torstai 8. huhtikuuta 2010

Metal Mania!

Edelleenkään ei liikene aikaa kunnollisiin postauksiin, mutta oli pakko tulla hihkumaan, kun Coastal Scentsin ihmiset olivat taas muistaneet sähköpostilla. Katsokaa nyt, mitä sieltä saa!Myyntiin on tullut uusi 88-paletti, Metal Mania nimeltään. Kunhan diplomityöstipendini viimeinen erä suvaitsee ilmaantua tililleni, on ehkä pakko hankkia pieni palkinto. Paletin sävyt ovat kaikki täydellisiä, ei yhtään sellaista, jonka käyttämistä pitäisi miettiä kahta kertaa tai erikseen suunnitella sopivia väriyhdistelmiä.

Coastal Scentsin sivuilla paletista kerrotaan seuraavaa:

"Metal Mania has arrived to Coastal Scents! Embellish, Captivate, Inspire your inner spirit with this new palette collection. 88 vibrant colors that become even more gilded in appearance when using an eye primer. A little goes a long way, the impact is extraordinary, the color combinations are endless."

Voi lääh!

15 kommenttia:

 1. Ja mulla kun on vielä kesken säästäminen siihen edelliseenkin palettiin, tää ei auta! Kun sais ylimäärästä rahaa ja aikaseks tilata, niin... :D

  VastaaPoista
 2. norppa, niin minäkin. :)

  ritu, ylimääräinen raha olisi tosiaan aika jees. Kerro, jos löydät jostakin.

  VastaaPoista
 3. Jaahas,menee munkin listalle heti mineraalipohjien jälkeen :D

  VastaaPoista
 4. Joo, mulla on kans jo niin pitkä lista, että ei oikein tiedä mistä aloittaisi sitten, jos sitä rahaa joskus tulee... Mutta ihana tuo on, no can do.

  VastaaPoista
 5. Oij! Paletissa on kuitenkin ehkä hieman liikaa tummia sävyjä minun makuuni :). Tai siis tuollaisia maanläheisiä vaikka ne niin ärsyttävän hyvin minulle sopivatkin.

  Shimmeripaletti himoittaisi vieläkin, tai sitten se Manly -paletti. Hmmm..

  VastaaPoista
 6. Jos saan vaikuttaa valintaasi, niin suosittelen (en kovin puoluettomasti, tosin) sitä shimmer-palettia. Se on ehkä monipuolisempi. Tai ainakin minulle on jäänyt sellaine fiilis, että Manlyllä saa tehtyä ainoastaan niitä tosi värikkäitä meikkejä.

  Minua eivät Metal Manian tummat sävyt haittaa, päinvastoin jopa. Tykkään kovasti tummista smoky-meikeistä, ja tuolla saisi ainakin vaihtelua tavanomaiseen.

  VastaaPoista
 7. http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/1719675/1418251263566644_large.jpg?1268991005

  VastaaPoista
 8. Mahtava kuva, kiitos linkistä! Laitoin inspiskansioon. :)

  VastaaPoista
 9. Sulle on palkinto blogissani, käy kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
 10. Blogissani on sulle jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 11. Blogissani on sulle jotain mukavaa :)

  VastaaPoista
 12. No jopas minua nyt muistetaan. :) Kiitos kaikille. <3

  VastaaPoista
 13. Ekaa kertaa vierailulla blogissasi ja voi hyvää päivää miten ihania silmämeikkejä. Voisitko tulla meikkaamaan mut joka aamu? :D

  VastaaPoista
 14. Missä asut? Ja miten aikaisin heräät? :D Kivaa musta olisi meikata muitakin ihmisiä, poikaystävä ei vielä toistaiseksi ole ollut kovin suostuvainen meikkileikeille... Kiitos kehuista. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>