteen sen paremmin työkavereita kuin toimiston tapoja, en ole vielä uskaltanut revitellä meikin kanssa juurikaan. Kirkkaan väristä huulipunaa olen käyttänyt parina päivänä, samoin värikästä eyelineria. Mutta kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa.

Viikonloppuna teen pienen reissun entiseen kotikaupunkiini, mikä sai - vaatimattomalla aasinsillalla - kuvaamaan pari uutta ja kätevää matkameikkisuosikkiani. Yleensä reissuveskassani on aina matkannut Urban Decayn Naked-paletti, mutta nyt ajattelin lähteä tien päälle vielä kevyemmin.Maybellinen EyeStudio Smoky Eyes -paletissa (31 Smoky Taupe / Natural Smokes) on neljä luomiväriä ruskean ja taupen sävyissä. Paletti on siinä mielessä näppärä, että sillä tekee helposti sekä päivä- että juhlameikin. Kääntöpuolella on selkeät ohjeet värien asetteluun, mutta soveltaminenkin on helppoa. Kevyeen arkimeikkiin käyttäisin itse joko ykköstä tai kakkosta koko luomelle, lisäksi sutisin jompaa kumpaa tummemmista sävyistä alaluomelle ja ulkonurkkaan. Tummemmilla sävyillä, ja niitä vaaleimpiin yhdistäen, saa näyttävät ja dramaattiset sumusilmät.Tässä sävyt swatchattuina iholle, järjestys toki mahdollisimman epäloogisesti nurin kurin. Vasemmalla siis sävy numero neljä, siitä oikealle mennään pienenevässä numerojärjestyksessä. Alle ei ole laitettu pohjustajaa, väreissä on ihan mukavasti pigmenttiä jo itsessään. Ykkönen ja kakkonen ovat hohtavimpia, tummemmat satiinisempia (joskin ruskeassa on mukana myös kimalletta). Vaalea korostusväri on intensiivisyytensä puolesta kvartetin heikoin lenkki, mutta sillä saa toki aikaan kaunista hehkua.Toinen, vielä kätevämmän kokoinen suosikki on Lumenen Natural Coden Eye Dramatizer -trio sävyssä Beauty. Paletin kolme sävyä toimivat hienosti sekä yhdessä että väripareina - itse olen tykännyt käyttää vaaleinta sävyä koko luomella, tummaa rajauksenomaisesti ja lämmintä ruskeaa luomivaossa. Kompakti rasia kulkee tarpeen mukaan näppärästi vaikka taskussa.Swatcheista huomaa, ettei pigmenttiä ole mitenkään tajuntaa räjäyttävän paljon, mutta kerrostamalla kaikki sävyt pelaavat mallikkaasti. Pidän siitä, että palettiin on vaalean helmiäisen kaveriksi valittu sekä selkeästi lämmin että huomattavan viileä sävy. Vaaleanruskealla silmämeikkiä saa mukavasti pehmennettyä, tumma harmaanruskea tuo särmää.

Näiden kahden lisäksi haluasin hankkia itselleni vielä Wet n Wildin Silent Treatment ja Walking on Eggshells -triot (paleteista aika hyvä vertailu esimerkiksi täällä). Tykkään WnW:n luomiväreistä todella paljon, ja edellä mainituissa paleteissa on nettiswatchien perusteella erittäin kauniita neutraaleja sävyjä. Silent Treatment on viileämpi, Eggshells lämpimämpi. Uusien luomivärien tarvetta en tosin edelleenkään osaa itselleni perustella, joten en ole päässyt kauppaan asti. Tämän postauksen paletit sain kahdelta ihanalta ystävältä, kiitos vain kovasti. :)

Onko sinulla matkapalettisuosikkia? Riittääkö yksi pieni vai tarvitsetko enemmän valinnanvaraa?

* * *

This Friday I'm travelling almost to the other side of the country, but I have decided to pack light. These two pretty palettes have been my everyday makeup staples during the summer and they are excellent company for weekend trips. The first one comes from Maybelline, the other is by Lumene Natural Code.

23 kommenttia:

  1. Mun tutustuminen Wet n Wildiin alkoi just vähän aikaa sitten tolla Silent Treatmentilla ja se alin sävy on niin täydellisen ihana viileää viileämpi taupe, käytän sitä ihan jatkuvasti sekä päivä- että iltalookeissa. Highlightersävykin on kiva, vaikken yleensä persikkaisista sävyistä välitä. Ainoastaan se tumma väri keskellä on aika meh, se on melkein musta ja siinä on tosi mitäänsanomattomasti jotain glitteriä ja ääh. Joskus käytän rajauksessa, yleensä en. Mut ehkä just matkapalettina se ois ok, kun sais koko meikin yhdestä purkista, kotona kuitenkin tulee aina yhdisteltyä kaikenlaisia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt ei kyllä yhtään helpottanut, ST on pakko hankkia!

      Poista
  2. Itsekin tykkään Wet n Wildin paleteista! Walking On Eggshells oli puolestaan minun ensimmäinen WnW-tuote. Myös Comfort Zone on mainio 8-värin paletti, josta löytyy ihania ruskeita sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Comfort Zone on tosi ihana! Meikkailin sillä alkuvuodesta paljonkin, mutta nyt on jäänyt vähän unohduksiin.

