sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Persikkaposket

Kevät keikkuen tulevi ja keikuttaa samalla myös poskipunalaatikkoa. Tammikuussa kirjoitin pakkaspäivien kirkkaan vaaleanpunaisista suosikeista - nyt ovat vuorossa ensimmäisiä auringonsäteitä heijastelevat, hehkuvat persikkaiset pinkit. Tämä poskipunien klassikkosävy imartelee useimpia meistä, mistä johtuen myös valinnanvaraa on paljon. Lähes kaikilla värikosmetiikkavalmistajilla on valikoimissaan yksi tai useampi puna, joka solahtaa nätisti tähän kategoriaan. Omissa laatikoissani lymyilee NARSin härskisti nimetyn kulttituotteen lisäksi edullisempia verrokkeja H&M:lta, Wet n Wildilta ja Kicksiltä. Kaikki erittäin passeleita keväisen heleään meikkiin ja varmoja ilmeen virkistäjiä. Etukäteisvaroituksena kerrottakoon, että tykkään näistä jokaisesti kuin hullu p...oskipunasta, eli ylisanoilta ei tässä postauksessa voi välttyä.

Henkkiksen Dazzling Peachista kehitin pakko saada -tarpeen jokunen vuosi sitten kuunneltuani aikani Annien ihkutusta. Tältä poskipunalta ei ole voinut välttyä, jos vähänkään seuraa tuota naista youtubessa. Eikä kuule ole ollenkaan väärässä hän, tämä on todella, todella kaunis ja ihana! Edullinenkin vielä, mokoma. Poskipuna levittyy unelmanpehmeästi ja heijastaa valoa juuri oikealla tavalla kauniin tasaisesti hohtaen. Sävy lienee näistä viidestä persikkaisin, kuitenkin hienoisella pinkillä twistillä. 

Kicksin uskomattoman kauniin baked-poskipunan sain kokeiltavaksi blogia varten viime syksynä. Tähän sarjaan kuuluvat myös hohtava aurinkopuuteri ja vaaleampi korostustuote, jotka minun varmasti täytyy vielä käydä poistamassa kaupan hyllystä ennemmin tai myöhemmin. Flamingonvärinen (keksin ihan itse, mutta on kuvauksena tosi osuva) Fashionista on upea upea upea sekä pakkauksessaan kauniisti marmoroituna että kasvoilla. Väri on herkullinen! Tämäkin hohtaa melko voimakkaasti, mutta hyvin sievällä tavalla.

Sitten se klassikko, eli Narsin Orgasm. Tätä pikkutuhmaa poskipunaa muuten pohdittiin jokin aika sitten muiden kauneusbloggaajien kanssa, kun Google oli uhannut asettaa kaikki "avoimen seksuaalista sisältöä" sisältävät Bloggerin blogit yksityisiksi niiden kirjoittajilta kysymättä. Hölmö ukaasi onneksi peruttiin, mutta olisipa saattanut seksispämmiä etsivien robottien seulaan vahingossa joutua melko monta puhtoista kauneusbloggaajaakin. :D

Orgasm on kulttimaineensa ansainnut, ja valokuvasta huomaa minunkin jo rakastaneen sitä niin että pohja vähän paistaa. Sävy on jotain noiden kahden ensimmäisen välimaastossa - parhaiten sitä ehkä kuvaa termi "lohenpunainen". Melko lailla yhtä paljon persikkaa kuin pinkkiäkin. Pigmenttiä on yllättävän vähän, mutta kultaista hohtoa sitäkin enemmän. Tässä on ikään kuin korostustuote samassa paketissa, varsinkin jos poskipunasta mielii iholleen yhtään enemmän väriä. Hehku on jumalaisen kaunis ja jotenkin oudolla tavalla aika luonnollinen, siinä määrin kuin nyt kenenkään posket voivat kullanhehkuisina hohtaa.

Wet n Wildin Pearlescent Pink -poskipunan hankin nelisen vuotta sitten, kun Wettiksen meikkejä sai vielä ostettua Seppälästä. Edulliseen hintaansa nähden tämä oli oiva löytö: pigmenttiä riittää ja sävy on kaunis, lämpimän persikkainen (nimi on hiukan harhaanjohtava). Koostumus ei ole ihan yhtä timanttinen kuin muissa tämän postauksen punissa, vaan pöllyää pikkuisen jauhoisena. Jälki ei myöskään ole niin hohtavaa ja hehkuvaa, mutta mukana on pienen pieniä kultahippusia. Sävy on hyvin lähellä H&M:n Dazzling Peachia, mutta sen ollessa kuulas ja hohtava, tämä on laadultaan pigmenttisempi ja mattaisempi. Muutamat nettikaupat onneksi myyvät vielä Wet n Wildia, vaikka tuon mainitun vaateketjun kosmetiikkapuolen taannoinen uudistus kiukuttaakin minua edelleen.

Myös tämän pikkuisen Kicksin Must Have -poskipunan olen aikoinaan saanut blogia varten. Pigmenttiä on hennommin kuin näissä muissa, mikä tekee tästä todella helppokäyttöisen! Olen aikaisemminkin kertonut taipumuksestani poskipunaövereihin, mutta tämän kanssa olen turvassa. Koostumus on täydellisen hienojakoinen ja pehmeä satiinisella hehkulla. Sävy tuo kavoille eloa ja on ihan hirmuisen nätti. Nästä muista kaikkein lähimpänä Narsia, mutta ei yhtä kullanhohtoinen. Kirjoitin muutaman sanan tästä poskipunasta pari vuotta sitten Kicksin meikkituotteiden tullessa ensimmäistä kertaa myyntiin. 

