perjantai 6. syyskuuta 2013

Voihan syksyssäkin olla glitteriä

Golden Rosen glitterlakat aiheuttivat tässä bloggaajassa suoranaista maniaa viime keväänä, kun kävin haalimassa niitä Seppälästä miltei kaksin käsin. Pari täydentävää pulloa onnistui ujuttautumaan mukaan vielä heinäkuussa ja kaikkia on sekä ihasteltu että käytetty suurella hartaudella. Hiukanhan nämä ovat jo yesterday's news, mutta ihania kaikki tyynni.

Kesäisin tykkään käyttää glitteriä eritoten varpaankynsissä, jotka sandaaleista pilkistellessään kimmeltävät auringonvalossa hauskasti. Pidän Jolly Jewels -lakoissa erityisesti siitä, että niissä on vaihtelevan kokoisia ja -värisiä glitterihitusia, jolloin kimaltavasta lakkauksesta tulle entistäkin jännempi. Osassa pulloista glitterit uiskentelevat kirkkaassa lakassa, toisissa on maitomainen jelly-pohja. Molemmat ovat kivoja, mutta jellyt erikoisuudellaan ehkä enemmän mieleeni.

Ja katsokaas, osasin askarrella gifin! Tosin tein sen valmiilla nettiohjelmalla, mutta silti. Kuvassa kaikki hamstraamani lakat (alle neljän euron hinta ei juuri päätä pakota), joista lemppareitani ovat pinkki/fuksia 108, ruusukultainen 103, kulta-musta 117 ja valkoinen karkkivärisillä kimalteilla koristettu 115. Myös turkoosi 107 oli kesävarpaissa erityisen veikeä. Swatcheja kannattaa kurkkia vaikkapa Sonnelta, jonka blogista löytyy sävyjäkin vielä enemmän.

Nappasitko sinä näitä suosittuja hilepaukkuja? Muutamia taitaa vielä olla kauppojen hyllyillä, mutta melkoinen kuhina näiden ympärillä keväällä kävi.

P.S. Huomaa eilinen tukka-/arvontapostaus alla!

P.P.S. Tämä oli 400. blogipostaukseni, hurraa!

16 kommenttia:

  1. Minun rakkaus on 109 (se pinkki) koululaiseni kysyi kun olin kynnet ensimmäisen kerran lakannut: maam miks sulla on my little pony yrjöä kynsillä? Toinen hauska sattumus kyseisellä lakalla, mies autoa ajaessa piteli kädestä kiinni ja hiplasi peukalon kynttä, jatkoi tätä hipelöimistä kunnes pysähtyi ruuhkassa ja katsoi miksi tuntui niin oudolta, rypisti otsaansa ja pudisteli päätään. Viis siitä kynsillä täytyy olla välillä kunnon glitteriä :D
    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, ihana tuo koululaisesi reaktio! :) Mutta olet ihan oikeassa, kunnon glitterit silloin tällöin piristävät. Niin kesäauringossa kuin päivien pimetessä.

      Poista
  2. Minä käytän glitteriä kesät/talvet!

    VastaaPoista
  3. Nappasin vaalean karkkikonfeteilla heti kun tuli kauppaan, nam!

    VastaaPoista
  4. Hih, onpa kiva giffi. :)
    Mä omistan noista muutaman. Ne on kyllä aikas ihania vieläpä edulliseen hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? Tosi hypnottinen. Näissä on hinta-ihanuus suhde hyvin kohdallaan. :)

      Poista
  5. Valkoinen karkkikimalteilla näyttää tosi jänskältä!

    VastaaPoista
  6. Mä jumituin tuijottamaan sun giffiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle käy aina ihan samalla tavalla kun palaan katsomaan tätä tekstiä. :D

      Poista
  7. Hyvä gif!

    Mun suosikit on itseasiassa samat, tykkään varsinkin "karkkilakasta" eli 115:sta ja tuosta pinkki-fuksiasta :) Itseltäni löytyy noista lakoista 4kpl.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ensin ymmärtänyt karkkilakan hienoutta, kun yritin kerrostaa sitä itsensä päälle. On kivoimmillaan, kun alla on jokin yksivärinen lakka. Tuolla pinkki-fuksialla sen sijaan saa upean sandwichin. <3

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>