torstai 14. toukokuuta 2015

Ruusuista hopeaa II

Kuten kerroin, innostuin meikkailemaan niillä laatikon perältä löytämilläni Yves Rocherin Intense Color -luomiväreillä (jotka olen siis saanut aikapäiviä sitten blogin kautta) vähän enemmänkin, mainioita kun ovat. Toisessa testimeikissä käytin hempeän pastellisia sävyjä ja glitteriä. Lopputuloksesta tuli hiukan huurteinen fiilis, mutta kaipa sitä voisi tulkita keväisen heleänäkin. :)

Kuvassa keskellä vaaleanpunainen satiinisävy Rose Poivré, oikeassa laidassa jännittävä, vihertävän hopeinen glitterluomiväri Etain Scintillant. Tuo hopean sävy on todella uniikki, en muista nähneeni vastaavaa aikaisemmin. Noissa Yvesin Scintillant-luomiväreissä on mukana pientä glitteriä ja shimmeriä, mutta ei kuitenkaan haitaksi asti. Valokuvassa vasemmalla on meikkiin ymppäämäni Avonin vaaleanpunainen huulikiilto, jota ei kuitenkaan taida enää olla saatavilla.

Silmämeikissä käytin jännää hopeaista sävyä koko liikkuvalla luomella ja silmän alla. Sisänurkkaan pyörittelin hohtavaa vaaleanpunaista reilulla kädellä, luomivaon varjostin lämpimällä mattaruskealla (kuten tavallista). Lopuksi tuputtelin liikkuvalle luomelle vielä NYXin vaaleanpunaista Hot Pink -irtoglitteriä, koska halusin meikkiin vielä enemmän kimallusta kuin luomiväreissä itsessään oli. Glitterin kiinnittämiseen käytän yleensä joko Make Up Storen Mixing Liquidia tai Fyrinnaen Pixie Epoxy -glitterliimaa, molemmat toimivat hyvin.

Levitin vaaleanpunaista sävyä myös korostukseksi kulmaluulle - tässä kuvassa se näkyy kauniisti. Glitterin kimmellyskin erottuu paremmin kuin edellisessä otoksessa. Vaikka hile näyttää purkissa vaaleanpunaiselta, se säihkyy iholla kauniin monivärisesti, itse asiassa hiukan vihertävänäkin.

Kuten edellisessäkin meikissä, tein meikkipohjan Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoiteella. Tällä kertaa sävykin oli sopivampi (100 Ivory). Puuterina on jokunen postaus sitten hehkuttamani MACin Mineralize Skinfinish Natural, poskipuna on sattumalta sekin Yves Rocherilta. Natural Blush sävyssä Rose Vif on ihan sikahyvä pinkki puna. Pigmenttinen ja pehmeä, ei täysin matta, mutta ei hohtavakaan. Esittelin poskipunan tarkemmin tässä postauksessa, johon kokosin muitakin raikkaita vaaleanpunaisia.

Tuo otsikon järjestysluku on muuten ihan tarkoituksellinen. Olin nimittäin käyttänyt tätä samaa jo kerran, mutta en aluksi muistanut. Ensimmäinen tässä blogissa julkaistu hopea-vaaleanpunainen meikki löytyy täältä. Järkytyin vähän noista viiden vuoden takaisista kulmakarvoista. :D Onneksi ovat kasvaneet.

4 kommenttia:

  1. Ihana meikki! Sulla on tosi kauniit silmät :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kyllä noita silmiä kelpaa meikkailla! :) Löytyipä täältä kiva blogi. erityisesti tykästyin noihin tutoriaaleihin. Tällainen aloitteleva naamansa laittaja arvostaa selkeitä kuvia ja ohjeita :) Jäänkin seurailemaan!

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>