maanantai 16. syyskuuta 2013

Häikäisevää kesämuistelua

Alan kyllä olla näiden juttujeni kanssa niin last season, että vähän nolottaa. Mutta koska kolmekymppisenä noloutensa kanssa on jo suhteellisen sinut, ajattelin joka tapauksessa vielä palata yhteen menneen kesän hittituotteista. 

Maybellinen Color Sensational -huulipunien Vivids-kokoelma on kirkasta (heh) parhaimmistoa tänä vuonna lanseeratuista meikkituotteista. Tarkemmin ajatellen ne saattavat päivittäistavarapuolella hyvinkin olla parasta pitkään aikaan. Jahkailin oman ostopäätökseni kanssa myöhään heinäkuulle, mutta onnistuin lopulta haalimaan meikkilaatikkooni nämä neljä sävyä. Loppukesään mennessä olin jo kuullut niin monta kehua ja ylistystä, etten millään enää malttanut pitäytyä järkevässä "en tarvitse uusia huulimeikkejä" -mantrassa.

Nyt uskaltaa jo todeta, että onpa hyvä etten pitäytynyt. Näin ihania kesävärejä en nimittäin ole kohdannut, no, varmaan ikinä! Melkein alkaa sattua silmiin, kun tuijottaa noita swatcheja. En tiedä, uskallanko käyttää näistä yhtäkään pimeänä vuodenaikana, mutta varmaan kannattaisi, sillä jo tuon valokuvan katselu riittänee täyttämään päivittäisen C-vitamiinin tarpeen. Vasemmanpuoleisin Fuchsia Flash on ihanan räikeä viileä neonpinkki, siitä seuraava Vivid Rose samantyylinen, mutta lämpimämpi vaihtoehto. Lisäksi se mätsää täydellisesti kesäalesta ostamani hameen kanssa. Shocking Coral on kirkas, mutta nimestään huolimatta varsin käyttökelpoinen korallinen sävy, Electric Orange puolestaan aivan täydellinen appelsiininoranssi.

Koostumuksestaankin punat ovat saaneet suitsutusta, eivätkä syyttä. Tuntu huulilla on erittäin miellyttävä, hoitava ja suhteellisen pysyväkin. Voidemaisina nämä eivät kuivata huulia ollenkaan, mutta eivät silti lähde luistelemaan tai kasaannu huulten ryppyihin. Ainoa hankaluus oli kahden alimman sävyn kanssa, jotka selkeän lämpiminä erottuvat huulteni omasta väristä huomattavasti. Ainakin suoraan puikosta levitettynä niitä oli hiukan vaikea saada levittymään niin peittävästi ja tasaisesti, ettei ihon väri olisi kuultanut läpi.

Lempparini nelikosta on Vivid Rose, joka on myös itselleni helpoin sävy. Oranssit ja koralliset punat ovat aina olleet minulle vaikeita, joten meistä ei Electric Orangen kanssa varmasti jatkossakaan tule bestiksiä. Sävy on kuitenkin niin herkullinen, että sitä on pakko ainakin yrittää opetella käyttämään. Shocking Coral on huomattavasti helpompi, sillä se taiteilee juuri sopivasti pinkin ja oranssin välimaastossa. Huuli-swatchissa sävy on punaisempi kuin luonnossa - tuossa käsivarrelle pyyhkäistyssä näyttää autenttisemmalta.

Hurahditko sinäkin Vividseihin vai onnistuitko välttymään buumilta? Kiinnostaisi myös tietää suhteestasi kirkkaanvärisiin huulimeikkeihin noin yleensä. Tuntuvatko luontevilta vai vierastatko? Mikä on suosikkisävysi?

24 kommenttia:

  1. Itse kotiutin kaikki muut paitsi Shockin coralin,ja olen kyllä rakastunut kaikkiin omistamiini kolmeen palavasti! Omaksi suosikiksi nousi Electric orange,ja se on ollut kyllä eniten noista käytössä.

    Huulimeikit tosin muutenkin ovat aika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Olen ostellut huulimeikkejä innoissani jo hyvän aikaa, mutta nyt näyttää lupaavasti siltä, että oppisin vihdoin myös käyttämään jotain muuta kuin nudensävyisiä kiiltoja. :D

      Poista
  2. Hurahdin! Vivid Rose ja Shocking Coral löytyy täältäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vivid Rose muuten näyttää sinulla _todella_ hyvältä, taisin siitä jo keväällä sanoakin. Ovat kyllä ihan hurahtamisen arvoisia kaikki, ihkuja!

