lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kuten muutkin ihmiset

Vietän tänään vapaapäivää pitkästä aikaa. Juhlistin tätä epätavallisen tavallista lauantaita Stockmann-hengailulla. Ostin hiusvärin ja meikkivoiteen. Minun oli tarkoitus käydä valmistumiseni kunniaksi kampaajalla, mutta ehdin epähuomiossa käyttää äidiltä kampaajakäyntiä varten saamani rahat asuntolainan maksuun. :( Niinpä kotikampaamo jatkaa toimintaansa kylpyhuoneessamme, ja mukaan tarttui L'oréalin kestoväri sävyssä 3 Brasilia.Minusta tuntuu, että joku muukin käyttää tätä samaa sävyä, sillä se on yleensä aina värjäystarpeen tullessa loppu jokaisesta kaupasta. Nyt kuitenkin kävi tuuri, sillä sen lisäksi, että väri löytyi, se oli alennuksessa.

Alennuksessa oli myös ostamani meikkivoide. Olen pitkään luottanut Biothermin Sense Aquaradianceen, mutta nyt otin testiin toisen kosteuttavan meikkivoiteen.Diorskin Nude on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa, ja nyt siitä sai kanta-asiakaskortilla tuntuvan alennuksen. Olin ensin ajatellut ostavani meikkivoiteen joko Garden Pharmacystä (£ 29) tai Escentualista (£ 28), mutta postikuluineen tilaus ei olisi tullut hirmuisen paljon Stockmannin tarjousta (41 euroa) halvemmaksi. Vinkkinä niille, jotka käyttävät tai haluaisivat käyttää tätä meikkivoidetta, tarjous on voimassa huhtikuun loppuun asti. Biothermin meikkivoide on ollut ihana, mutta vaalein sävy on hitusen liian tumma omalle iholleni. Testaan nyt Dioria vähän aikaa ja teen sitten jonkinlaisen vertailupostauksen.

Pari viikkoa sitten olin pakotettu tilaamaan myös uuden meikkipohjan Lily Lololta. Tilasin itseasiassa kaksi, sillä sävy Blondie on minulle talvellakin hieman liian vaalea. In the Buff korjannee tilanteen, ja luultavasti käytän sitä kesällä ihan sellaisenaan. Tilatessani en osannut huomioida tuhkapilven vaikutusta ja olen nyt joutunut pärjäämään ilman mineraalipohjaa (jota siis käytän yhdessä nestemäisen meikkivoiteen kanssa) jo muutaman päivän. :( Toivotaan, että posti kulkee ensi viikolla.

Tykkäsin paljon myös päivän meikistä. Koska meikkiasiat eivät ole olleet päällimäisinä mielessä, olen mennyt monta viikkoa silmämeikin osalta lähes pelkällä ripsivärillä.Tänään laiton yläluomelle kahta erilaista korallin/oranssin sävyä (tummempaa ripsirajassa, vaaleampaa ylempänä) aina luotettavasta Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista. Alaluomella on tumma pronssinhehkuinen ruskea samasta paletista. Silmän sisäpuolella on vaaleaa kajalia. Oranssit luomivärit tuovat kivasti esiin silmieni sinisyyttä, ja pidin meikistä jopa niin paljon, että kuvasin koko hämmästyneen näköisen naamani keittiön ikkunan edessä.Hitto, että itseään onkin vaikea kuvata. En saanut vähemmän teennäistä ilmettä sitten millään, vaikka räpsin useita (kymmeniä) otoksia. Hiusten juurikasvu näkyy juuri sen verran hermostuttavasti, että pää pääsee käsittelyyn jo tämän päivän aikana. :)

P.S. Meikkivoiteista tuli mieleen, että Make Up Foreveria saa Oulussa nykyisin Goalasista! Tämä tiedoksi erityisesti sille lukijalleni, joka asiaa tiedusteli. Saatan ottaa HD -meikkivoiteen testiin vielä uudemman kerran myöhemmin tänä vuonna. Ensimmäisellä kerralla pieleen mennyt (ammattilaisen tekemä) sävyvalinta esti ihastumasta tuotteeseen, mutta haluan vielä kokeilla, jos valikoimasta löytyisi jokin sopivampi sävy.

9 kommenttia:

 1. mua kiinnostais, että miten käytät tuota mineraalipohjaa neistemäisen meikkivoiteen kanssa? :)

  VastaaPoista
 2. Käytän sitä tavallaan puuterin tavoin. Levitän ensin nestemäisen meikkivoiteen, ja pyörittelen/painelen sitten mineraalipohjaa kevyesti siihen päälle tasoittamaan väriä ja antamaan lisää peittoa. Punoittavien kohtien ja mahdollisten näppyjen päälle laitan mineraalipohjaa pienellä siveltimellä; varsinaista peiteainetta käytän oikeastaan vain silmien alle. Useimmiten laitan vielä vähän väritöntä vimeistelypuuteria, jotta iho ei ala kiiltää pahasti.

  Silloin tällöin, kun en jaksa laittautua, käytän pelkkää mineraalipohjaa. Yleensä kuitenkin laitan aina myös nestemäisen meikkivoiteen.

  VastaaPoista
 3. Vau, upeat kulmakarvat sekä kauniinsävyinen silmämeikki :)

  VastaaPoista
 4. Lisää tälläisiä kuvia! Jotenki saa selvemmän vaikutelman meikin kokonaisuudesta, kun pistää kuvia koko kasvoista! olet kaunis :)!

  - mimmi

  VastaaPoista
 5. Panda, kiitos. Kulmakarvat eivät tosiaan noissa lähikuvissa oikein näy sellaisina kuin oikeasti ovat. Minustakin aika mukavat. :)

  mimmi, katsotaan nyt... Olen kriittinen omien kuvieni suhteen enkä haluaisi niitä kamalan paljon nettiin. Voihan silti olla, että totun tähän itseni paljasteluun ja kasvokuvista tulee tapa. :) En tiedä vielä. Kiitos kehuista. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on keväisin aina hullu korallivimma. Sitä pitää saada niin luomiin kuin huuliinkin. Toimii tummahiuksisilla hyvin ;)

  Jännä muuten toi kokokasvokuva, et näytä kauheasti itseltäs! Siis ei se huono kuva ole, mut oot vaan paljon nätimpi IRL :)

  VastaaPoista
 7. No kun se itsensä kuvaaminen on niin vaikeaa. :/ Tuossa kuvassa on vähän tuollainen zombi-ilme, eläväisempänä varmaan näyttääkin nätimmältä. :D

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Osaatko sanoa tukkiiko tuo diorin meikkivoide huokosia, jos on epäpuhtauksiin taipuvainen kuiva iho? Mikä sävy sinulla on siitä?
  Siitä on kyllä kuullut paljon hyvää, että on kyllä varmasti testaamisen arvoinen:)

  VastaaPoista
 9. Minulla ei ole ainakaan ollut sen kanssa minkäänlaisia ongelmia, vaikka ainakin tämän jutun kirjoittamisen aikoihin ihoni oli todella epäpuhtauksiin taipuvainen. Henkilökohtaistahan se on, miten iho reagoi, mutta Diorskin Nude on meikkivoiteena todella kevyt (mutta melko peittävä kuitenkin). Itselläni on ollut käytössä sävy 020, mutta talveksi tarvitsen vaaleamman. Kannattaa pyytää meikkivoiteesta näyte kokeiltavaksi, jotta sävy osuu varmasti kohdalleen. Kalliimmista tuotteista kun on kurjaa tehdä hutiostoksia.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>