keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kivoja juttuja

Huolimatta siitä, että blogissa on ollut kovin hiljaista, olen saanut pieniä mukavia huomionosoituksia, jotka ovat lämmittäneet mieltäni kovasti. Charming Nails ja Terhen antoivat molemmat tällaisen nappulan:Ja Nonnulta puolestaan sain tämän:Luen niin monia ihania blogeja, että tyydyn antamaan molemmat ylläolevat tunnustukset yleisesti kaikille, joiden blogeja seuraan (tylsää, tiedän). Toinen syy moiseen laiskuuteen on se, etten oikeasti ole tänään jaksanut miettiä yhtään mitään (eli olen liian väsynyt pohtimaan, kenet mainioista bloggaajista valitsisin).

Uupumusta ja sittemmin suurta helpotusta on aiheuttanut seuraavanlainen julkaisu:Sain työn valmiiksi eilen, ja fiilis on todella kummallinen. Viikon päästä esittelen sen osastoneuvostolle, minkä jälkeen 20 vuotta koulunkäyntiä on aika lailla paketissa. Tulevaisuus on edessä isona kysymysmerkkinä; työhakemuksiakaan en ole vielä ehtinyt täyttämään. Haaveilen salaa myös meikkitaiteilijaksi kouluttautumisesta, mutta tunnen silti arkkitehdin ammatin jonkinlaiseksi kutsumusjutukseni. Ehkä joskus olisi mahdollista yhdistää molemmat, tehdä vaikka nelipäiväistä työviikkoa "oikeita töitä" ja parina päivänä puuhastella meikkien parissa. Katsotaan, miten käy.

10 kommenttia:

 1. Voi onnea Lopputyön(?) valmistumisen johdosta!!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Julkaisu näyttää hienolta:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille! Toivotaan, että näyttää hienolta myös niiden mielestä, jotka päättävät arvosanasta... Ja Ruu, diplomityö se on ( = lopputyö), ei siis kysymysmerkkiä. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea :) Kansi näyttää hienolta.

  Mulla on taas ammattikriisi.. Ei huvittaisi arkkitehtuuri yhtään :(

  VastaaPoista
 5. bubble, kiitos. Mä olen taas ihan täpinöissäni tuosta RHS-touhusta! Yritän hakea johonkin sellaiseen toimistoon, jossa tekevät pääasiassa vain noita. Toivottavasti ammattikriiseilysi on ohimenevää.

  VastaaPoista
 6. Täällä on yksi toivottavasti tuleva hammaslääkäri, jota kiinnostaa yli kaiken parturi-kampaaaj ja meikkitaiteilija jutut...:)

  Hyvä, että sait työsi valmiiksi, nyt on kuin kivi olisi vierähtänyt sydämeltä...Sen kunniaksi voisit palkita itsesi vaikka tuolla uudella CS:n paletilla ;)

  VastaaPoista
 7. ravenwaves, kiitos onnitteluista.

  Pipsa, olo on kieltämättä hyvin huojentunut. Metal Mania -lookit tulevat todennäiköisesti olemaan kevään hitti tässä blogissa. :D

  VastaaPoista
 8. Hei tsekkaa huominen postaukseni, siellä jälleen sulle tunnustus.. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>