Yllä swatchit punista esittelyjärjestyksessä. Vasemmalta alkaen: H&M Dazzling Peach, Kicks Fashionista, Nars Orgasm, Wet n Wild Pearlescent Pink ja Kicks Must Have. Suosikki riippuu päivästä ja tilanteesta, kaikki ovat ihania!

Onko sinulla suosikkia tässä poskipunakategoriassa? Paljasta tärppisi heti!

20 kommenttia:

  1. Ihania sävyjä! Orkku löytyy mutta melko vähän omistan persikkaisia tai lämpimiä poskipunia. Pitäisikö tilanne korjata nyt kesää vasten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pitäisi. ;) Sopisivat muuten varmaan tosi hyvin punaisten hiusten kanssa.

      Poista
  2. Joudun ehkä hakemaan tuon Kicksin Flamingon omaankin meikkipussiin!

    VastaaPoista
  3. Toi Flamingo on ihana, pakko saada!

    VastaaPoista
  4. Mulla on toi Kicksin Fahionista ja se on ihana :)

    VastaaPoista
  5. Ah, tällaiset sävyt ovat keväällä ja kesällä just ihania! Nuo Kicksit (isot) baked-tuotteet ovat tosi nättejä, silittelen niitä joka käyntikerralla, mutta yhtään en ole vielä ostanut - kun on ne MACinkin bakedit niin vallan ihania...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki baked-jutut houkuttelevat minuakin aina tosi paljon, kun ovat niin nättejä. Tuon poskipunan perusteella nuo Kicksin versiot ovat kyllä ihan suoraan verrattavissa MACin mineralize-tuotteisiin, eli kannattaa ehkä kokeilla... ;)

      Poista
  6. Ihania ovat kaikki, itseltä löytyy Zuiin Peach joka on tolkuttoman kaunis persikka, kultaisella hohdolla ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä onkin kehuttu monessa paikassa! Hipelöitsen varmasti lähemmin tämän kevään luonnonkosmetiikkamessuilla. :)

      Poista
  7. Hei, mulla on toi sama NARS ja funtsin, että oonko ainut joka ei osaa säilyttää kosmettiikkaa/duunaa jotai muuta outoa kun mulla se rasia on muuttunut reunoilta yhtäkkiä jotenkin kumman tahmaiseksi. En meinannut joku aamu kauhukseni saada sitä auki kun se oli jotenkin reunoiltaan lähmääntynyt umpeen. Onko tää vain mun ongelma vai käykö muillakin NARSsiteilla sama homma? Puna on siis about 2 vuotta vanhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole kyllä yhdenkään NARSin poskipunan kanssa käynyt noin. :O Omistan useampia, ja vanhimmat (myös tämä Orgasm) ovat kuuden vuoden takaa. Kuulostaa tosi kummalta.

      Poista
  8. Voih, tuo Nars ollut himotuslistalla jo iäisyyden. Kavereita olen käskyttänyt metsästämään ulkomaanreissuilta mutta ei ole osunut eteen. Tämän postauksen innoittamana päätin, että nyt loppu metsästys ja tilaan netistä. Ihan sama paljonko maksaa. NO juu mutta kun en saanut mistään tilattua! Ei kuulemma Suomeen toimiteta, vaikka verkkokaupan muita tuotteita toimitetaankin! Ihan pikkuriikkinen kirosanatulva saattoi seurata. Kyselisin siis mistä te olette ihmiset omanne hankkineet? Reissuiltako vain? Onko kukaan onnistunut nettikaupasta tilaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin ehdottanut HQ Hairia, mutta hekään eivät näemmä toimita Suomeen. Narsin omilta sivuilta voisi kokeilla, sieltä olen kuullut ihmisten tilanneen onnistuneesti. Itse olen ostanut kaikki omistamani tuotteet ulkomailta.

      Poista
  9. Orgasm on mun ikisuosikki, niin ihana! Tykkään myös maltillisesta pigmentistä, mieluummin kerrostan kuin korjailen överivaurioita. Sleekin Rose Gold (tms) on myös ihana ja hyvin lähellä Orgasmia. Benefitin Coralista houkuttelis kovasti, mutta kylläpä nyt kiinnostaa tuo Kicksin Fashionista ja MenkkaHaukkakin! Tosi kauniit sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Sleekin Rose Gold taitaa olla yhdessä niistä niiden poskipunatrioista? Luulen, että minulla on sekin. :) Maltillinen on välillä ihan hyvästä, varsinkin kun sivellinkäsi on vähän rennompi... :D

      Poista
  10. Mun lempparini on MACin At Dusk (Extra Dimension Blush), joskaan toi sävy ei ehkä ole aivan persikka. Muttei se mun mielestä kunnon vaaleanpunainenkaan ole, kultahippujen takia. Muistelisin vaan, että tota sävyä ei sitten saa enää mistään, kun se loppuu. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlasin ja joo, se on tosi nätti! Taisi olla, että tiukat budjettirajoitteet estivät haksahtamasta tuohon kokoelmaan. Nyt vähän harmittaa, tuo kolmiulotteinen kuviointi on tosi kaunis!

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>