sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Somesta, hiihtolomasta ja awardseista

Kuten kaikilla kunnon bloggaajilla ja nykyajassa elävillä noin ylipäätään, minullakin on nyt älypuhelin. Sain sen joulupukilta, koska joulupukki tahtoi jakaa kanssani yhteisen kalenterin ja kauppalistan. Olin vähän tietoisesti vältellyt moista vekotinta, koska tiesin sen ruokkivan nettiaddiktiotani entisestään. Jo parin ensimmäisen viikon aikana puhelimen kanssa kävi täsmälleen kuten ennustin. Erityisesti Instagramista on ollut vaikea pysyä poissa.

Tällä hetkellä blogini löytyy muualta netistä seuraavasti:
  1. Facebook-sivulla (facebook.com/lazydynamitee) jaan uusimmat blogipostaukset ja muuta kauneusjuttuihin liittyvää. Kosmetiikka-aiheiset Instagram-kuvat päivittyvät myös Facebookiin.
  2. Instagramissa (lazy_dynamite) jaan valokuvia arjestani. Sekä blogin aihepiiriin liittyviä että kaikkea muuta.
  3. Twitteriin (@Lazy_Dynamite) päivittyvät blogipostaukset ja kaikki Instagram-kuvat (erotuksena Facebookiin, jossa näkyvät vain blogiin tavalla tai toisella liittyvät julkaisut). Muuten käytän Twitteriä hyvin harvoin, mutta sitä kautta voi seurata muuta sometteluani, jos kokee sen sopivaksi kanavaksi.
Olen tykästynyt nimenomaan instagrammailuun siksi, että kuvien ja ideoiden jakaminen on nopeaa ja helppoa. Yhteen blogitekstiin käytän yleensä aikaa viidestä kymmeneen tuntia, kun taas pelkkien kuvien lisääminen onnistuu minuuteissa. Stressaan blogini onnettomasta postaustahdista joka viikko, mutta hyvin harvoin onnistun kirjoittamaan mitään spontaanisti ja nopeasti. Esimerkiksi kolmena edellisenä sunnuntaina (sunnuntait ovat blogiaikaa) olen viilannut yhtä ainoaa juttua, jonka toivottavasti saan viimein ulos ensi viikolla. Ei kovin instaa.

Tämän spontaani(hko)n postauksen kuvat ovat viime viikon hiihtolomareissulta Innsbruckista. Päivitin matkakuulumisia innokkaasti - maisemien lisäksi oli jännittävää jakaa meikäläisittäin eksoottisia meikkiständejä ja -uutuuksia. Ostoksistakin nappasin kuvia melkein sitä mukaa kuin lompakkoani availin. Paria hajuvesihankintaa lukuun ottamatta tein kosmetiikkaostoksia kuitenkin tosi maltillisesti: toin kotiin vain muutaman edullisen kynsilakan sekä Treacle Moonin suihkugeelin ja vartalovoiteen, joita ei enää saa Suomesta. Rakastan tuota One Ginger Morning -tuoksua!

Viimeiseksi vielä yksi hiphei! Kuten sivupalkistakin huomaa, blogini on toistamiseen ehdolla Trendin ja Aussien Blog Awardseissa! Olen äärimmäisen otettu, mutta myös yllättynyt blogini saamasta huomiosta. Postaustehokkuus kun ei ole millään mittarilla samaa luokkaa ammatikseen kirjoittavien kanssa. Mutta hurraa, silti!

Oletko sinä Instagramissa? Vietitkö hiihtolomaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

b:section-contents id='footer-2-2'/>