lauantai 11. syyskuuta 2010

LDMM: Lady Gaga I

Harva artisti on innoittanut meikkiyhteisöä samalla tavoin kuin Lady Gaga viime vuosina. Leidin virkistävän anarkistinen ulkoasu ulottuu vaatteista ja asusteista myös meikkiin, ja neiti Germanottalle näyttää onneksi sopivan tyyli kuin tyyli. Jatkan LDMM-sarjaa tänä viikonloppuna ensimmäisellä Gaga-henkisellä meikillä, joka on itse asiassa melko hillitty. Näitä meikkejä ovat toivoneet ainakin norppa, RagDoll, Lodelius, Verna ja Katariina.

Itse taisin kuulla Pokerface-rallin ensimmäistä kertaa spinning-tunnilla, sillä taloudestamme ei löydy televisiota ja radiokin on harvoin päällä. Myöhemmin törmäsin Youtubessa myös videoon.Videolla Lady Gagan meikki on poikkeuksellisen hillitty, ellei meikiksi lasketa poskeen kiinnitettyä metallisalamaa. Huulet ovat helmiäisenhohtoiset ja vaaleat; hopeanvärisessä silmämeikissä pääosassa ovat näyttävät irtoripset. Iho (joka näissä kuvissa vaikuttaisi olevan myös voimakkaasti retusoitu) näyttää kuulaalta, jopa hohtavalta.
Omaa versiotani ei heti uskoisi yllä olevista kuvista inspiroituneeksi, vaalea peruukki olisi ollut kovasti tarpeen. :D Yritin kiinnittää erityisen paljon huomiota meikkipohjaan saadakseni ihostani photoshopatun hehkeän. Sekoitin meikkivoiteeseen Benefitin High Beamia ja käytin puuterina MACin MSF Naturalia kuulauden maksimoimisesi.Päälle vetäisin vielä hohtoa Milanin Glimmer Stripes -paletista. Poskipunaksi valitsin kestosuosikikseni kivunneen The Body Shopin Baked to Last -poskipunan sävyssä Coral.

Silmämeikissäni käytin hopean sävyjä Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista sekä Fyrinnaen ihanaa Jade Ghostia, joka on vaalea, vihreään taittava duochrome- sävy. Vihreä hohto näkyy eritoten alaluomella, jossa Jade Ghostia on levitetty mustan rajauskynän päälle. Esimerkkimeikissä ei ole vihreää, mutta se sopi mielestäni hyvin kuvista välittyvään fiilikseen.Irtoripsivarastoni olivat leidiin verrattuna surkeat (tilanne kohentunee pian :), mutta kompensoin harvoja ripsiä tummilla, mustalla luomivärillä pehmennetyillä rajauksilla.

Huulille testasin ensin kiiltoa, mutta lopputulos oli jotenkin liian kiiltävä. Päädyin painelemaan huulille Fyrinnaen Titania -pigmenttiä, jolloin huulista tuli mielestäni juuri sopivan hohtavat. Mallikuvissa Lady Gagalla on todennäköisesti sekä punaa että kiiltoa, mutta etenkin ensimmäisen kuvan perusteella helmiäishohto sopii tähän meikkiin mielestäni paremmin kuin hyvin.

4 kommenttia:

  1. Hih, enpä oo aatellut, että eihän tuossa Ladylla oo ees kovin räikeä meikki. Ja mukavalta näyttää sullakin, toimisi ainakin itsellä ihan arkenakin :) Ja sitten vaan baariin piirretään tai liimataan salama poskeen :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin huomasin tuon "meikittömyyden" vasta kun aloin etsiä kuvia tätä varten. Salamaan ei ehkä askartelutaidot riitä, mutta tunnistanpahan ainakin sinut, jos satutaan joskus samaan baariin. ;)

    VastaaPoista
  3. Wau mitkä huulet - smak

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>