sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Pikkujoulut - mikä ihana tekosyy

Palasin eilen illalla Helsingistä, jossa juhlimme syyskuisen kurssimme pikkujouluja. Kuvien katseluun, syömiseen ja juomiseen painottunut ilta oli oikein mukava, kiitos kaikille läsnä olleille. Helsingissä piipahtaminen tarkoittaa minulle poikkeuksetta myös meikkiostoksia, vaikka tällä hetkellä rahatilanteeni onkin säälittävän huono.
Ensimmäisenä suorin MACin tiskille, sillä tarvitsin uuden Mineralize Skinfinish Natural -puuterin. Puuterista on hetkessä tullut ehdoton lempparini; se jättää ihon ihanan näköiseksi. "Vahingossa" jäin sitten tutkailemaan myös joulukokoelman antia, ja mukaan tarttui minikokoisten huulikiiltojen setti. Kokoelmassa olisi ollut muitakin houkuttelevia juttuja, mutta pysyin sinnikkäästi irti luomiväreistä ja pigmenteistä, koska niitä omistan jo ihan tarpeeksi. Huulikiiltohyllyyni sitä vastoin mahtuu vielä täydennystä. Oma settini on pinkkien ja persikansävyisten huulikiiltojen Frisky Business.
Setissä tulleet huulikiillot ovat (järjestyksessä vasemmalta oikealle) kultaisen aprikoosinen Silly Girl (lipglass), vaalea lohenpunainen Beaute (lipglass), kullanhohtoinen pinkki Pinkarat (lustreglass), kylmä fuksianpunainen Totally It (lipglass) ja kaunis ruusunpunainen Wonderstruck (lustreglass). Alla kiillot swatchattuina edellä mainitussa järjestyksessä.
MACin jälkeen pyörähdin Kicksissä käyttämässä alesetelini ja noutamassa kauan tarvelistalla viipyneen Make Up Storen Tri Brow Color -kulmavärin. Itselleni tyypilliseen tapaan en tässäkään putiikissa osannut pitäytyä vain tarvehankinnoissa, vaan kimallus lumosi minut jälleen. Kimalluksella viitataan tässä yhteydessä MUS:n Babydoll -kokoelman mukana lanseerattuihin vaaleanpunaisiin strasseihin, joita on samassa rasiassa monta eri kokoa ja sävyä (toisin kuin MUS:n strasseissa yleensä).
Mukava myyjä lykkäsi pussiini vielä saman kokoelman höpöglittervipan, joka on täydellisestä turhuudestaan huolimatta (tai ehkä siitä johtuen) tosi söpö. :) Vipan hienous piilee sen sisällä olevassa kimaltavassa pölyssä, jota voi huokaillen tupsutella ympäriinsä. Ah.
Mutta ne strassit. Oih. Ne pitävät majaansa tuossa mustassa rasiassa, ja niitä on oikeasti 40 kuvassa näkyvän kymmenen sijaan.
Viimeinen etappi perjantain kosmetiikkahysterisoinnissa oli Lush. Ostoslistalleni oli löytänyt tiensä joulun kausituote Snow Fairy -suihkugeeli, jonka tuoksu on sanoinkuvaamaton. Karkkipäiviä ei tarvitse niin kauan kuin tuota tavaraa riittää. :) Lushin osalta ei-niin-välttämätön ostos oli Sweetie Soap Stack -saippuanippu, johon kuuluvat kookoksinen I Should Coco, makea Rockstar ja kulttisuosikki Honey I Washed the Kids. En ole testannut Lushin saippuoita aiemmin, mutta nämä kaikki kolme ovat sellaisia, joita olen halunnut kokeilla. How convenient is that?

Lushista sain kylkiäsinä puolikkaan Soft Coueur -hierontapalan, joka on "pehmeä, aistillinen hunajaa ja kaakaota sisältävä pala sydämelliseen hierontaan". Pala sekä näyttää että tuoksuu suklaakonvehdilta, mikä ei hajamielisen karkkinarkkarin asunnossa välttämättä ole paras mahdollinen juttu. :)

Saatoin myös epähuomiossa laittaa jotain ostoskoriin itsellenikin naputellessani arvontapalkintotilausta viikko sitten. Niistä enemmän sitten, kun saapuvat.

12 kommenttia:

  1. voiko noita lushin juttuja tilata netistä?

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana huulikiiltosetti! Olisikohan mun pakko saada toi? Paljonko maksoi? :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, kyllä voi. Tilasin itsekin viime vuonna muutamat joululahjat. Osoite on www.lush.fi

    Sagu, ehkä sun on. :) Hintaa oli 32,50 euroa eli 6,50 per sävy. Noissa oli vielä kaksi muutakin värivaihtoehtoa ("soft" ja "deep", tämä Frisky business oli "bright"), käy katsomassa MACin sivuilta.

    VastaaPoista
  4. Todella nättejä nuo MACin sävyt, kunhan saan jonkun nykyisistä kiilloista kulumaan pitää harkita jotain noista, etenkin Silly Girl ja Pinkarat vaikuttaa lupaavilta, kiitos swtacheista :)

    VastaaPoista
  5. paljon nuo macin puuterit maksaa? :O

    VastaaPoista
  6. HeidiB, eipä kestä. Sieviä ne ovat minustakin. :)

    nanna sofia, tuo jonka ostin on 26 euroa. En tiedä muista MACin puutereista, koska en ole niitä (vielä) kokeillut. Mineralize skinfinish natural muistuttaa mineraalimeikkipohjaa, ja on puuteriksi melko peittävä. Select sheer -puuterit ovat enemmän "tavallisen" puuterin kaltaisia.

    VastaaPoista
  7. Hei! oot ihana ja musta oli tosi kiva ku löysin tän blogin kaverin kautta!

    oon tosi kiinnostunut kosmetiikasta ja meikkaamisesta. Koska olen itsekin Oulusta, niin kyselisin sellasta, että ootko sä käyny minkäänlaisia meikkauskursseja/ opintoja vaan oletko samanlainen harrastaja ku minäki :)

    Kyselen siksi että olisin kiinnostunut erittäin paljon meikkauksiin liittyvistä kursseista yms, mutta tähän hätään en oo oulusta mitään löytäny :(

    VastaaPoista
  8. Marika, hei, ite oot! :) Kiitos kehuista. Toistaiseksi plakkarissa ei ole minkäänlaisia meikkiopintoja, vaikka ala kovasti kiinnostaisikin. Olen pyöritellyt mielessäni ajatusta osa-aikaisesta meikkaajan/meikkimyyjän työstä, jos en ensi vuonna valmistumiseni jälkeen löydä sopivia koulutustani vastaavia töitä. Pitää sitten miettiä tarkemmin noita kursseja. Ovat vain yleensä melko kalliita. :(

    VastaaPoista
  9. Ah, pakko tehdä reissu Lushiin! En tiennyt tuosta Snow Fairysta, ois pitänyt käydä siellä aiemmin. Myös Rockstaria voisin taas hankkia. Ja..

    VastaaPoista
  10. Mee kiireesti, ennen kuin joulutuotteet loppuu! Minä imppaan Snow fairya jatkuvasti enkä meinaa raskia käydä suihkussa, ettei se lopu. :D

    VastaaPoista
  11. Awwwwwwwwh: höpöglittervippa. Jos minulla olisi tuollainen ja siihen matchaava vaaleanpunainen auto, niin tuo roikkuisi taustapeilistä ja pöllyttelisi keijupölyä samalla kun ajelen laalaalandiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava idea! Minullakaan ei ole autoa, mutta pitää testata toimisiko tuo polkupyörän kanssa. :D

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>