      Poista
  3. Seuraava kysymys: saako näitä vielä jostain?? Shocking Coral näyttää liian hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä yhtään huonompi kysymys! Yritin googlettaa jo tekstiä kirjoittaessani, mutten saanut selville. :/ En ole pitkään aikaan pyörinyt kaupoissa, joten sieltäkään ei ole havaintoja. Pelottaa, että nämä olivat vain kesän limited edition, mutta jospa jostain löytyisi vielä. Ja saattaa olla, että viimeistään ensi kesänä tulevat takaisin, ainakin jossain muodossa.

      Poista
    2. Kävin kesällä kyselemässä ovatko punat limited edition -tuotteita - ja mulle sanottiin, että jäävät myyntiin :) Eli pitäis löytyä sen perusteella edelleen kaupoista!

      Poista
    3. Jeps, löysin Kouvolan Sokokselta kaikkia sävyjä! Shocking Coral lähti mukaan. ;)

      Poista
  4. Nättejä! Kirkkaat huulipunat yleensäkin on niitä ihanimpia. Tällä hetkellä olen nudesävyihin niin kyllästynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen taas syksyn myötä innostunut meikkaamaan enemmän, eli nämä pysyvät varmasti käytössä vielä hyvän tovin. Nudet ovat mukavan turvallisia, mutta hetkittäin täytyy myös irrotella. :)

      Poista
  5. Mieleni minun tekevi vielä tästä sarjasta Pink Popia ja Vivid Rosea. 902, 910 ja 912 löytyykin jo.
    Tämmöset eläväiset sävyt oon todennut kätsyiksi "näin mukamas vaivaa" -tuotteiksi. Silmämeikkiin vaan vähän jotain shimmeriä ja sit tommonen huulille ja statement-look on valmis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Itsekin olen innostunut huulimeikeistä enemmän nyt viime aikoina, kun en ole jaksanut väkertää luomivärien kanssa. :)

      Poista
  6. electric orange löytyy täältä! :) osaisitko neuvoa mistä löytäisin violettia huulipunaa kun olen yrittänyt etsiä mutta ei ole löytynyt sellaista oikeanväristä (on vain sellaisia tosi tummanpunaisia) :/ huulikiiltoja olen kyllä nähnyt mutta punaa ei meinaa näkyä missään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. esim viva la divan ja make up storen valikoimista löytyy, maciltaki uskoisin löytyvän :)

      Poista
    2. Yllä mainitut kävivät minullakin mielessä, VLD:lla on tosi hyviä sävyjä eikä hintakaan ole paha. Jos jaksat nettishoppailla, kannattaa tsekata (esim. Cherry Culturesta) myös Milanin Color Statement -punat. Niissä on aivan upeita violetteja! Swatcheja täällä: http://vintageortacky.com/2013/07/12/milani-color-statement-lipsticks-review-swatches-plummauvepurples/

      Poista
  7. mun suosikki on pink pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin aika nami! Minulla oli jo ennestään yksi aika samankaltainen, niin en saanut perustelluksi ostaa. :)

      Poista
  8. Nää on kyllä ihania, mutta en raaskinut itselle hommata yhtäkään! Menneen kesän huulimeikki lemppareita on ehdottomasti ollu MACin Viva Glam Nickit (se ykkönen vielä enemmän) ja Morange. Voi apua! Jotkut on ehkä saanut oranssisuus yliannoskutsen miun seurassa, sillä oranssi tukka + huulet ja kynnet ja poskipuna ja kaikki, on voinu olla aika.. noh, oranssinen yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on ihan hyvä tunnustaa väriä. ;) Oranssi teemaväritys näyttää varmasti tosi makealta, itse en vain vielä ole oppinut. Mutta hiljaa hyvä tulee...

      Poista
  9. Voi Nekku minkä teit, mä olin just tyytyväinen itseeni kun on edes yksi juttu jonka olen onnistunut välttämään. Mutta nyt mä haluaisin korallin ihan hirveästi! :D

    VastaaPoista
  10. Itse heräsin näihin huulipuniin myös vähän myöhässä. Kotiutin kuitenkin kesän lopussa sävyn Pink pop, joka on todella shokeeraavan kirkas barbiepinkki. Koostumus on kyllä todella hyvä ja pigmenttiä on roimasti. Ongelma vain on se, etten mä ihan oikeasti osaa käyttää näin kirkkaita huulipunia ainakaan arkena. Nudet on vaan niin paljon helpompia kun sopivat kaiken kanssa. Kirkkaiden sävyjen kanssa pitää aina vähän miettiä pukeutumistakin sen mukaan. Tai ehkä mä vain mietin liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ihan sama ongelma, ainakin töihin on tosi vaikea laittaa mitään kirkkaanväristä meikkiä, vaikka se varmasti olisikin ihan ok. Aina voi tietysti yrittää opetella. :) Se Pink Pop on muuten tosi kivan näköinen!

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>