      Poista
  3. Mun matkapaletti on WnW:n Vanity. Neutraalit värit, mutta kuudella värillä saa vaihtuvuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoittaako tämä, että ostoslistani kaipaa vielä yhtä palettia? Tai, tainahan sieltä tietysti jotain puuttuu. Laitan suosituksen muistiin. :)

      Poista
  4. Onpas tuo Maybelline houkutteleva nyt swatchattuna, varsinkin 2-sävy!

    Silent Treatmentin taupe on ihana, mulla oli ennestäänkin upeita taupeja, mutta toivotan tervetulleiksi kaikki uudet tulokkaat :D

    Mä olen tainnut kantaa reissussa eniten Lancômen Tendre voyage -matkameikkipalettia, jossa on neljä luomiväriä, poskipuna, huulipuna ja -kiilto. Siinäkin on muuten ihana taupe :). Ja joskus mulla on tapana ottaa mukaan kaikkein resuisimmat meikit, joiden hukkaamista/rikkoutumista en jäisi suremaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ST:n taupea minäkin olen ihastellut. Nyt kun kommenteissakin näin kovasti kehutaan, on ehkä pakko mennä katsomaan sitä livenä.

      Poista
  5. Meikällä on ton Lumenen paletin vanhempi versio! Enemmän oon kaivannut juurikin tuota pigmenttiä, tuntuu ettei siitä lämpimänruskeasta oo mihinkään. :D Muita paletteja ei tosiaan sitten olekaan, mutta kovasti houkuttelisi seuraavaksi tutustua noihin Wet n Wildeihin tai esim. Sleekin i-Divine-paletteihin! Toistaiseksi oon tosin sen verran nuuka, että saan pärjätä vielä jonkin aikaa ihan vain Lumenen triolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo ihan unohtanut Sleekin! Au Naturel -paletti on näyttänyt toisilla bloggaajilla tosi hyvältä. Tässähän nyt lista vain pitenee...

      Poista
  6. Ekaksi: ihanaa, että oot palannut tauolta! Tokaksi: neutraalit sävyt on rakkaus. Mun ultimaattinen matkapaletti (tai ylipäätään silmämeikkipaletti) on Too Facedin Natural Eye -paletti, jolle päädyin antamaan kodin suht suolaisesta hinnasta huolimatta. Paletin popahtava ulkonäkö näkyi varmaan hinnassa, mutta paras meikkiostokseni se on kuitenkin! Kyllähän tuo vie meikkipussista ihan kiitettävästi tilaa, mutta kun sillä loihtii helposti pakkelit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pigmentti on hyvä ja värit pysyy munkin rasvottuvilla luomilla kauniina loppuun asti. Glitterisemmät värit on aika pöllyäviä, mutta kun tekee silmämeikin ekana, niin siitäkin selviää. Lisäks noita ei oo testattu eläimillä! (Tulipas nyt mainospuhe, hah.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Facedin paletit olen yrittänyt suosiolla kiertää kaukaa, ihan vain siksi, etten taas innostuisi. :D Olen kyllä kuullut niistä paljon hyvää, ja söpöjäkin ovat. Natural Eyessa on lisäksi aivan ihanat sävyt, mutta pysyn lujana. :)

      Poista
  7. Täältä ääni Mykkäkoululle eli Silent Treatmentille! Aivan _täydellinen_ kolmen värin paletti, suosikkini. Kaikki sävyt toimivat siinä yksinään luomella mutta myös yhdessä. Ja se taupe... Ah! Vain Fyrinnaen Snow Leopard menee sen ohi, mutta se onkin vähän erityylinen ja eri tavalla kaunis :)

    Silent Treatment reissasi mukanani niinkin paljon, että hajotin sen tiputtamalla sen jumpan jälkeen lattialle :( Onneksi kuuden euron hinta ei ole mitenkään älytön.

    VastaaPoista
  8. Mulla on toi maybellinen luomiväripaketti ja oon kyllä siitä tykänny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Itsekin pidän kovasti, helppo ja käytännöllinen kaveri.

      Poista
  9. Täytyy varmaan käydä toi Silent Treatment hakemassa, viimeksi eilen kävin sitä kaupassa katselemassa. :-) Walking On Eggshells multa jo löytyykin, ihan kelpo paletti sekin. Mun matkasuosikit taitaa tällä hetkellä olla Shiseidon ja Kanebon Aasian merkkien, Majolica Majorcan ja Lavshucan, paletit, ihania silkkisiä koostumuksia ja pehmeitä sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mainitsemasi merkit ovat kiehtoneet minuakin, mutta en ole koskaan saanut tutustuttua paremmin. :/ Nyt ehkä täytyy, kiitos suosituksesta. :)

      Poista
  10. kysyn iha varmuudeks et onha mun sähköpostiviesti tullu perille ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tullut! Anteeksi etten älynnyt vastata, laitoin jo tietosi eteenpäin. :)

      Poista
  11. Heips! Milloin laitat taas tänne meikkikuvia? :) Tutustuin blogiisi pari kuukautta sitten ja olen jo ehtinyt lukea kaikki postauksesi läpi kahteen kertaan. :D Teet niin upeita luomiväritaiteiluja, että niistä ihan inspiroituu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta palautteesta! En osaa oikein vastata, milloin taas palailen meikkikuvien pariin. Voin luvata, että niitä varmasti tulee vielä jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä niin aika, valo kuin inspiraatiokin ovat vähän kortilla. Mutta katsellaan. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>