lauantai 18. syyskuuta 2010

Graffititaiteilija

Luulin selviäväni tästä graffitikynsilakkahullutuksesta sivustakatsojana, mutta kuinkas sitten kävikään... Sain päähäni vision mustasta graffitilakasta hopeisella pohjalla ja kauppaanhan sitä oli juostava. Kun mustaa lakkaa laittaa paksulti, se lohkeilee tuollaisiksi selkeiksi laatoiksi. Ohuella kerroksella lopputuloksena on tiheämpiä ja ohuempia halkeamia. Tällä hetkellä ylläoleva vaihtoehto miellyttää silmääni enemmän.Featuring: Models Own Sterling Silver, IsaDora Graffiti Nail Top sävyssä Black Tag.

Iskeekö, vai onko graffitilakka jo so 90's?

13 kommenttia:

 1. Hienothan noi on, muistan vaan just kultaiselta 90-luvulta noita 'krakelointilakkoja', silloin niillä taisi saada aikaan lähinnä vaan pieniä halkeamia.

  VastaaPoista
 2. Ehkä hienoin yhdistelmä, mitä oon nähny noissa graffittilakoissa!
  En oo vielä nähny noita missään myynnissä, ainakaan ei Sokoksella ollu vielä. Oisko sitte Stokka ekana myymässä vai miten? No, sitten kun tulee vastaan, luultavasti ostan just ton mustan ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, :)

  bubble, minäkin muistan ne ysärilakat, sen takia en aluksi ollut näistä niin innoissani. Samalla tavalla nekin varmaan toimivat - tuota lakkaa täytyy nimittäin laittaa melko lailla ennen kuin halkeilu on noin voimakasta.

  norppa, Stockmannilta minä tämän löysinkin. Anttilasta yrtin katsella ensin, mutta ei ollut sielläkään vielä.

  VastaaPoista
 4. Mä ostin omani juuri torstaina :) Ajattelin kokeilla tismalleen samaa yhdistelmää, kuin sinäkin. Kokeile muuten myös mutalakan päällä, toimii!

  VastaaPoista
 5. Huomasinkin, että tuo oli lakkaostostesi joukossa. :) Kiitos vinkistä, taidan kokeilla jonkun muun tummemman lakan päällä, ne mutalakat eivät ole (vielä) saaneet minua puolelleen.

  VastaaPoista
 6. Byäääh! Olen niin katkera, kun meidän Stockalla ei ole kuin niitä värillisiä - musta ja valkea hylly ammottavat tyhjyyttään... No, ehkä niitä tulee ensi viikolla lisää! Ihanat kynnet, tykkään kovasti tuosta yhdistelmästä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, jospa niitä vielä tulisi. :) Musta on kieltämättä siitä helppo, että se käy lähes minkä tahansa kanssa.

  VastaaPoista
 8. Toi on kyllä niin kiva yhdistelmä! Itsellä vasta keltainen graffittilakka. Täytyy muuten tuo hopeinenkin lakka hankkia, ei ole vielä. :) Toivottavasti saisi pian tuon mustan lakankin.

  VastaaPoista
 9. Minua eivät ne muut värit niin saaneet syttymään, mutta voihan se olla, että jossain vaiheessa vielä... Tuon hopeisenkin lakan olen "löytänyt" vasta viime aikoina, vaikka ostohetkestä on jo useita kuukausia.

  VastaaPoista
 10. Mä en tajua miksen mä saa tuollaisia paksuja halkeamia aikaiseksi.... Ihmettelin jo CN:nkin blogissa miten hänelläkin on ihan erilaiset cracklet kuin mulla.

  Sullakin on toisaalta ihan erinäköiset kuin CN:llä.... mukautuuko graffitilakkojen persoonallisuus niitä käyttävän ihisen mukaan? ^_^

  VastaaPoista
 11. Hehe, sehän voi olla niinkin. :) Länttäsin tuota lakkaa kynnelle ihan hillittömän kerroksen. En edes pyyhkinyt sivellintä pullon reunaan, vaan laitoin niin paljon kuin kerralla vain sain lakkaa ulos. Mitä paksumpi kerros sen isommat halkeamat.

  VastaaPoista
 12. Mäkin luulin laittaneeni tosi paksun kerroksen, mutta ilmeisesti pitää kokeilla laittaa _vielä_ enemmän.... ^_^

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>