torstai 21. huhtikuuta 2011

Välittävät voiteet

Viime viikolla rakastin maapalloa, nyt välitän luonnosta ja itsestäni.Nämä voiteet olivat minulle pitkään mysteeri. Ostin ne Stockmannilta entisten päivä- ja yövoiteideni loputtua, koska halusin taas kokeilla jotain uutta. Enkä nykyään enää mielelläni osta kasvojeni ihon voiteluun muuta kuin luonnonkosmetiikkaa. Pakkaus on kivan näköinen eikä sisällössäkään ole valittamista, mutta mikä on ICARE? Googlettamalla en tullut hullua hurskaammaksi, mutta eilen hoksasin tavata tuubien tekstejä tarkemmin.

Pakkauksen kyljessä olevasta nettiosoitteesta minulle selvisi, että tuotteita valmistaa tanskalainen Unicare Nordic. Yrityksen sivut ovat ainoastaan tanskaksi, mutta kymmenen vuoden takaista ruotsin kielen taitoani virkistämällä sain selville sentään jotain.

ICAREn valikoimaan kuuluu dermatologisesti testattua ja ekosertifioitua kosmetiikkaa, joka on myös hiilidioksidineutraalia. Omissa voidetuubeissani on lisäksi selkeästi kerrottu luomuraaka-aineiden osuus (yövoiteessa 17,5 % kaikista raaka-aineista ja 97,2 % kasviperäisistä raaka-ainesta). Yö- ja päivävoiteen lisäksi sarjasta löytyy kasvovesi, puhdistusmaito, deodorantti, vartaloemulsio, suihkugeeli, käsivoide, sampoo ja hoitoaine. Aika kattava paketti siis.

Olen käyttänyt ostamiani tuotteita muutaman viikon ajan, eikä minulla ole niistä juuri negatiivista sanottavaa. Yövoide voisi olla tuhdimpaa, mutta nyt lämpimämpänä vuodenaikana sen ohuudesta ei ole ollut erityisesti haittaa. Voiteet imeytyvät nopeasti ja päivävoide on toiminut hyvin meikin alla. Tuoksu on erittäin "luomu", mutta raikkaampi kuin monissa aikaisemmin kokeilemissani vastaavissa tuotteissa, vähän lakritsainen ehkäpä. Toimivia perustuotteita kivannäköisissä pakkauksissa, saattaisin ostaa uudestaankin.

Onko sinulla kokemuksia ICARE-tuotteista?

* * *

I bought these two moisturisers a few weeks ago. I'd never heard of the brand, but I'm always eager to try something new, and I usually buy ecocertified facial creams anyway. ICARE is a Danish company (and unfortunately, so is their website) who make skincare products that are both ecocertified and dermatologically tested. The range includes everyday basics from hand cream to deodorant and shampoo. Since the packaging is nice and simple and the products work well on me, I might just buy some more in the future.

6 kommenttia:

 1. Olen kokeillut kasvoputsaria ja kasvovettä, ihan hyviä olivat, ei valittamista. Tuoksu on mun mielestä vähän mustikkainen, ja mustikkaa taisi ainesosissa ollakin. Hyvä kun mainitsit että sarjalla on dödö, satuin olemaan kerrankin Sokoksen lähettyvillä ja dödön tarpeessa, joten se menee testiin :). Sekin tuoksuu mustikalle..

  VastaaPoista
 2. Kasvovettä voisin kokeilla itsekin, ja ehkä myös deodoranttia, jos uskallan. Mustikan tuoksu kuulostaa hyvältä. :)

  VastaaPoista
 3. Ostin kanssa tämän sarjan päivä- ja yövoiteen. Talvella ei tehot juurikaan riittäneet, mutta päivävoide on ihan oiva meikin alle kesällä (minulla on pintakuiva, T-alueelta rasvoittuva iho). On kyllä todella kevyttä. Ei ollu onneks mitään hirveen hintasta, muistaakseni 7e puteli Sokoksella. Riittoisaakin: päivävoidetta riittää koko kasvoille herneen kokoinen nokare, yleensä esim. apteekin perusvoiteita laitan enemmän. Voiteen keveys tuo siis myös hyvän levittyvyyden.

  - Elisa

  VastaaPoista
 4. Totta, oma ihonikin imaisee nämä voiteet varsin tehokkaasti. Kesällä keveys ei haittaa, oikeastaan päin vastoin, mutta talveksi en näitä ostaisi.

  VastaaPoista
 5. Mulla on tällä hetkellä käytössä sarjan päivävoide ja jo kolmas tötsä putsaria menossa. Olen aivan hurahtanut näihin. Päivävoide on juuri tarpeisiini tehty sillä se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa näin keväällä tarpeeksi. Sopii siis mainiosti meikin alle. Myös putsari on ollut täydellinen, ei ärsytä ihoa yhtään, mutta hoitaa silti hommansa :)Mun ihon kunto on parantunut huomattavasti kun aloin käyttää näitä :P
  Tuoksut todellakin ovat kivan raikkaita ja esim. johonkin Weledaan verrattuna todella mietoja. Näistä en kyllä helpolla luovu, kun hintakin on vielä kohdallaan :>

  VastaaPoista
 6. Minullakin ihon kunto parantui silmin nähden, kun siirryin kasvovoiteiden osalta kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Nämä ICAREt ovat kyllä olleet oikein päteviä. Pitää ottaa testaukseen sarjan muitakin tuotteita.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>